PARTNER - апарат за биорезонанс Партнер

 • Производител: Olvia
 • Кат. номер: Partner

Апаратът за биорезонанс PARTNER е предназначен за провеждане на индукционна информационно-биорезонансна терапия, която способства за възстановяване на нарушените вследствие на болестта механизми за оздравяване и саморегулиране на организма. За генериране на сигнали в процеса на работата, апаратът използва Advanced Timers микроконтролер от типа ARM и програмно-апаратен от типа DDS, като прилага алгоритъма на Брезенхеман. Това позволява да се осигури висока точност на зададените честоти, гъвкавост на възможностите (напр.: възможност за промяна на интензитета, при което в една програма могат да се използват излъчвания с различен интензитет) и т. н.

Този вид терапия се съчетава добре с всички видове други лечения като фармакологични, физиотерапия, хомеопатия, акупунктура и др. При нейното прилагане се използват честоти, които са взети от трудовете на Фол, Шмидт, Райф, Кларк.

Апаратът може да се използва последователно от няколко потребители.

Апаратите ПАРТНЕР работят на безконтактен принцип, като носителя на честотата е електромагнитно поле, а не електрически ток.

Апаратът за биорезонанс Партнер е предназначен да се използва в лечебни заведения, научно-изследователски лаборатории и за лични цели.

 

Catalog-Olvia-last_1.pdf
1 300,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 300,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Видове апарати Партнер

Партнер - Partner - цена 880 лева

Биорезонансният апарат Партнер предоставя безлекарствена терапия и профилактика при множество здравословни проблеми - заболявания или паразитно присъствие в организма. Апаратът работи в честотния диапазон от 0,1 до 30 МХц.

Лечението от една страна помага за регенерирането на отделните органи и системи в човешкото тяло, а от друга – чрез биорезонансното честотно въздействие неутрализира влиянието на паразитите, които причиняват множество заболявания. Базовата честота на метаболитната активност на повечето възбудители (паразити) е 30 кХц, а целият честотен спектър на патогенната флора основно се намира в диапазона от 37 до 900 кХц.

Биорезонансното излъчване от апарата унищожава причинителя (паразита) на болестта, чрез вълново излъчване с подходящите честотни характеристики. Честотно-резонансното лечение е особено ценно и при наличието на вътрешноклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при които справянето с други методи е практически невъзможно.

Партнер е преносим и безконтактен биорезонансен апарат и докато той работи и ни лекува, ние можем да се занимаваме с обичайните си дейности. Достатъчно е да бъде разположен на разстояние до 35 см. от тялото, за да се извършва лечебният процес.

Партнер Индукшън - Partner Induction - цена 1200 лева

Биорезонансния апарат Партнер Индукшън е безконтактен и позволява да се провеждат целенасочени лечения на редица заболявания и на свързаните с тях синдроми, да се ускори извеждането на токсините и на продуктите от метаболизма на патогенната флора.

Използват се два начина за терапевтично въздействие - директно излъчване от апарата към тялото (електромагнитно въздействие) или чрез въздействие на електромагнитно честотно поле чрез външния индуктор-колие. Този индуктор дава много по-разширени възможности за извършване на терапиите. По-голямото му излъчвателно поле увеличава силата на въздействие и повишава ефективността от терапията. Индукторът е гъвкав и може да се прилага към всяка част от тялото, която се нуждае от терапевтични процедури.

Партнер Индукшън разполага общо с 550 програми. В него са вградени същите 71 програми (както при апарата Партнер - 22 Антипаразитни, 24 Профилактични и 25 програми в раздел Домашна аптечка). Освен тях, на мини SD-карта са записани още 479 програми.

Съвместимостта на апарата с програматора Лайф Командер (Life Commander) дава възможност да се добавят - според индивидуалните потребности, още допълнителни програми от общо 3 775-те в програматора.

Терапевтично въздействие с Партнер Индукшън може да се прилага върху всички органи и системи от органи в човешкия организъм.

