Детокси Ливър 200 ml с екстракти от пирей и бабини зъби

  • Производител: Golden Snail
  • Кат. номер: DETOXLIVER

Детокси Ливър (200 мл.) се препоръчва за пречистване на организма след употреба на алкохол или след продължително лечение с антибиотици. Оказва благоприятен ефект върху черния дроб, бъбреците и отделителната система. Тонизира организма и му помага да се справи със състояния като безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнимост и сънливост. Съчетава качествата на течната форма, която гарантира оптимално усвояване от организма и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

Активните съставки на Детокси Ливър са екстракти от пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris).

 

12,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Комбинацията от тези билки действа общотонизиращо при физическо и психическо натоварване; помага на организма да се справи със състояния като безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнителност и сънливост. Оказва благоприятен ефект и върху черния дроб, бъбреците и отделителната система. Подходящ е за детоксикация на организма след употреба на алкохол, както и след продължително лечение с антибиотици. Предотвратява натрупване на шлаки и лош холестерол.

Подобрява потентността и възстановява нормалния хормонален баланс. Притежава антиоксидантно действие. Влияе благоприятно срещу инфекции на пикочните пътища и помага за увеличаване производството на урина. Освен това е установено, че предотвратява образуването на камъни в бъбреците. Също така действа противовъзпалително и е лек диуретик.

Предназначен е за масова употреба във вид на сироп, подсладен със стевия и с приятен аромат на праскова.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 10 мл.

При профилактика: 1 път дневно, сутрин 30 мин. преди хранене по 10 мл

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!