За нас
За нас

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме, че красотата е вечна.

Всяка жена е уникална и заслужава най-доброто. Ето защо продуктите на Natural Collagen Inventia бяха създадени и са помогнали на хиляди жени по света да изглеждат млади и красиви.

Ако търсите естествената алтернатива на ботокса, не търсете повече, защото Вашият отговор е в нашите продукти.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Inventia е компания за красота с изключителна обвързаност към високите постижения, лукса и науката за грижа за кожата.

Ние сме специализирани в революционните продукти против стареене с формулата на тройна спирала.

Изобретена и развита в края на 80-те години на 20-и век, формулата позволява извличането на колаген Тип I от морски източници. Продуктите са уникални и специализирани. Те съдържат нехидролизирания, биологично активен морски колаген Тип I. Учените са открили, че са в състояние да извлекат природен колаген без използването на химикали и най-важното - без да разрушат тройната спирална структурата на колагена. Благодарение на това, биоактивността на колаген се запазва.

НАШАТА ТРОЙНА СПИРАЛНА ФОРМУЛА НАКРАТКО

Под нехидролизиран колаген се разбира, че е получен без да се уврежда тройната спирална структура, като по този начин си запазва биологичната му активност 

Колагенът, при контакт с човешката кожа, се разгражда по естествен път на пептиди и аминокиселини, които са толкова малки, че могат да проникнат през кожата и да съдействат за производството на колаген. Абсорбируемите къси, верижни колагенови пептиди стимулират дейността на фибробластите за производството на колаген и протеогликани, които са основни съставки на кожата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Нашата гама от продукти Natural Collagen INVENTIA съдържа чист, висококачествен натурален колаген.
 • Клинично е доказано, че той намалява бръчките, свива порите и се повишава влажността на кожата.
 • Уникалният ензимен процес на продукта разбива колагеновите молекули, които са биоактивни (което означава, че лесно се абсорбират от организма).

НАШИТЕ ФАКТИ 

 • Геловете Natural Collagen Inventia съдържат само пет естествени съставки:
 • Колаген, каприлил гликол, еластин, млечна киселина и специално пречистена вода, без парабени, без консерванти.
 • Нашият Collagen значително намалява броя на бръчките - намаление с 43% на дълбочината на бръчките * при 95% от жените, тествали продукта
 • 95% от изследваните жени потвърждават повишаване на влажността на кожата *
 • 100% от тях забелязват увеличение на плътността на кожата *
 • Нашите колагенови гелове са хипоалергенни *
 • Подходящи са за всички типове кожа
 • Препоръчват се особено за чувствителна кожа, склонна към раздразнения
 • Нашият Колаген осигурява интензивна хидратация
 • Изсветлява и изравнява тена на кожата (препоръчва се при проблеми с пигментацията, старчески петна)
 • Успокоява след слънчеви изгаряния
 • Помага при възстановителния процес - препоръчва се особено при пресни белези, стрии

 

Ежедневното използване на нашите продукти води до по-стегната, по-равномерно тонизирана, хидратирана, сияйна, с младежки и здравословен вид кожа.

Колагенът намалява фините линии и бръчки и поправя съединителната тъкан, така че ще се сдобиете също и с по-силни, по-здрави и по-бързо растящи коса и нокти.

* Резултати от дерматологичните изследвания, проведени от Дерматологична клиника на Медицинския университет в Гданск, Полша.

  ITA- TEST Специалисти по лабораторни научни изследвания B-18813/3509/09, B-11443/05/05 / AA, B-11586/05 / A, B-11587/05 / A, B-18685/3884/08

 

Натуралният колаген на Inventia e биологичноактивен колаген с най-голяма чистота.

Inventia е компания, специализирана в производството и търговията на уникалната Формула на тройната спирала, нехидролизиран колаген (лиофилизиран колаген), биологически активен, натурален колаген от най-високо качество без парабени и химически добавки (без консерванти).

Целта на нашата компания е да предостави колагенови продукти за всички типове кожа, от най-чувствителната (склонна към алергии) до сухата и мазна кожа. Нещо повече, нашата цел е да постигнем най-добрите резултати и винаги да сме на върха с последните постижения на биотехнолгиите.

Нашите ексклузивни продукти Натурален колаген Inventia се тестват успешно от швейцарски и полски лаборатории и непрекъснато надминават изискванията за безопасност. Ние имаме всички необхидими сертификати, които потвърждават, че нашите продукти са направени от естествени натурални съставки от най-високо качество, срещани на пазара. Нашият колаген е извлечен от кожата на слаководна риба, живееща в екологично чисти води. В допълнение към нашите изключителни продкути ние използваме натуралната чиста природна вода на Полша, като база за извличането на нашия колаген.

inventia PT corporate video