Анна Плагова от Молдова за добротата на хората

27 декември 2017
Анна Плагова от Молдова за добротата на хората

Здравейте приятели!

Казвам се Анна Плагова. Родена съм в Молдова, град Тараклия. От 2008 година живея, уча и работя в България, а по-точно в град Русе.

Студентка съм 5 курс в Русенски Университет „Ангел Кънчев“, Юридически Факултет специалност Право. От малка знаех, че искам да живея в България - това ми беше детска мечта и ето, че мечтите се сбъдват. Обожавах да гледам българските предавания, чета български произведения.

Любимите ми български  писатели са: Иван Вазов, Христо Ботев, Любен Каравелов...

След като пристигнах обикнах България. Тук е прекрасно, имате чудесна природа, красива архитектура, а и хората тук  са много добри и усмихнати.

Обичам да посещавам различни български места. Имате богата история, влюбвам се в местата, на които съм била.

Всеки път, когато ми предстои пътуваме се вълнувам защото зная, че ще открия, запозная, видя, докосна нещо ново, различно, което ще ми направи приятно впечатление и ще го запомня за цял живот.

Анна Плагова се снима за удоволствие за различни проекти свързани с онлайн търговияМладата дама обича пътешествията Красивата Анна с една нестандартна външна фотосесия за онлайн магазин

Харесвам разнообразието и факта, че по-цели дни съм заета. Много често ми задават въпроса как успявам да подържам форма?

Аз като дама, коята много обича да си хапва винаги отговарям,че имам късмета да наследя генетично формите без да се трудя и работя много по въпроса.

Всеки онлайн магазин има нужда от качествени и уникални снимки. В такъв случай е добре да се доверим на професионалисти

Старая се да хапвам често, но в малки количества.

Висока съм- 176см.

Гръдната обиколка ми е -95см.

Талия -66см.

Ханш-95см.

Ако желаете да участвам в някой ваш проект можете да ми пишете на facebook.com/anna.plagova.1

Но все пак гледам да отделям време за спорт.

От малка обичам животните. Спомням си всички домашни любимци, които съм имала. Любовта към конете мисля, че е породена доста отдавна в мен, но съвсем скоро имам възможността да спортувам конна езда.

Конната езда подпомага не само физическото, но и психологичното здраве. От векове са известни ползите от хипотерапията С идеални мерки Анна обича да позира за различни проекти, свързани с e-commerce

Намирам време да посещавам и фитнес залата. На мнение съм, че всяка една дама може да е красива и желана от по-силният пол стига само да го поиска и да прилага усилие да го постигне.

На мнение съм, че всеки от нас се ражда с мисия в този живот. Но най-голямата мисия и човешко качество е добротата. Правете това, което Ви носи радост, защото живота е твърде кратък и трябва да го изживеем пълноценно.

Много обичам да се снимам. Когата ме поканят на фотосесия не го приемам като работа...

защото снимането ми е хоби.

Разбира се за мен външния вид на кожата ми е от особена важност. Именно по тази причина се опитвам да изтрия следите на времето - да предотвратя появата на първите бръчки. Наскоро пробвах от натуралния колаген на aloha.bg и съм възхитена, че има не само за лице, но и за коса и нокти, както и за тяло. А дневния и нощния крем с колаген са ми повече от любими! Точно тях използвам всеки ден! Разбира се, след навършване на определена възраст количествата колаген започват да намаляват с 1% годишно. Затова няколко пъти годишно използвам и хранителна добавка с колаген Invita Skin Beauty.

Натуралният колаген от aloha.bg е предпочитан в ежедневната грижа за кожата  Анна Плагова с удоволствие позира за aloha.bg и разкрива тайните на красотата си, една от които е ежедневната грижа за кожата на лицето, ноктите и косата с помощта на козметиката с колаген и хранителните добавки Invita Skin Beauty

Винаги сияйна и млада кожа с дневния и нощния крем с колаген от полската фирма Inventia

Добро настроение и отлична визия с aloha.bg

Натурален жив колаген от aloha е предпочитания избор на младите дами, които искат да запазят безупречното състояние на кожата си за по-дълго време

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още