Beauty Expert

Beauty Expert е луксозна, анти-ейдж професионална козметика за лице и тяло, която предлага превантивни и подмладяващи продукти за кожата . Beauty Expert е създадена, за да обедини науката за красотата с естествената грижа за кожата. Приложени са най-новите и модерни иновации при извличането на активни съставки от екстракти с натурален произход, науката се обединява с природата за да се създадат безопасни и ефективни методи за запазване и възстановяване младостта на кожата. 
 
БютиЕксперт следва концепцията „Clean Beauty”. Търсенето на здравословни и екологични продукти е завладяло козметичната индустрия. CLEAN BEAUTY концепцията предполага :

  • Безопасност за здравето - нетоксични съставки;
  • Безопасност към природата - да не замърсява водата, да щади растенията, да е неутрална към климата;
  • Етика - без тестове върху животни;
  • Прозрачност на всички съставки вложени в продукта
 
Clean Beauty е концепция, водена от начина на живот на съвременния човек, който все повече осъзнава как да се грижи за себе си и за планетата. Това е степен на осъзнатост, а не моментно настроение и е тенденция от глобален мащаб
 
Марката БютиЕксперт е покрила стандартите за международен сертификат за Добра производствена практика GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP). Оценките са „отличен“ по всички показатели. GMP е система от принципи и правила, които определят правилното протичане на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт. Целта на GMP сертификата е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат еднакви качества.
 
Всички продукти са с медицинска ефективност, с бързи видими резултати и луксозно усещане, поради добавеното 24К злато. Биотехнологичните съставки са базирани на технологията Cosmetic Dron и всеки има своята цел и мисия да коригира и постигне резултати.
 
24K ЗЛАТНА ЛИНИЯ -  ПОВДИГАНЕ И СТЯГАНЕ

  • Подобрява структурата на кожата;
  • Възстановява еластичността и подобрява плътността на кожата;
  • Незабавен  ефект на повдигане и попълване на бръчки.
  • Контурът на лицето е по-стегнат 
  • Високотехнологичните пептиди, видимо повдигат кожата.
 
Цел: Отпуснат контур и превенция срещу загуба на еластичност.
 
Мисия:  Възстановяване на еластичността и подобряване на плътността на кожата.
 
КЛЕТЪЧНА ЛИНИЯ
 
Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Линията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Подхранва и доставя липидни вещества на сухата кожа.
 
Цел: Тънка, суха и зряла кожа
 
Мисия: Създава плътност и обем на кожата. Активира епидермалните стволови клетки за анти-ейдж защита.
Производители
Подреди по