Бономарлот - Bonomarlot : Пептиди клас Цитомакси 20 или 60 капсули

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: BONOMARLOT

Бономарлот - Bonomarlot са пептиди за регулирне функциите на хемопоетичната система.

Бономарлот - Bonomarlot е комплекс от пептиди, изолирани от костния мозък на здрави, млади животни. Изолираните пептиди на костния мозък имат селективен ефект върху различни клетки на човешкия костен мозък, участват в техния клетъчен метаболизъм и също така допринасят за регулиране функциите на костния мозък и хемопоетичната система.

В клинични проучвания е установена ефикасността от приема на биорегулатор  Bonomarlot при комплексно възстановяване на функционалната активност на хемопоетичната система и нейните нарушения от различен произход, включително под влияние на екстремни фактори на околната среда, при страдащи от анемия, непълноценно хранене, също при хора в напреднала възраст за поддържане на системните функции на кръвотворната система. По време на проучването не са открити никакви странични ефекти от употребата на биорегулатор Бономарлот.

Бономарлот - Bonomarlot се препоръчва при :

  • анемия от различен произход;
  • лечението на пациенти с ракови заболявания;
  • непълноценно и некачествено хранене.


Опаковката съдържа: 20 или 60 капсули по 200 мг

__21.pdf
105,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 105,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Бономарлот – биорегулатор на костен мозък
 
Регулиране функциите на хемопоетичната система
 
Бономарлот е комплекс от пептиди, изолирани от костния мозък на здрави, млади животни. Изолираните пептиди на костния мозък имат селективен ефект върху различни клетки на човешкия костен мозък, участват в техния клетъчен метаболизъм и също така допринасят за регулиране функциите на костния мозък и хемопоетичната система.
 
Оптималното функциониране на човешката хемопоетична система е пряко свързано със състоянието на клетките на костния мозък. За оптималното функциониране на клетките е необходимо да бъдат оптимално снабдявани с хранителни вещества, като витамини и минерали и пептиди. Пептидите са градивни компоненти на протеинови молекули и в метаболитният процес на протеините (разпадане на протеина на малки фракции = пептиди) те се освобождават. Пептидите са информационни молекули, които засягат генната експресия и задействат процеса на синтез на протеини. Протеиновият синтез е жизненоважен процес – необходим, за да могат клетките да растат и изпълняват ключовите си функции.
 
В младо тяло пептидите в костния мозък се образуват в достатъчни количества. За съжаление, с увеличаване натоварванията върху организма, както и с напредване на възрастта, интензивността на протеиновия синтез в тялото намалява. Това означава, че колкото по-остаряваме или колкото по-екстремни са условията, при които функционира кръвотворната ни система, толкова по-малко костно-мозъчни пептиди се образуват в нашето тяло, което влияе на намаляването на интензивността на протеиновия синтез. Недостигът на пептиди в костния мозък води до дисфункция на клетките на костния мозък и може да доведе до загуба на някои функции, изпълнявани от тези клетки. В такива ситуации е полезно целенасочено да се подкрепят клетките на костния мозък.
 
Един от най-ефективните начини за противодействие на липсата на пептиди в костния мозък е приемането на тъкан от костен мозък от животински произход. Пептидите във всички бозайници са еднакви и се приемат от човешкото тяло като ендогенни (собствени) вещества. В допълнение, пептидите имат тъканно-специфични свойства. Те работят само в тъканта, от която първоначално са били изолирани.
 
Биорегулаторът Бономарлот е екстракт от костен мозък, който съдържа основните пептиди на костния мозък. За извличане на пептиди се използва само тъкан от костен мозък на телета или свине на възраст не повече от 11 месеца от стопанства, в които не са регистрирани болести, опасни за човека, включително СЕГ (англ. BSE).
 
При прием на биорегулатора Бономарлот се попълва необходимия резерв от регулаторни пептиди, произвеждани от клетките на костния мозък. По този начин,  биорегулатора бономарлот помага да се нормализира нивото на пептиди в клетките на костния мозък. Това от своя страна води до нормализиране обмена на веществата в клетките на костния мозък и регулиране на техните функции. Така приема на препарата помага да се оптимизира функцията на костния мозък, предотвратява развитието на атрофични процеси, а също така намалява риска от развитие на патологични състояния в костния мозък.
 
Натурални пептидни биорегулатори от животински произход
 
В резултат на дългогодишни изследвания на Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург, учените успяха да разработят изцяло нова, високо ефективна технология за изолиране на нискомолекулни пептидни фракции от органи и тъкани на животни. Тази технология позволи да се създаде нов клас естествени геопротективни препарати – пептидни биорегулатори. Използването на физиологично активните къси пептиди, на базата на които се правят тези пептидни биорегулатори, се препоръчва при всяка възраст. Тези биорегулатори Ви позволяват ефективно да предотвратявате преждевременното стареене, да поддържате тялото си във форма както в напредване  на възрастта, така и при повишени натоварвания върху него. Употребата на пептидни биорегулатори също се препоръчва в комбинация и с други препарати за лечение на заболявания, свързани с възрастта.
 
Бономарлот – клинични изследвания
 
В клинични проучвания е установена ефикасността от приема на биорегулатор Бономарлот при комплексно възстановяване на функционалната активност на хемопоетичната система и нейните нарушения от различен произход, включително под влияние на екстремни фактори на околната среда, при страдащи от анемия, непълноценно хранене, също при хора в напреднала възраст за поддържане на системните функции на кръвотворната система. По време на проучването не са открити никакви странични ефекти от употребата на биорегулатор Бономарлот.
 
Бономарлот – препоръки за употреба
 
На възрастните се препоръчва да приемат по 2 капсули на ден , сутрин 30 мин. преди хранене, продължение на 30-60 дни. Препоръчително е да се проведе втори курс в рамките на 1-3 месеца. В бъдеще се препоръчва провеждане на повторни курсове на всеки 4-6 месеца. Препоръчва се като допълнителен източник на пептиди.
 
Състав на Бономарлот - Bonomarlot
 
Пептиден комплекс А-20 (пептиди от костен), микрокристална целулоза E460 (течен агент), желатин (средства за капсулиране), захарно цвекло (свързващо вещество), лактоза (ексципиент овлажнител), нишесте (стабилизатор), Tween 80 (емулгатор), титанов диоксид Е171 (оцветител за капсули).
 
Противопоказания
 
Индивидуална непоносимост на отделните компоненти. Не се препоръчва да се прилага по време на бременност и по време на кърмене, както и за деца под 12-годишна възраст.
 
Странични ефекти
 
Биорегулаторът Бономарлот се понася добре. При използването на Бономарлот - Bonomarlot не са установени никакви странични ефекти, усложнения, противопоказания и лекарствена зависимост.
 
Съхранение
 
Да се ​​съхранява на сухо, защитено от светлина място в опаковката на производителя, при стайна температура, на място, недостъпно за деца.
 
Бономарлот не е лекарство. Биологически активните хранителни добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!