528 Hz

28 юли 2023
528 Hz
Смята се още, че честотата 528Hz има дълбоко въздействие върху тялото и ума. Това е една от най-мистериозните честоти за която изследванията са установили, че намалява стреса и насърчава релаксацията.
 

Звуковата честота 582 Hz помага за:

 • Изчистване на негативните енергии.
 • Стабилизиране на любовта в себе си.
 • Призоваване на духовни и лечебни сили.
 • Насърчаване на положителното клетъчно здраве.
 • Осигуряване на мигновено, дълбоко състояние на релаксация.
 • Подобряване на умствената яснота и функционирането на мозъка.
 • Повишаване на нивото на физическата енергия и умствената концентрация.
 • Привеждане на нервната ви система в равновесие.
 • Интегрирайне мисловните модели на лявото и дясното полукълбо на мозъка.
Съвременната наука е започнала да признава това, което древните мистици и мъдреци са ни казвали от векове - че всичко е в постоянно състояние на вибрация. Всичко до най-малката физическа частица, до нещата, които не можем да възприемем с нашите (все още) ограничени сетива.
 
Най-елементарното състояние на вибрация е това на звука. Всичко има оптимален диапазон на вибрация (честота) и тази честота се нарича резонанс. Когато сме в резонанс, ние сме в равновесие. Всеки орган и всяка клетка в скъпоценното ни тяло поглъща и излъчва звук с определена оптимална резонансна честота. Музиката, настроена на 432hz и 528hz, създава резонанс във физическото, умственото, емоционалното и духовното ни тяло.
 
В сравнение със стандартната настройка A = 440Hz, 528Hz е с 4Hz над стандартната настройка; A = 444Hz. Когато музиката е настроена на А = 444 Hz, тя резонира със С = 528Hz.
 
Честотата на любовта 528Hz е нотата "Чудо" от оригиналната музикална скала на Солфеджо. Независимо потвърдена от изследователи, тя е била използвана от древните жреци и лечители в напредналите цивилизации за създаване на чудодейни проявления на онова, което е вярно въобразено, предвидено и замислено. 528Hz все още се използва по този начин от онези, които не са забравили нейната сила.

528Hz е биоенергията на здравето и дълголетието. Това е хармоничната вибрация, която издига сърцето ви. Това е честотата на Любовта. Все повече хора се пробуждат духовно, умствено и емоционално и избират да бъдат в хармония с 528Hz. Тази лечебна честота ни помага да протичаме в съвършен ритъм и хармония. Д-р Хоровиц - водещият световен експерт в областта на въздействието на честотата 528 Hz - ни насърчава да използваме 528 Hz, за да възстановим пълната сила и потенциал на човешкото съзнание.
 
528 Hz резонира в сърцето на Слънцето (регистрирано от учени на НАСА). Слънчевите лъчи, дъгата, цветята, тревата и дори жуженето на пчелите вибрират на 528 Hz. Природата в баланс вибрира на 528Hz. Това е честотата на самия живот.
 
Хлорофилът и неговият зелен/жълт цвят вибрират на 528Hz и са най-мощният лечебен пигмент в биологията; затова хората и животните ядат трева, за да възвърнат здравето си. Въздухът, който дишаме, е изпълнен с Прана/Чи - универсалната жизнена сила, вибрираща на 528 Hz, която естествено възстановява и съживява всяка нишка на ДНК и клетка в тялото ви - насърчавайки баланса, здравето и хармонията в дисонансните системи, лишени от електронна енергия.
 

Как действа ДНК лечението?

528 Hz се използва от биохимиците за възстановяване на човешката ДНК. Изглежда, че честотата 528 Hz въздейства върху водните молекули, които обграждат спиралата на ДНК, като по този начин предизвиква лечебен ефект върху ДНК.
 
Според д-р Хоровиц всяко изцеление се осъществява от звукови вълни или вибрации, които резонират във Вселената. Той твърди, че човешките клетки използват ДНК, както радиостанциите използват антени, за да приемат вибрациите на нотите и да настроят ритъма на тялото към този на Космоса. Той нарича нотата на Солфеджо с честота 528 Hz "честотата на любовта", която, освен че осигурява ползи за здравето, отваря порталите за духовна трансформация и пробуждане.
 
Това се потвърждава и от д-р Кандис Перт, която заявява, че енергията и вибрациите стигат чак до клетъчно ниво, отварят хромозомите и излагат ДНК на честотите.
 
Експерименти, включващи ин витро ДНК, изложена на различни записи на музикални стилове, са проведени от Глен Рейн от Изследователската лаборатория по квантова биология в Ню Йорк.
 
Четири стила музика за здраве, включително григориански песнопения, които използват скалата на Солфеджо, бяха преобразувани в скаларни аудиовълни и възпроизведени чрез CD плейър в епруветки, съдържащи ДНК ин витро. Ефектът от музиката е определен чрез измерване на абсорбцията на ултравиолетова светлина от пробите ДНК в епруветките след един час излагане на музиката. Поглъщането на UV светлина се счита за значителен ефект върху ДНК, тъй като когато спиралата на ДНК се разгъва, тя позволява такова поглъщане.
 
Резултатите от експериментите на Глен Рейн показват, че грегорианските песнопения са предизвикали значително увеличаване на абсорбцията на UV светлина в сравнение с рок музиката, която е имала малък или никакъв ефект.
 

Солфеджо 528Hz и настройване на 528Hz

Съществува известно объркване около Солфеджо 528Hz и музиката, настроена на 528Hz. Ето каква е разликата:
 
 • Честотата на солфеж 528Hz е чист единичен тон. Не е пулсираща като бинауралните ритми (две различни честоти заедно) или изохронна (пулсиращ единичен тон).
 • Настроената на 528Hz музика е свързана с настройката на цялото музикално произведение от стандартното А=440Hz - до С=528Hz. Тя няма нищо общо със звученето на самия тон солфеж (въпреки че те вибрират на една и съща дължина на вълната)
 

Други очарователни факти за 528Hz

 
Според д-р Леонард Хоровиц 528 херца е честота, която заема централно място в "музикалната, математическа матрица на сътворението. 528 Hz е причината една миля да има точно 5280 фута, а снежинките да кристализират като шестоъгълни звезди.
 
Ученият-математик Виктор Шоуел описва, че вибрацията 528Hz е фундаментална за древните Пи, Фи и Златната среда, които се виждат в целия природен дизайн. Вик Шоуел и Джон Стюарт Рийд (пионер в акустичните изследвания и киматичните измервания) доказват, че 528 е от съществено значение за свещената геометрия на кръговете и спиралите, съответстваща на структурирането на ДНК и хидрозвуковото преструктуриране. Без 528 Hz нямаше да има кръгове, нито възможност за измерване на пространство/време.
 
528 се преобразува в 6 - иконата за физическо проявление. Това означава, че 5+2+8=15; и 1+5=6 (използвайки Питагоровата математика). Символът "6" отразява "спираловидното спускане от небето в целостта на земята". Всъщност честотата на Любовта може да бъде основополагаща за излъчването на цялата материя и енергия в реалността.

 

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания - слеми за приемане. Пептидите на Peptides, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

В каталога Пептиди 2024 ще намерите пълно описание на биорегулатори на пептидна основа, мезотелни и лечебно-профилактични продукти с естествен произход, производство на Института за биорегулация и геронтология в Санкт Петербург с опаковка, количество, начин на употреба на пептидите на Peptides

прочети още

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още