Активнен квантов медальон

24 ноември 2023
Активнен квантов медальон

 

Хората споделят че слагайки веднъж медальона те нямат желание да го свалят, усещайки ползите му, не желаят да се върнат в предишното си подтиснато състояние.

 

Най-силен ефект се усеща, когато е залепен за кожата, достигайки през нея до жизнено важния орган и оказвайки директна стимулация. Сложен в областта на кръста и бъбреците, се усеща моментален стимул на отделяне на урина. Хората със задръжки на урина получават моментално облекчение. Сложен в областта на корема, се усеща моментално раздвижване на перисталтиката и дори може да има позиви за дефекация.

Може да се ползва и като защита на аурата в критични моменти, като изпити, публична реч, защитна реч в съда. Хората несъзнателно стават благосклонни към човека, който го носи, това е така, защото усещат чиста аурата на този, който го носи, усещат позитивно излъчване от медальона инстинктивно усещайки силата, която той излъчва, едновременно сила и защита.

 

Засилва естественото кръвообращението като влияе пряко на силата на сърдечната мускулна тъкан – по този начин кръвта се насища на кислород и ефекта, който се вижда моментално е липсата на умора и задъхване при изкачване на стълби.

 

Хората имат склонността сами да си поставят лимити и да си създават представи за собствените си възможности и предели, носейки медальона, представата за собствените сили и способности моментално се разширява далеч отвъд това, което е било до този момент. Неща, които несъзнателно са избягвани, неща които дълго са отлагани да се направят поради липса на енергия сега се правят с лекота. Това може да е едно желание да основно почистване на дома или подреждане на стая, която от години стои в безпорядък или обичани, всекидневни задачи, които сега се извършват с особено старание и ентусиазъм.

 

Стимулира мощно въображението. Хора на изкуството с творчески заложби  – художници, писатели, музиканти, скулптори, получават силен стимул да творят и да изразяват новите идеи, да реализират новите мисли, образи, форми, мелодии.

 

Хора, които не сънуват или не помнят сънищата си или сънуват монохромно /черно-бели сънища/ споделят, че са започнали да получават ярки цветни, запомнящи се сънища понякога директно свързани с бъдещето им.

Носен окачен в автомобила помага за фокусирането на водачите, изостря вниманието и фокусирането им.

Носен като временна татуировка може да окаже още по силен ефект в проблемните участъци.

Може да бъде рисуван върху лист и оцветяван – това носи душевен баланс, спокойствие и хармония.

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания - слеми за приемане. Пептидите на Peptides, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

В каталога Пептиди 2024 ще намерите пълно описание на биорегулатори на пептидна основа, мезотелни и лечебно-профилактични продукти с естествен произход, производство на Института за биорегулация и геронтология в Санкт Петербург с опаковка, количество, начин на употреба на пептидите на Peptides

прочети още

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още