Activ5 - изометричен уред за фитнес

 • Производител: ActivBody
 • Кат. номер: 850004866085

Activ5 Ви дава всичко необходимо, за да започнете да изгаряте мазнини и да изграждате мускули с ангажиращи тренировки, съобразени с вашето фитнес ниво. 

Activ 5 Fitness System се състои от преносимо устройство за тренировки и специално разработено приложение за Вашия Android или iPhone, което има за цел да Ви обучи как да извършвате тренировки, базирани на изометрични упражнения. В това приложение ще намерите разнообразие от пози - седящи, прави, легнали, както и тренировки за напреднали. Мобилното приложение Ви предлага комбинация от упражнения, с които да развиете силата на цялото тяло, а не само на отделни групи от мускули. Всяко упражнение е персонализирано според нивото Ви на подготовка. Има възможност и да проследите напредъка си в течение на времето, както и да получите обратна връзка още докато тренирате. Мобилното приложение съдържа повече от 100 изометрични упражнения, с които можете да тонизирате и увеличите силата на мускулите си, както и да оптимизирате фитнес рутината си според своите собствени нужди. 

Персонализирани специално за Вас упражнения и резултати

Изометричните упражнения с Activ5 могат да се калибрират, за да съответстват точно на Вашето ниво на сила. Мобилното приложение ще Ви предостави информация как да започнете и как да завършите правилно и без риск от травми повече от 100 различни упражнения. Едно от основните предимства е, че напълно интерактивно и в реално време можете да проследявате напредъка, силата на мускулите и кога сте преизпълнили предварително определените от Вас норми. 

Интеграция с други продукти на Apple

Още едно от предимствата на фитнес системата Activ5 е възможността за пълна интеграция с Apple Watch и Apple Health. Така могат да бъдат проследени Вашите ежедневни тренировки с Activ5 като част от тренировките за сила, време за упражнения, изгорени калории и пр. Приложението Activ5 за Apple Watch също позволява проследяване на сърдечната честота (пулса) и активността като част от ежедневната активност. 

Изометрични упражнения и увеличаване на мускулната сила

Този тип упражнения включват извършване на контракции на мускулите за по-дълги периоди от време и са полезни за увеличаването на мускулната сила и тонизирането на мускулите в цялото тяло. От друга страна изометричните упражнения са щадящи за ставите и околните тъкани. Фитнес системата Activ5 може да е чудесно средство за допълнение на тренировките във фитнес зала или пък начална точка, ако не сте посещавали фитнес и не сте тренирали, но желаете да подобрите физическата си форма. 

Лесно и забавно като игра на мобилния Ви телефон

Всички упражнения и тренировки в Activ5 са свързани с възможност да се позабавлявате и със специално разработени игри. Вие сами можете да изберете най-забавните от тях, които ще Ви предадат по интерактивен и лесен за възприемане начин докъде сте стигнали, както и точни резултати на основата на планирана от Вас дневна база.  

Правете упражнения навсякъде

Уредът Activ5 е лек и с компактни размери. Можете да го носите навсякъде с Вас. Захранва се с 1 бр.  AAA батерия, която е достатъчна за около 6 месеца тренировки. Нужни са Ви само около 5 минути, за да направите изометричните упражнения дори и на бюрото на работното си място, в комфортната обстановка на дома Ви, във фитнеса и дори когато сте на екскурзия на непознато място.

 

289,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 289,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Характеристики на Activ5 :

 • Activ 5 e малко, преносимо устройство ви позволява да se упражнявате навсякъде
 • Activ5 Training App ви води през тренировки и упражнения, персонализирани според вашата сила ви води през тренировки и упражнения, персонализирани според вашата сила
 • Приложението работи на Android, iPhone и iPad
 • Интегрира се с Apple Health и Apple Watch
 • Измерва повече от 100 килограма мускулна сила
 • Съдържа повече от 100 упражнения и тренировки за тренировки
 • Проследява напредъка на тренировките
 • Свързва се чрез Bluetooth
 • Зарежда се от една батерия AAA
Технически характеристики

Операционна система: Android 5.0 и iOS 9 или по-нова версия

Връзка: Безжична

Съвместимост с Bluetooth: Bluetooth 4.0

Мощност: 1.5V

Източник на захранване: Захранване на батерията

Батерия: AAA

Живот на батерията: приблизително 6 месеца

Stand by Time: Една година (минимум)

Височина: 3,7 инча / 9,4 см

Дължина: 3,1 инча / 7,87 см

Ширина: 1,3 инча / 3,3 см

Тегло: 10 ун. / 283,49 g

Можете безплатно да изтеглите приложенията за Android и iOS

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!