Активен квантов диск медальон IVB63

 • Производител: POMAGA
 • Кат. номер: IVB63

Активен квантов диск медальон 63 мм – е високотехнологично квантово изделие. Самозахранващ се медальон, който се състои от специална електронна схема и 6 (ШЕСТ) слоя от капацитивни антени на Лаковски (Lakhovsky MWO) и архимедови спирали, свързани помежду си по начин, който дава невероятно усещане за сила и благополучие с енергезиращ, ревитализиращ и балансиращ ефект. В резултат на това имате 24/7 защитен, енергизиращ щит, заедно с мощни балансиращи ефекти. Дискът е разработен в продължение на дълъг период от време чрез интензивни радиологични и радиестезични тестове.

179,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 179,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Активен ревитализиращ и балансиращ медальон

Активният квантов диск медальон е най-добрата комбинация от резонатор, предпазител и балансатор. Създава микро вълни които възстановяват аурата, пречистват кръвта и създават хармонията в тялото.

Уникалната технология дава ресурс на организма за справяне с екологични и психически стресове, като:

 • подпомага имунната система
 • намаля причините за рак
 • забавя стареенето
 • премахва несигурноста, напрежението и безпокойство
 • подобрява умствената и физическата работоспособност

Хората, които носят този квантов диск, са забелязали следните предимства:

 • Мир, спокойствие и баланс
 • Повече енергия, мотивация и страст
 • Имунитет срещу смущенията на другите
 • Защита срещу миазми (предразположение към болести и нещастия)
 • По-добър сън
 • Подсилена имунна система
 • Подобрени биологични функции като храносмилане, зрение, слух, либидо, мобилност
 • Подобрена памет, ум яснота и способност за придобиване на нови знания
 • Локализирани изцеления, когато устройството е поставено върху зони или чакри
 • Увеличаване на спонтанните пси феномени и способности
 • Свързване с други, които също носят устройството, за да се даде началото на формирането на глобална енергийна мрежа за световна хармония Transforming Energy Science обяснява, че енергията не може нито да бъде създадена, нито унищожена, но може да бъде трансформирана от една форма в друга.

Помислете какво може да означава това за вас. Ако можете да разберете как да работите с енергията, това може да ви помогне да трансформирате всички отрицателни резултати в живота си в положителни резултати. Медальона е изцяло за трансформиране на енергията – енергията в нас, енергията, която заобикаля телата ни (нашата аура) и т.н. Като носите енергийния медальон, вие ставате по-осъзнати за повсеместното и присъствие във всичко около вас. Всички хора са изпитали разликата между усещането за „добри вибрации“ спрямо „лоши вибрации“. Безспорно е, че всички можем да почувстваме енергия на някакво ниво. Ето защо, разработихме инструментите за преобразуване на енергия, така че да може да ви е от полза! И така, можете ли да си представите, че можете да промените фундаментално енергията на жизнената си сила, за да подобрите живота си? Еквалайзерът се фокусира върху премахването на енергийните блокове, така че тялото ви да може да прави това, което естествено иска, да се придвижи към баланс, за да може да ви накара да се почувствате по-добре. Представете си колко по-щастливо би било тялото ви с този нежен подход, вместо да използвате химични реакции, за да го принудите да се съобрази.

IVB63 добавя следните характеристики и много повече на енергийно ниво:

 • подобрява, подсилва и стабилизира ауричното поле ефективно ви предпазва от електромагнитно излъчване
 • ефективно ви предпазва от сигнали на психическо замърсяване, които се основават на електромагнитно излъчване и ги използват като носител. Тези психически сигнали се простират до много по-високи честоти и могат да бъдат филтрирани и блокирани само от тахионни устройства.
 • активира естествения капацитет за самолечение поддържа общото благополучие и фокусиране трансформира дистопичната среда около потребителя, която е заредена с отрицателни енергии, в благоприятна за живота, здравословна и хармонична среда.
 • създава във вашата аура много силна мрежа от енергия, оставяйки гладен всеки паразитен енергиен вампир, който се надява да се нахрани, независимо дали е човек или друг свят. Допринася за здравето от болести [психически и физически] Преобразува смъртоносния ефект на всяко електромагнитно излъчване… и HAARP (Проект за високочестотни активни аврорални изследвания). Изчиства мислите почти навсякъде, сякаш медитирате.

Дискът е много полезен по време на криза – особено в ситуации, при които изглежда, че няма изход, или когато животът е дисхармоничен или травматичен. Той укрепва, активира и затвърждава инстинкта за оцеляване, дава кураж и надежда в изглеждащите безнадеждни на пръв поглед ситуации. Усилва ефекта от другите квантови резонатори. 

Състав

Електронни компоненти, мед и текстолит обвити в епоксиден лак с надписи от полиестерна боя.

Размери

63 мм или 6.3 см.

Този продукт се предлага и доставя директно от производител

*Забележка: Ефективността на много алтернативни методи все още не е напълно доказана според научните критерии. Същото се отнася и за продуктите, описани в този онлайн магазин. Ние не даваме никакви обещания за изцеление. Всички твърдения за продуктите са вероятности и евентуално възможни, но все още не напълно научно доказани. Моля, винаги се обръщайте към Вашия лекар, алтернативен специалист или терапевт. Моля, обърнете внимание, че тази декларация се отнася за всички вероятни твърдения на този уебсайт, които са направени под формата на текст, снимки или графики, както и за всички твърдения във видеоклипове, които могат да бъдат видени на този уебсайт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!