Eya Clean

 • Производител: EYA KİMYA SANAYİ A.Ş.
 • Кат. номер: EYACLEAN

Eya Clean е натурален препарат за премахване на петна и обезмаслител, получен след високотехнологично пречистване на органични растителни екстракти. Справя се чудесно с упорити и трудни петна, миризми, бактерии и плесени, като осигурява дългосрочна защита. 

 

С Eya Clean Natural General Cleaner вече не е е необходимо да закупувате няколко почистващи препарата отделно, за да премахнете тези петна.

Почистващият препарат се препоръчва за професионални почистващи фирми, автомивки, Рент-а-кар компании, хотели, ресторанти, спа центрове, козметични салони, офиси и всяко едно домакинство.

Eya Clean прави почистването приятно, лесно и практично, няма цвят и мирис, не дразни ръцете и кожата.

Eya Clean Naturel НЕ съдържа алкохол, парабен, фосфати, амоняк и фенол.


 Повече видео клипове как Eya Clean се справя с петна, ръжда, боя и всякаква мръсотия, можете да видите в нашият Youtube канал

Подробно описание
Подробно описание

Препоръки за почистване с EYA Clean :

 • При големи замърсявания или мазнини използвайте директно без да добавяте вода.
 • Върху ръждясали повърхности напръскайте директно и изпозлвайте гъба или телена гъба.
 • За дървени и полирани мебели добавете 1/5 вода.
 • За прозорци и дограма добавете 1/10 вода.
 • За душ кабини замърсени с котлен камък напръскайте директно изтъркайте с гъба и след това изплакнете с вода.
 • За килими, столове, дивани и поддобни напръскайте директно върху петното и с помоща на лъжица изтъркайте петното, след което избършете с мокра кърпа.
 • За вълнени килими използвайте препарата с вакум машина
 • За паркет, керамика и гранитни повърхности, ако няма петна добавете 1/5 вода
 • За загорели съдове и тенджери използвайте като затоплите съда и използвайте гъба или телена гъба (ако покритието е повредено може да няма резултат)
 • За котлони и бяла техника добавете 1/5 вода и избършете без да чакате
 • За кожени повърхности добавете 1/3 вода (може да няма ефект върху изкуствена кожа)
 • За почистване на автомобилни табла добавете 1/10 вода, за другите части на автомобила 1/1 вода

 Съдържание:

 • Дейонизирана вода 97%
 • Амфотерични съставки <5%
 • Масло от лимонова трева ( CAS 8008 - 56 - 8) < 5%

Предупреждение:

 • Прочетете етикета преди употреба.
 • Дръжте далеч от деца.
 • Пазете от допир до очите.
 • Пазете опаковката ако ви потрябва медицинска помощ.
 • Не смесвайте с други препарати.
 • Изплакнете устата при поглъщане.
 • Не предизвиквайте повръщане.


Почистване на кухня и кухненски приндлежности като бяла техника и повърхности

Eya Clean Natural може да се използва върху повърхности за контакт с храни, можете спокойно да използвате продукта върху всяко едно кътче от вашата кухня.

Притежава сертификат ISO 22000: 2005.

Напръскайте продукта, като загреете добре съдовете и тиганите, като ги разтриете със зелената част на нова качествена гъба. В упорити масла, които не излизат, смесете продукта с малко гореща вода. Хладилник, миялна машина, фурна, аспиратор и др. Във всички повърхности на вашата кухня.

Освен това е продукт, подходящ за използване в бели уреди и малки домакински уреди. Можете да се отървете от всички петна и мръсотия, когато се избършете с помощта на нова и висококачествена гъба, като напръскате директно върху маслените петна в твърдата и формована печка, аспиратор и качулка, без да навредите при контакт с храна.

С Eya Clean можете лесно да се отървете от пожълтяване в чайника, петна от кафе в кафемашината, изгаряне на петна под саксията и дебели остатъци от масло, образувани в тостера. Може да разредите Еya clean във вода 1/5 и да почистите вашитеи кухненски мебели, вградени уреди и всякакви повърхности в кухнята.

