Copyright © 2020. All Rights Reserved

Анна Плагова от Молдова за добротата на хората

27 декември 2017
Анна Плагова от Молдова за добротата на хората

Здравейте приятели!

Казвам се Анна Плагова. Родена съм в Молдова, град Тараклия. От 2008 година живея, уча и работя в България, а по-точно в град Русе.

Студентка съм 5 курс в Русенски Университет „Ангел Кънчев“, Юридически Факултет специалност Право. От малка знаех, че искам да живея в България - това ми беше детска мечта и ето, че мечтите се сбъдват. Обожавах да гледам българските предавания, чета български произведения.

Любимите ми български  писатели са: Иван Вазов, Христо Ботев, Любен Каравелов...

След като пристигнах обикнах България. Тук е прекрасно, имате чудесна природа, красива архитектура, а и хората тук  са много добри и усмихнати.

Обичам да посещавам различни български места. Имате богата история, влюбвам се в местата, на които съм била.

Всеки път, когато ми предстои пътуваме се вълнувам защото зная, че ще открия, запозная, видя, докосна нещо ново, различно, което ще ми направи приятно впечатление и ще го запомня за цял живот.

Анна Плагова се снима за удоволствие за различни проекти свързани с онлайн търговияМладата дама обича пътешествията Красивата Анна с една нестандартна външна фотосесия за онлайн магазин

Харесвам разнообразието и факта, че по-цели дни съм заета. Много често ми задават въпроса как успявам да подържам форма?

Аз като дама, коята много обича да си хапва винаги отговарям,че имам късмета да наследя генетично формите без да се трудя и работя много по въпроса.

Всеки онлайн магазин има нужда от качествени и уникални снимки. В такъв случай е добре да се доверим на професионалисти

Старая се да хапвам често, но в малки количества.

Висока съм- 176см.

Гръдната обиколка ми е -95см.

Талия -66см.

Ханш-95см.

Ако желаете да участвам в някой ваш проект можете да ми пишете на facebook.com/anna.plagova.1

Но все пак гледам да отделям време за спорт.

От малка обичам животните. Спомням си всички домашни любимци, които съм имала. Любовта към конете мисля, че е породена доста отдавна в мен, но съвсем скоро имам възможността да спортувам конна езда.

Конната езда подпомага не само физическото, но и психологичното здраве. От векове са известни ползите от хипотерапията С идеални мерки Анна обича да позира за различни проекти, свързани с e-commerce

Намирам време да посещавам и фитнес залата. На мнение съм, че всяка една дама може да е красива и желана от по-силният пол стига само да го поиска и да прилага усилие да го постигне.

На мнение съм, че всеки от нас се ражда с мисия в този живот. Но най-голямата мисия и човешко качество е добротата. Правете това, което Ви носи радост, защото живота е твърде кратък и трябва да го изживеем пълноценно.

Много обичам да се снимам. Когата ме поканят на фотосесия не го приемам като работа...

защото снимането ми е хоби.

Разбира се за мен външния вид на кожата ми е от особена важност. Именно по тази причина се опитвам да изтрия следите на времето - да предотвратя появата на първите бръчки. Наскоро пробвах от натуралния колаген на aloha.bg и съм възхитена, че има не само за лице, но и за коса и нокти, както и за тяло. А дневния и нощния крем с колаген са ми повече от любими! Точно тях използвам всеки ден! Разбира се, след навършване на определена възраст количествата колаген започват да намаляват с 1% годишно. Затова няколко пъти годишно използвам и хранителна добавка с колаген Invita Skin Beauty.

Натуралният колаген от aloha.bg е предпочитан в ежедневната грижа за кожата  Анна Плагова с удоволствие позира за aloha.bg и разкрива тайните на красотата си, една от които е ежедневната грижа за кожата на лицето, ноктите и косата с помощта на козметиката с колаген и хранителните добавки Invita Skin Beauty

Винаги сияйна и млада кожа с дневния и нощния крем с колаген от полската фирма Inventia

Добро настроение и отлична визия с aloha.bg

Натурален жив колаген от aloha е предпочитания избор на младите дами, които искат да запазят безупречното състояние на кожата си за по-дълго време

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още