В досегашната практика успех при въздействието на биорезонансната терапия е постиган при редица заболявания, по-разпространените от които са: мигрена, хронични и остри заболявания на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови заболявания, панкреатит, кисти - на панкреаса, на матката и яйчниците, диабет при деца и възрастни, цистит, нефрит, белези (цикатриси), пред- и следоперативно лечение в стоматологията и мн. др

Партнер Про - Partner PRO - цена 1600 лева

Партнер Про е предназначен да се използва предимно за професионални цели - в терапевтични, рехабилитационни и други кабинети. Това не изключва и възможността той да бъде ползван и за лична употреба в домашни условия. Апаратът работи безконтактно и контактно.

Контактният метод на въздействие - чрез два ръчни електрода, увеличава силата на честотното въздействие, особено, когато става дума за отстраняване на паризитно присъствие. Тази опция дава възможност да се намали времетраенето на процеса на терапията и дори да се редуцира броят на терапиите в един лечебен курс. По мнението на специалистите, използването на ръчните електроди повишава ефективността на честотното въздействие с около 20% (поради директия допир на електродите до кожата), особено при програми за премахване на паразити.

При безконтактната терапия апаратът се поставя до тялото или се използва подвижния външен индуктор-колие.

Апаратът Партнер Про има общо 479 антипаразитни и терапевтични програми в паметта на мини SD-картата. Те са разделени по няколко различни класификации: програми за терапия по системи; при инфекциозни заболявания, проблеми със зъбите, травми, различни ефекти - антиоксидантен, антиревматичен, противовъзпалителен и др.; програми по дерматология, козметология, ендокринология и др., за детоксикация на организма, при емоционални и психични проблеми; свързани с честотите на главния мозък, за увеличаване на адаптивните ресурси на отделните органи и системи и др.

Партнер Про единствен от серията разполага с вграден генератор за допълнително въвеждане на честоти. Важна особеност на апарата е диференцираната схема за подбор на терапевтичните честоти и интензивността на сигнала, на времето за
провеждане на един цикъл на въздействие. Партнер Про е съвместим със софтуерния програматор Лайф Командер (Life Commander) и могат да се добавят допълнително още програми от 3775-те в програматора.УСТРОЙСТВО на Апарат за биорезонанс PARTNER

Апаратът представлява генератор - излъчвател на електромагнитно поле със слаб интензитет.

Той е снабден с графичен LCD дисплей с резолюция от 128 до 64 точки. Манипулациите с PARTNER се съпровождат от гласови съобщения. Допълнително към 60-те базови програми ползвателят може да запише в апарата още не по-малко от 90 Лични програми, като използва външно спомагателно програмно осигуряване.

Всяка програма се състои от набор от честоти, излъчвани с определена продължителност, които се изпълняват последователно.

За допълнително въвеждане на програми и комплекси, апаратът е снабден с USB вход. Той се използва и за вход при включване на външен източник на захранване като персонален компютър или мрежов адаптер 5V за зареждане на вградения акумулатор.

Управлението на апаратa за биорезонанс ПАРТНЕР – за по-голямо удобство, винаги се съпровожда с гласови команди на съответния език. Той работи с батерия Li-ion, която изключва необходимостта постоянно да се сменя зарядното устройство. За бързо зареждане на нови програми и комплекси, апаратът е снабден с USB-порт и не изисква отделно устройство за програмиране.

Уредът за биорезонанс има осветен графичен дисплей LCD. Поради малкия си размер, ПАРТНЕР е удобен за носене по всяко време – в джоба или в малка дамска чанта. Мощността на уреда, чрез който се осъществява биорезонансната терапия, може да се увеличи или да се намали, така че да използват персонални режими.

