Процедура за премахване на целулит KUMA SHAPE

17 декември 2014
Процедура за премахване на целулит KUMA SHAPE

Процедура за премахване на целулит KUMA SHAPE

Тази процедура, насочена към подобряване състоянието на кожата, намалява целулита и оформя тялото.

Продължителност на процедурата за премахване на целулит KUMA SHAPE: 90-120 минути

Извършва се на серии с по 10 процедури. Препоръчително е една процедура да се изпълнява 1-2 пъти седмично.

Стъпка 1. Правим пилинг на тялото с продукта COLLAGEN PEELING CREAM.

Стъпка 2. Клиентът взима душ, за да отмие пилинга.

Стъпка 3. Извършваме процедурата за подобряване на еластичността на кожата с помощта на KUMA SHAPE устройството (дълбок масаж с допълнителната употреба на радиовълни и инфрачервени лъчи).

Стъпка 4. Върху нагрятата от масажа кожа, прилагаме ANTI-AGE COLLAGEN GEL BODY.

Стъпка 5. След това в тялото се масажира серум DYNAMIC BODY SLIMMING SERUM.

Стъпка 6. Увиваме тялото във фолио, покриваме с одеяло клиента и оставяме съставките да действат в продължение на 20 минути.

Стъпка 7. За завършек на процедурата, масажираме в тялото стягащ и подхранващ балсам.

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още