Признаците на стареене на кожата и борбата с тях

6 февруари 2015
Признаците на стареене на кожата и борбата с тях

Забелязахте появата на първите бръчки? Плаши ви, че кожата ви вече не е еластична и тонизирана? Или се притеснявате, че започва да се отпуска? Появата на симптомите на стареенето са неизбежни. И ако вече сте се изправили пред първите признаци на стареене на вашата кожа, не се отчайвайте! Съществуват гарантирани козметични продукти, с които ще запазите колагена и дори ще увеличите неговото производство.

Докато сме млади, кожата ни e плътна и гладка, тъй като постоянно се регенерира. Причината за стареенето и появата на бръчки е прогресивното намаляване на разтворимия колаген и неговото разграждане. Като част на съединителната тъкан, колагенът има решаваща роля в пластичните функции на тялото и гарантира тяхната здравина и еластичност. С напредване на възрастта, биосинтезът му намалява все повече и повече. Производството му се забавя, а съществуващият колаген в кожата се поврежда поради излагането на слънце и вредните ни навици за поддържане на кожата.

Това обяснява защо след двадесет и петата година от живота ни кожата постепенно започва да губи своите свойства - тя престава да бъде гладка, хидратирана, еластична, липсват й плътност и тонус... Но това не е всичко - мускулите започват да губят своята сила, а костите - калций. След навършването на тридесет години, почти при всеки човек кожата става по-суха и в резултат на това се появяват бръчки, а след 40-годишна възраст организмът окончателно спира да произвежда колаген и състоянието на косата, ноктите и ставите се влошава значително.

Ако сте разочаровани от досегашните си неуспешни опити да се справите с бръчките и проблемите на вашата кожа, на помощ ви идват уникалните козметични продукти на Inventia. За да имате успех в борбата с видимите ефекти от стареенето на кожата, вие се нуждаете от новите козметични продукти за грижа за кожата на INVENTIA. Те са предназначена за всяка жена, която иска да се наслаждава на естествено красива кожа и да изглежда по-млада, но без да се обръща към пластичната хирургия.

Доверете се на интензивно подхранващите продукти против бръчки и започнете да използвате дневния и нощния крем от серията Натурален Колаген INVENTIA. Кремът с колаген забавя появата на бръчки и има положителен ефект върху подкожната циркулация на кръвта, като същевременно укрепва стените на кръвоносните съдове. Подходящ е за всеки тип кожа, особено за уморена и прекалено суха кожа, тъй като подхранва, омекотява и овлажнява,
придавайки й свежест и естествен блясък.

Дневният Колаген крем от Inventia е с гарантиран ефект срещу бръчки, дължащ се на съдържанието на колаген и Matrixyl ® 3000. Неговите активни съставки овлажняват кожата и я предпазват от загуба на влага. С редовната му употреба ще придадете на вашата кожа невероятен аспект - тя ще стане по-гладка, здрава и еластична, а бръчките ще започнат да намаляват, докато станат почти незабележими. Можете да използвате крема без ограничения, дори при евентуални кожни раздразнения и възпалителни състояния. Това е ефикасно средство и срещу съществуващи грапавини по кожата или срещу склонността й към лющене. Достатъчно е всяка сутрин да нанасяте малко количество от крема върху почистено лице, шия и областта на рамената с леко потупване. А защо не и като основа преди нанасянето на грима ви?

За да постигнете оптимални резултати в борбата с признаците на стареенето, съчетайте използването на Дневния Колаген крем против бръчки с другите препарати от серията Натурален Колаген INVENTIA. Специално място сред тези продукти заслужава интензивно регенериращият Нощен Колаген крем от Inventia. Предназначен е за всеки тип кожа, особено за суха, подложена на стрес и загубила своята еластичност и свежест. Наличието на колаген и Matrixyl® 3000 предотвратява преждевременното остаряване на кожата, напълно елиминира фините бръчки и намалява дълбоките. Уникалният състав гарантира адекватно хранене и хидратация, които я правят по-здрава, тонизирана, мека, гладка и еластична.

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още