Почистване на съдомиялна машина

След като поставите чиниите на машината си, ако я напръскате върху чиниите няколко пъти, тя премахва лошата миризма, която се появява във вашата машина, и прави ястията ви по-ярки и хигиенични.

Почистване на бани и тоалетни

Eya Clean Natural почиства повърхности и петна, стъкло, дограма, душ кабини, почиства фуги,плочки, мрамор, гранит, паркет, килер, мивка, смесители и др. Подходящ е за използване при почистване на всички повърхности. Той е ефективен при всички петна и осигурява дългосрочна защита.

Eya Clean има характеристиката за премахване на варовик, ръжда и водни петна върху еърху естествени повърхности. Осигурява перфектно почистване и максимална хигиена. Напръскайте директно върху местата с котлен камък или варовик върху душ кабината или смесителите, почистете ги, като разтривате със зелената част на гъбата, без да чакате и след това изплакнете с вода или подсушете с микрофибърна кърпа. Можете да използвате Eya Clean Natural и за почистване на стъкло, мебели, дърво и повърхност, като разредите препарата 1/10 с вода.

Почистване на климатици и филтри

Можете безпроблемно да използвате Eya Clean Natural за почистване на климатици и филтри.Натурален и без мирис, Eya Clean не уврежда пластмасовите части в климатика, премахва лошите миризми и може лесно да се използва при външно и вътрешно почистване на климатици и филтри. Унищожава бактериите и лошия въздух, натрупващ се във филтрите. Когато климатиците се използват дълго с течение на времето започват да пожълтяват с помоща на Eya Clean, климатикът ви ще получи цвета както от първия ден, нанася се чрез директно пръскане и избърсва с влажна микрофибърна кърпа.

Почистване на плочки и паркет

При ежедневно почистване можете да разредите 1/15 (1 чаена чаша в кофа вода) и да направите почистването си. Тъй като е антибактериален, той предотвратява образуването на 99% бактерии върху почистената повърхност.

Почистване на завеси и пране

По завесите и бялото пране измийте продукта, като поставите 1 чаена чаша в секцията с перилен препарат на вашата машина. Можете да го измиете на машината си, след като я напръскате върху петното в цветни дрехи.

Почистване на килими и дивани

На вашите килими и седалки се образуват чаени петна, петна от масло, петна от боя и други можете да го използвате, за да премахнете всички трудни петна. На бродираните петна, след като напръскате продукта, изстържете с твърд предмет като кредитна карта. Ако е необходимо, повторете този процес два или три пъти. В последното приложение можете да избършете с микрофибърна кърпа и да завършите почистването. Подходящ е за промишлени и битови перални машини за килими. За общо почистване можете да го използвате, като разреждате 1/5. (Не се препоръчва да се използва във вълнени, румени и акрилни килими).

Почистване на огледала и стъкла

Може да се използва, като се разрежда 1/15 в чаши. Тъй като създава нано ефект върху стъклената повърхност, той се плъзга върху дъждовната вода и изтласква мръсотията и праха и забавя замърсяването за дълго време. По стъклата лесно почиства изсъхналите петна по лентата и дълготрайната мръсотия.

Подробно почистване на автомобила

Подходящ е за употреба във всички части на вашия автомобил. С помощта на Eya Clean Natural можете лесно да почистите тавана, пода, корите на вратите,седалки,кожени салони, двигатели, джанти, стъкла,както и да почистите потъмнели фарове.

Разредете 1/3 при общо почистване на автомобила. Нанесете 1/1 върху трудно отстраними петна. Напръскайте го върху петното и го разтрийте с помощта на микрофибърна кърпа. Можете също така да постигнете перфектни резултати с помощта на вакуумна машина при упорити петна. (Не забравяйте да изплакнете с вода при почистване на фарове.) Използвайте като разреждате поне 1/10 за автомобилни табла.

Промишлено почистване

Eya Clean Natural е безцветен почистващ препарат и силен обезмаслител. Подходящ е за използване върху всички повърхности и има сертификат за безопасност на храните. Подходящ е за употреба в училища, детски градини, общежития, фитнес зали, хотели, ресторанти, кафенета и всички бизнес места в индустриалната зона. Спестява време и минимизира разходите.