Ендолутен - Endoluten : Пептиди клас Цитомакси 20, 60 капсули или 10 ml

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: ENDOLUTEN

Ендолутен - Endoluten пептиди за епифиза

Пептидният биорегулатор Endoluten принадлежи към категорията на цитомаксите. Ендолутен се основава на пептидни съединения, получени от епифизната жлеза на телета. Епифизната жлеза е отговорна за производството на мелатонин и серотонин. Пептидите на епифизната жлеза позволяват възстановяване на тъканта на жлезата на клетъчно ниво. Резултатът от приема е възстановяване на производството на собствени хормони до нивото на младо, здраво тяло.

Хормонът мелатонин е много важен за нормалния живот, тъй като регулира ежедневните биоритми, бори се с факторите, причиняващи стареене, помага за справяне със стреса, повишава имунитета и има подчертан антиоксидантен ефект, предотвратявайки преждевременното стареене.

 

__13.pdf
172,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Endoluten се препоръва за:

 • Подобряване на хормоналния фон, като възстановите нормалното функциониране на епифизата;
 • Нормализиране на съня;
 • Отлагане настъпването на менопаузата до 15 години и избягване на неблагоприятните прояви от менопаузата;
 • Да останете активни и изглеждате млади и привлекателни в зряла възраст.


Поради естествения си състав, пептидният препарат Ендолутен не предизвиква странични ефекти и пристрастяване, увеличавайки клетъчния ресурс на организма с повече от 40%. Можете да приемате капсули Endoluten от 14-годишна възраст. Като ефективна профилактика на преждевременното стареене, приложението на пептида е препоръчително след 25-годишна възраст.


Ендолутен :

 • Възстановява работата на епифизата на генетично ниво
 • Нормализира секрецията на мелатонин
 • Регулира хормоналния метаболизъм
 • Нормализира работата на невроендокринната система
 • Подмладява цялото тяло на клетъчно ниво
 • Отлага настъпването на менопаузата

Ендолутенът е пептиден продукт, който нормализира функционирането на епифизата и на цялата невроендокринна система на клетъчно ниво. В резултат на това има регулиране на всички циклични процеси в тялото.

Ендолутенът увеличава клетъчния ресурс на цялото човешко тяло с 42%. След като приемете Endoluten, производството на мелатонин ще се нормализира, както и целият хормонален фон ще бъде възстановен.

Endoluten се препоръчва за профилактика и лечение на всякакви хормонални нарушения, включително тези, които се появяват по време на менопаузата, тъй като нормализирането на епифизата балансира хормоналния метаболизъм в човешкото тяло. Пациентите в менопауза забелязват най-добре резултатите. В резултат на това, поради нормализирането на хормоналните нива, менструалният цикъл се възстановява при много жени. За профилактика Ендолутен се използва от 25 години. Не причинява странични ефекти, тъй като пептидите на всички бозайници са идентични. Над 30 години клинични проучвания не са установили нито един страничен ефект. Endoluten не води до пристрастяване.

Състав на Endoluten:

Състав: пептиден комплекс А-8 (пептиди на епифизата), антислепващ агент, микрокристална целулоза Е460, захар, лактоза, нишесте.

Начин на употреба на Ендолутен

Препоръчителният прием за лица над 18 г. е по 1 капсула, сутрин, на 3 дни. Продължителност на приемане 1-3 месеца. Целесъобразно е да се проведе повторен курс в рамките на годината.

Да НЕ се приема при повишен пролактин или проблеми с хипофиза

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!