Количката е празна


Уред за йонофореза Aloha

50,00 лв. 39,00 лв.
Кат. номер: ION
Производител: Aloha

Как работи йонофорезата ?

За редуциране на бръчките уредът използва високотехнологичен електрод, който осъществява микро въздействие през повърхността на кожата в основния дермален слой.

Уредът за йонофореза Aloha изпраща безвредна, безболезнена електромагнитна вълна, която активира процеса на отделяне на коензим, и посредством йонофореза води до пълна абсорбция в дълбочина на предварително нанесеният козметичен продукт – кремът против бръчки, който нормално използвате в зависимост от Вашият тип кожа.

Този уред за йонофореза е високотехнологична система, която използва постиженията на интелигентната IC CMOS Silicon Valley Chip technology - чип с широка функционалност в малък обем и ниска консумация на енергия.

Йоните са електрически заредени частици, образувани при отделяне или приемане на електрони от атоми или молекули. Броят на електроните не е равен на броя на протоните и положително заредените йони са катиони, а отрицателно заредените - аниони. Те се означават със знак + или - (H+, Cl-). 

Препоръки за ползване на уреда за йонофореза Aloha

  • повтаряйте процедурата 1-2 пъти дневно.
  • диапазон между сеансите минимум 6 часа интервал.
  • съхранявайте кожата около очите чиста
  • за да засилите ефекта от прилаганата йонофореза, пийте достатъчно вода за да хидратирате кожата (30мл. на всеки кг. тегло). Препоръчително е ползването на алкална вода!
  • предлагаме Ви в началото да направите снимка в близък план на очите и лицето си без грим и всяка следваща седмица да снимате отново, за да сравните резултатите и да отчетете разликата.

Начин на употреба на уреда за йонофореза Aloha

След като изчистите лицето, нанесете подходящ серум или маска. Поставетете батерия АА и затворете отделението за батериите.
Включете устройството за йонофореза, хванете проводимата метална част и започнете да движете йонизиращата вибрационна глава по контура на лицето.

Функции:

Почистване на кожата в дълбочина:
Функцията за почистване с положителни йони стартира, когато LED светлинката е червена. При тази функция се абсорбира мръсотията от порите в дълбочина, като по този начин те се изчистват.

Абсорбация на подхранващи вещества:
Тази функция за генериране на отрицателни йони стартира, когато LED светлинката е зелена. Мощните отрицателни йони ефективно могат да вкарват подхранващи съставки в дермиса и подкожните тъкани и по този начин поддържат еластичността и жизнеността на кожните клетки.

Вибрационна функция:
Вибрационната функция е взаимствана от високотехнологичната, професионална микро-вибрационна техника. Чрез 80 херцовата микровибрация се увеличава енргията на клетките, ускорява се тяхната скорост на движение и метаболизъм. Най-добри резултати се постигат, комбинирайки сеансите с продукти за грижа за кожата.

Характеристики на уреда за йонофореза:

Вибрационна радио честота - 8500 rpm
Захранване с батерия: DC 3V
Напрежение: 0.35A
Размери :151 x 40.5 x 34.5mm
Размер на опаковката : 172 x 62 x 40mm.
Тегло: 35g

Гаранционен срок: 24 месецаПодобни продукти

Ново БИОВЪЛНА апарат за биорезонанс БИОВЪЛНА апарат за биорезонанс 390,00 лв.
Ново СМАРТ - Апарат за биорезонанс СМАРТ - Апарат за биорезонанс 360,00 лв.
Ново PARTNER апарат за биорезонанс PARTNER апарат за биорезонанс 880,00 лв.
Ново Neoguard Life (Неогард) Neoguard Life (Неогард) 39,00 лв. 37,00 лв.