Процедура против бръчки

17 декември 2014
Процедура против бръчки

Процедурата против бръчки около очите и устата е предназначена за подхранване на кожата, изглаждане на бръчките, възстановяване овала на лицето.

Продължителност: около 1,5 часа

Препоръчително е да се извършва серия от 5-10 (в зависимост от състоянието на кожата и очакваните резултати) процедури на интервали от 4-5 дни, а след това една процедура за поддържане на ефекта в рамките на 3-4 седмици.

Стъпка 1. Премахваме грима от лицето, шията и деколтето с помощта на колаген ревитализиращо мляко - COLLAGEN VITALIZING MILK.

Стъпка 2. Тонизираме лицето, шията и деколтето с колаген тонер COLLAGEN SOOTHING TONER.

Стъпка 3. Правим пилинг (COLLAGEN PEELING CREAM).

Стъпка 4. Изпълняваме процедурата с помощта на ютия за изглаждане на бръчки (масаж с мускулна електростимулация).

Стъпка 5. Масажираме кожата ръчно, използвайки продукта колаген гел за лице NATURAL COLLAGEN.

Стъпка 6. Нанасяме върху лицето златна маска INVENTIA PURE GOLD MASK WITH NATIVE FISH COLLAGEN.

Стъпка 7. Отстраняваме колагена и в областта на очите нанасяме колагенов серум с витамин А и Е - COLLAGEN SERUM VIT. А + E, а след това се прилага еликсир за под очите.

Стъпка 8. В края на процедурата нанасяме върху лицето, шията и деколтето дневен или нощен крем против бръчки - COLLAGEN DAY CREAM или COLLAGEN NIGHT CREAM.

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още