Количката е празна


Цветен прашец Bee Pure

Кат. номер: CPBP
Производител: Hedera d.o.o.

ЦВЕТНИЯТ ПРАШЕЦ Е ИЗВОР НА ЧИСТИ, НАТУРАЛНИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Предназначен за тези, които спортуват и са физически активни. Препоръчва се при умора и стрес в ежедневието.

  • Пчелният цветен прашец се събира от специалната далматинска билка Цистрозе: богата на витамини (A, B1, B2, B6, C и E), минерали и микроелементи (калций, магнезий, мед и желязо).
  • Ръчно производство без химикали и добавки.
  • Без алкохол, без глутен, без захар.
  • Специално от пчелите от природен резерват в Далмация, Хърватска.

Благодарение на местното био земеделие, растителността на остров Хвар в Далмация е далеч от възможни източници на замърсяване като фабрики и т.н. Затова цветният прашец Bee Pure представлява естествена алтернатива на синтетичните витаминни добавки.

  • Важен източник за пчелите на протеини, витамини и минерали.
  • 100% растителен произход.
  • Нито една естествена храна не притежава такова разнообразие от хранителни вещества.

Bee Pure цветен прашец е източник на витамините, необходими при спорт и физическо натоварване.

Съвременният начин на хранене, заедно с увеличаващата се заетост в ежедневието, правят спазването на балансирана диета все по-трудно за повечето от нас. Bee Pure цветен прашец помага на организма да си набави витамините, минералите и микроелементите, които са му необходими и които тялото не може само да произведе.

Тъй като нашата цел е да запазим естествената сила на пчелните продукти, всички съответни биоактивни вещества в продуктите Bee Pure остават непроменени. 100% чиста природа, така че ценните витамини, минерали и микроелементи напълно се запазват. Няма други подобни продукти на пазара.

Това е възможно единствено, защото всичките ни пчелни продукти се събират и произвеждат от нашите пчелари по природосъобразен начин в екологично чистата среда на Далмация.

Начин на употреба: като хранителна добавка за възрастни: 2х2 капсули дневно. Алтернативно, съдържанието се разбърква в храна, която се консумира. За да се вземе необходимото количество биоактивни съединения, се препоръча редовен прием. Тъй като това е естествен продукт, може да се приема като добавка към медицински предписана терапия без противопоказания.

Предупреждение за АЛЕРГИИ: Хората, които са алергични към пчелните продукти, не трябва да използват Bee Pure прополис. За да се изключи възможна алергия, е необходимо да направите тест. Отваря се капсула и малко количество от праха се прилага към вътрешната страна на долната устна. Ако съществува алергия, тя се забелязва в рамките на 2-3 минути под формата на леко зачервяване.

Цветният прашец няма алергенни свойства.

Препоръчителната продължителност на терапията е най-малко 1 месец с 2х2 капсули дневно.
Съдържание: 60 капсули от естествена целулоза . Приемат се преди хранене.
Състав на препоръчителната дневна доза (4 капсули): 1600 мг пчелен прашец и 200 мг прополис.

Срок на годност: 2 години

 

 


Подобни продукти

% Прополис Bee Pure капсули Прополис Bee Pure капсули 59,00 лв.
Ново Bee Pure Junior Bee Pure Junior
Ново Пчелно млечице GELEE ROYALE Пчелно млечице GELEE ROYALE
Ново Прополис Bee Pure Respiro Прополис Bee Pure Respiro