Квантов диск резонатор - Соломонови печати DCT200 или DCT300

  • Производител: POMAGA
  • Кат. номер: DCT

Тази антена Lakhovsky MWO е проектирана като устройство за лечение с радионика с безкрайно използване. Няма нужда от захранване с енергия за да работи. Устройството се поставя върху засегната част от тялото за определен период от време. Може да се използва и за зареждане на вода или напитки, съдържащи вода с положителна енергия. Двустранната антена Lakhovsky MWO е подобрена версия на класическата антена осцилатор на Лаковски. Тази антена има 17 медни кръга от осцилиращата страна и печатите на цар Соломон от другата

Квантовият диск резонатор Печатите на цар Соломон се състои от свещени писмени знаци, датиращи от времето на живота на най-мъдрия цар Соломон. Те се използват за избавяне от болести и заболявания, безплодие и проклятия, природни бедствия и нападения на врагове, както и за привличане на любов и богатство. Чрез тях можем да изразим молбата си към най-големите сили на тази планета. Има много легенди за мистичните способности на Соломоновите печати. Полученото въздействие е подобно на въздействието на високо енергийните места по земната повърхност.

Дискът резонира със земното енергийно поле като увеличава чистата натурална жизнена енергия в участъка от организма близо до диска. 

79,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Печатите на Соломон

 
Съществуват 72 Соломонови печата, всички направени от цар Соломон от библейски времена. 
 
Бог надарил цар Соломон с ненадмината мъдрост и той управлявал Йерусалим. Имало 40 години на мир и голямо благоденствие. 
 
И така, какво означават печатите?
 
Като начало цар Соломон можел да говори директно с Бога.
 
Твърди се дори, че му бил даден пръстен с магически печат с гравирано върху него името на Бога, който му позволявал да контролира демони и да има свръхестествени сили.
 
На въпроса какво се е случило с пръстена на цар Соломон, легендата разказва, че митичният звяр Асмодей, цар на демоните, откраднал пръстена и го хвърлил в морето.
 
Печати на цар Соломон
 

Печатите на цар Саломон

 
Всеки от 72-те печата има уникално значение.

Всеки печат обхваща космическия ред, небесата, движението на звездите в техните сфери и вечното движение между небето и земята и елементите въздух и огън.
 
Печатите на цар Соломон съчетават сила, красота, символика и илюстрация, всичко това в рамките на една геометрична фигура.
 
Печатите не са религиозно ориентирани, а са по-скоро съсредоточени около небесните звезди и геометричните фигури.
 
По същество печатите са универсален символ на защита, с магическа сила за отблъскване на злите сили и не са обвързани с една религия или нация.
 
Освен това Соломоновият печат се използва по време на магии, свързани с демони, като например екзорсизъм, и все още е разпространен сред хората, които практикуват магия или чародейство. Средновековните християни и евреи са се доверявали на Печатите на Соломон, за да се предпазят от мрака и злото. Днес той е широко използван сред западните окултни групи като символ на магията и силата.
 
Печатът на Соломон все още се използва и почита по същия начин, както Давидовата звезда.
 
Печатът на Соломон има сложна история и е известен с мистичните си свойства. Независимо дали символът на Соломоновия печат се използва за магия, религиозно значение или защита от злото, той остава важен и уважаван образ сред различните религиозни групи.

https://mavink.com/explore/Pentacle-of-Solomon-SealPentacle Of Solomon Seal

Спектър на приложение на соломоновите печати

 
Защита от негативност, плячка, лошо око, проклятия, волта. Защита от физически наранявания. Защита на физическото тяло. Защита на дома. Вярва се също, че скрива от нежелани погледи - отнема злото око. Включва се върху това, че има много сили за борба. Овластяване. Намиране на себе си, на своя път - когато човек се е загубил. Привличане на просперитет. Повишаване на статуса. Уважение на другите около вас. Подобряване на здравето - не лечение!!! Защита от всички негативни магически влияния. Защита на хора със свръхспособности. Добра интуиция. Защита от физическо насилие. Богатство. Хармония в двойката - не сдвояване. Хармония в къщата, с деца, партньорства.

Състав

Мед и текстолит обвити в епоксиден лак с надписи от полиестерна боя.

Размери

200 мм или 20 см.

300 мм или 30 см.

Този продукт се предлага и доставя директно от производител

*Забележка: Ефективността на много алтернативни методи все още не е напълно доказана според научните критерии. Същото се отнася и за продуктите, описани в този онлайн магазин. Ние не даваме никакви обещания за изцеление. Всички твърдения за продуктите са вероятности и евентуално възможни, но все още не напълно научно доказани. Моля, винаги се обръщайте към Вашия лекар, алтернативен специалист или терапевт. Моля, обърнете внимание, че тази декларация се отнася за всички вероятни твърдения на този уебсайт, които са направени под формата на текст, снимки или графики, както и за всички твърдения във видеоклипове, които могат да бъдат видени на този уебсайт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!