Какво е BEE PURE?

29 януари 2015
Какво е BEE PURE?

Нашата любов към природата, ние изразяваме създавайки нашите пчелни продукти без използване на химически и други помощни добавки. Ние сме разработили уникален производствен процес, чрез който запазваме естествената форма на прополис, пчелно млечице и цветен прашец - само по този начин силата на естествените веществата може да се усвои напълно.

В природата прополис, или т.нар. пчелен клей пчелите използват да защитават техните медени пити и кошер от вредители. Прополисът е в твърдо състояние и съдържа над 300 ценни биологични съединения.

 

propolis

Стандартният начин в индустрията за обработване и извличане на прополис за производство на тинктури и концентрати обикновено се извършва, чрез промиване с висока степен на концентрация на етанол. Чрез този метод, обаче, до 40% от неразтворимите вещества биват безвъзвратно загубени. Ето защо, други препарати от прополис (например различни прополис концентрати) съдържат само част от общия размер на биоактивните агенти, които Майката Природа е създала. В прополис продукти, които се правят чрез вода или масло, до 80% от биоактивните съединения биват изгубени. При Bee Pure е различно.

Тройна Гаранция Чистота

  • Най-чистите основни вещества - пчели, отглеждани в естествен, защитен район в Хърватия
  • Производство без химически процеси и добавки
  • В лаборатория, с гарантирани чистота и качество

Производството на Bee Pure продуктите е обект на най-строги критерии за чистота и качество. От придобиването до обработката.

 

прополис грип

Нашите суровини прополис и цветен прашец, са получени от кошери, които са далеч от потенциални източници на замърсяване. Суровините се събират и обработват ръчно от специално обучени пчелари.

Суровият Прополис се проверява и пречиства в специално подготвено за целта устройство. Цветният прашец, събран от пчелите, се обработва в специална сушилня за намаляване на водното съдържание. Впоследствие тези основни съставки се комбинират с други 100% чисти активни съставки, като например джинджифил, на база на нашите изпитани с години рецепти.

Всяка доставка на основното вещество се проверява в Hedera лаборатория за чистота и качество. Впоследствие същите се проверяват от компетентните органи за съответствие със стандартите на ЕС (за производство на храни и хранителни добавки).

В допълнение, обект на цялото производство на Hedera минава HAACP контрол*, който извършва заверка за производство на храни, за да се гарантират продукти само от най-високо качество.

Адхезивното Антимикробното фолио Coversafeᵀᴹ и течните дезинфектанти нямат еднакви характеристики и не отговарят на същите стандарти. Що се отнася до незабавната ефективност, течният дезинфектант е по-мощен, тъй като ще унищожи повече от 99% от микробите за няколко минути, докато антимикробният филм ще постигне същата ефективност след няколко часа, но има много голяма разлика в трайността на антимикробното действие. Нека вземем за пример дръжката на врата на офис , която е дезинфекцирана сутринта, преди пристигане на служителите, и която се използва на всеки 10 минути. Тази дезинфекция ще бъде полезна само за първия човек, който е докоснал дръжката. По-късно микробите ще се вкопчат здраво и ще останат на дръжката. Виждате, че този вид дезинфекция е практически безполезен, защото до обяд дръжката на вратата ще бъде истинско гнездо на микроби. От друга страна, фолиото Coversafeᵀᴹ непрекъснато и трайно унищожава микробите денем и нощем, 24/7. От рано сутринта, с Coversafeᵀᴹ, вашата дръжка е перфектно дезинфекцирана, а е добавен и бонус - антимикробното действие продължава да работи непрекъснато през останалата част от деня. Следователно рискът от микробно предаване на зарази силно намалява. Голямата разлика между течен дезинфектант и антимикробното фолио е в постоянството на антимикробния филм. Важно е, че с Coversafeᵀᴹ няма повече повтарящи се разходи за повтарящи се действия като ръчна дезинфекция, загубено време и обилна употреба на химически продукти. И няма повече повърхности, които да са слабо дезинфекцирани или изобщо да не са дезинфекцирани, поради липса на персонал или препарат. Coversafeᵀᴹ никога не свършва и винаги е наличен, когато става въпрос за нашата защита . Лесно за употреба и икономически изгодно : 1 поставяне – 4 години защита!

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още