Детоксикация и общо укрепване преди есента и зимата

13 септември 2017
Детоксикация и общо укрепване преди есента и зимата

Боледувате ли често през зимата? Тормозят ли ви стомашни неразположения и упорити настинки? Залежавате ли се при всяка вирусна инфекция и грип? Или пък мъчително се редуват диария и запек? 

Това са ясните признаци на отслабнал имунитет и влошено състояние на полезната микрофлора в резултат на оксидативен стрес, натрупани отпадни вещества и токсини. Те ви правят уязвими и разстройват фино настроения баланс на организма. Предизвикват отклонения в работата на жизненоважните органи и системи и постепенно водят до сериозно влошаване на здравословното ви състояние.

детоксикация с пробиотици

Есента е точното време да се погрижите за себе си, да подкрепите естествените детоксикиращи процеси в тялото си и да увеличите защитните си сили. Направете го без никакви рискове – като си осигурите партньорството на добрите бактерии (пробиотиците). Те от своя страна ще 

   •   стимулират бързото възстановяване на чревната микрофлора и стабилизирането на имунитета;

   •   ускорят извеждането на токсините и отпадъчните продукти от жизнената дейност навън;

   •   въздействат благоприятно на цялостната работа на организма – от храносмилането през защитата на клетките от мутации до сърдечното здраве.

Представяме ви три нови пробиотични продукта, на които можете да разчитате за детокс и общо укрепване преди зимата.

Пробиотик за детоксикация Feel Care Detox  

Всяка капсула ви доставя над 500 милиона живи пробиотици – Bifidobacterium bifidum и B. infantis, Lb. bulgaricus, Lb. casei и Lb. helveticus в съчетание с натурални розови листчета и розово масло от казанлъшка роза. 

Продуктът е насочен към активиране на детоксикацията на организма. Подкрепя работата на черния дроб, оптимизира дейността на стомашно-чревния тракт и нормализира перисталтиката на червата. Има слабителни свойства. Ускорява окисляването на липидите, с което намалява нивата на триглицеридите и холестерола в кръвта. Feel Care Detox усилва устойчивостта на организма срещу болестотворните бактерии и защитата му срещу свободните радикали на клетъчно ниво. 

Предназначен е за деца над 5 години и възрастни. Пиемайте по една капсула 2-3 пъти дневно след хранене.

Пробиотик за засилване на имунитета Feel Care Bioactive 

Формулата подкрепя здравето и работата на червата и  усвояването на хранителните вещества; повишава  имунитета и  увеличава защитните сили на организма; скъсява времето на боледуване и активира възстановителните процеси. Притежава антиоксидантна сила, предпазва клетките от мутации и забавя стареенето им. Намалява нивата на лошия холестерол и предпазва кръвоносните съдове от плаки.

Силата ѝ идва от L. acidophilus, Lаctobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilius, B. infantis и Bifidobacterium bifidum в комбинация с инулин и олигозахариди (пребиотици). Към тях е добавено пчелно млечице. 

Feel Care Bioactive се препоръчва за деца над 5 години и възрастни – по една капсула 2 или 3 пъти на ден с чаша вода след хранене.

Пробиотик за жени Feel Care Lady

Пробиотикът е разработен специално за защита на женското здраве. Вложените в него Lb. salivarius, Lb. acidophilus, Lb. plantarum, Lb. rhamnosus, Lb. fermentum са типични обитатели на влагалището. Осигуряват киселинността на средата, която потиска развитието на вредните бактерии. Добавените Bifidobacterium longum и Bifidobacterium lactis подкрепят защитните функции на лактобацилите. 

Смята се, че избраните видове пробиотици предпазват кърмачките от възпаления на гърдите, намаляват вероятността за заболяване от астма при бременните и поява на екземии и алергии при новородените.

В същото време тези щамове са характерни за стомашно-чревния тракт. Те оптимизират функциите на полезните микроорганизми. Укрепват имунитета и устойчивостта на организма. 

Feel Care Lady приемайте 2-3 пъти дневно по 1 капсула (за деца над 5 години).

Детоксикацията и укрепването на организма през есента е условие за здраве през цялата зима. Лактобацилите и бифидобактериите носят неоценими ползи. Направете ги свои съюзници и няма да сбъркате!

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още