Детоксикация и общо укрепване преди есента и зимата

13 септември 2017
Детоксикация и общо укрепване преди есента и зимата

Боледувате ли често през зимата? Тормозят ли ви стомашни неразположения и упорити настинки? Залежавате ли се при всяка вирусна инфекция и грип? Или пък мъчително се редуват диария и запек? 

Това са ясните признаци на отслабнал имунитет и влошено състояние на полезната микрофлора в резултат на оксидативен стрес, натрупани отпадни вещества и токсини. Те ви правят уязвими и разстройват фино настроения баланс на организма. Предизвикват отклонения в работата на жизненоважните органи и системи и постепенно водят до сериозно влошаване на здравословното ви състояние.

детоксикация с пробиотици

Есента е точното време да се погрижите за себе си, да подкрепите естествените детоксикиращи процеси в тялото си и да увеличите защитните си сили. Направете го без никакви рискове – като си осигурите партньорството на добрите бактерии (пробиотиците). Те от своя страна ще 

   •   стимулират бързото възстановяване на чревната микрофлора и стабилизирането на имунитета;

   •   ускорят извеждането на токсините и отпадъчните продукти от жизнената дейност навън;

   •   въздействат благоприятно на цялостната работа на организма – от храносмилането през защитата на клетките от мутации до сърдечното здраве.

Представяме ви три нови пробиотични продукта, на които можете да разчитате за детокс и общо укрепване преди зимата.

Пробиотик за детоксикация Feel Care Detox  

Всяка капсула ви доставя над 500 милиона живи пробиотици – Bifidobacterium bifidum и B. infantis, Lb. bulgaricus, Lb. casei и Lb. helveticus в съчетание с натурални розови листчета и розово масло от казанлъшка роза. 

Продуктът е насочен към активиране на детоксикацията на организма. Подкрепя работата на черния дроб, оптимизира дейността на стомашно-чревния тракт и нормализира перисталтиката на червата. Има слабителни свойства. Ускорява окисляването на липидите, с което намалява нивата на триглицеридите и холестерола в кръвта. Feel Care Detox усилва устойчивостта на организма срещу болестотворните бактерии и защитата му срещу свободните радикали на клетъчно ниво. 

Предназначен е за деца над 5 години и възрастни. Пиемайте по една капсула 2-3 пъти дневно след хранене.

Пробиотик за засилване на имунитета Feel Care Bioactive 

Формулата подкрепя здравето и работата на червата и  усвояването на хранителните вещества; повишава  имунитета и  увеличава защитните сили на организма; скъсява времето на боледуване и активира възстановителните процеси. Притежава антиоксидантна сила, предпазва клетките от мутации и забавя стареенето им. Намалява нивата на лошия холестерол и предпазва кръвоносните съдове от плаки.

Силата ѝ идва от L. acidophilus, Lаctobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilius, B. infantis и Bifidobacterium bifidum в комбинация с инулин и олигозахариди (пребиотици). Към тях е добавено пчелно млечице. 

Feel Care Bioactive се препоръчва за деца над 5 години и възрастни – по една капсула 2 или 3 пъти на ден с чаша вода след хранене.

Пробиотик за жени Feel Care Lady

Пробиотикът е разработен специално за защита на женското здраве. Вложените в него Lb. salivarius, Lb. acidophilus, Lb. plantarum, Lb. rhamnosus, Lb. fermentum са типични обитатели на влагалището. Осигуряват киселинността на средата, която потиска развитието на вредните бактерии. Добавените Bifidobacterium longum и Bifidobacterium lactis подкрепят защитните функции на лактобацилите. 

Смята се, че избраните видове пробиотици предпазват кърмачките от възпаления на гърдите, намаляват вероятността за заболяване от астма при бременните и поява на екземии и алергии при новородените.

В същото време тези щамове са характерни за стомашно-чревния тракт. Те оптимизират функциите на полезните микроорганизми. Укрепват имунитета и устойчивостта на организма. 

Feel Care Lady приемайте 2-3 пъти дневно по 1 капсула (за деца над 5 години).

Детоксикацията и укрепването на организма през есента е условие за здраве през цялата зима. Лактобацилите и бифидобактериите носят неоценими ползи. Направете ги свои съюзници и няма да сбъркате!

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още