Размери: 105х65х19 мм
Тегло: 112гр.
Честота на импулсите: 0 … 20000(+-)0,01Хц
Захранване: вградена акумулаторна батерия (тип Нокия BL-4B), 3.7V, 700mAh 

 

Указания за програмите на Апарат за биорезонанс PARTNER

1. Вирусни и микробни инфекции
2. Заболявания на дихателните органи
3. Заболявания на кръвта
4. Старческие заболявания
5. Депресии
6. Повишена раздразнителност
7. Заболявания на съдовете
8. Имунодефицитни заболявания
9. Автоимунни заболявания
10. Импотенция
11. Заболявания на ставите
12. Заболявания на гръбначния стълб
13. Болести на черния дроб
14. Болести на панкреаса
15. Заболявания на сърдечно-съдовата система
16. Болести на ЦНС, хронична недостатъчност на мозъчното кръбооръщение, стимулиране функциите на главния мозък
17. Бъбречни заболявания
18. Заболявания на мускулите
19. Хелминтози
20. Очни заболявания
21. Гъбични поразявания
22. Главоболия
23. Нарушаване на съня
24. Заболявания на опорно-двигателния апарат
25. Заболявания на храносмилателната система
26. Ендокринни заболявания
27. Алергии
28. Помощ при отстраняване на вредни навици.


Противопоказания:

 • Бременност в първите три месеца;
 • Деца до 1 година (под наблюдение на лекар използването е допустимо);
 • При вграден пейсмейкър;
 • При трансплантирани органи;
 • Епилепсия и гърчове (в момент на пристъп);
 • Състояния на остра психична възбуденост или опиянение.


Реакции на организма в процеса на терапията (основно при антипаразитните програми)

В процеса на терапията е възможно да се получи обостряне на основното заболяване, съпроводено с общо неразположение, слабост, диария, учестено уриниране, жажда, сънливост, температурни реакции. В тези случаи е необходимо да се увеличи интервалът между сеансите, за да се подобни самочувствието.

Всички реакции могат да се наблюдават само в първите две седмици от използването на апарата. Тези явления са свързани с индивидуалната реакция на организма към вълновото въздействие и свидетелстват за усилено отделяне на замърсяванията в организма.

В отделни случаи е възможно да се появят такива реакции в по-късен етап от терапията и състоянието на дискомфорт да продължи около месец след началото на въздействието. 

ВГРАДЕНИ ПРОГРАМИ в Апарат за биорезонанс PARTNER


Комплекс «Антипаразитни програми»

 • Лимфа и Детокс
 • Антисептик
 • Кръгли червеи
 • Плоски червеи
 • Лентови червеи
 • Протозойни (прости едноклетъчни) инфекции
 • Бактериални инфекции
 • Инфекции
 • Кандида
 • Аскариди
 • Острици
 • Яйца на хелминти
 • Ламблии
 • Микоплазма
 • Стафилококи / Стрептококи
 • Хламидия
 • Уреаплазма
 • Аденовирус
 • Папилома вирус
 • Херпес

Комплекс «Профилактика»

 • Укрепване на защитните сили
 • Дълбоко очистване на организма
 • Регулиране на стомашно-чревния тракт
 • Дисбактериоза
 • Задстомашна жлеза
 • Черен дроб
 • Регулиране на женската пикочно-полова система
 • Регулиране на мъжката пикочно-полова система
 • Бъбреци
 • Ендокринни жлези
 • Регулиране на кръвообръщението
 • Умора на гръбначния стълб
 • Артроза/артрит
 • Възстановяване на седемте чакри
 • Витализация
 • Възстановяване
 • Безсъние
 • Активна защита
 • Умора на очите
 • Антистрес

Комплекс «Домашна аптечка»

 • Антиболка
 • Простуда
 • Грип
 • Ангина
 • Общо възпаление
 • «Изчистване» на организма
 • Хипертонична криза
 • Отоци
 • Стенокардия
 • Спазми от различен характер
 • Отравяния
 • Главоболие
 • Бронхиална астма
 • Травми
 • Кръвотечения от различен характер
 • Изгаряния
 • Хепато-холецистит
 • Панкреатит
 • Ентероколит
 • Бъбреци (камъни)

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!