• Начало »
  • Новини »
  • Janey Lee Grace : Иновативна, висококачествена грижа за кожата с колаген срещу стареене от Inventia

Janey Lee Grace : Иновативна, висококачествена грижа за кожата с колаген срещу стареене от Inventia

6 януари 2015
Janey Lee Grace : Иновативна, висококачествена грижа за кожата с колаген срещу стареене от Inventia

Janey Lee Grace за колаген INVENTIA в сайта си imperfectlynatural.com : Collgens innovative high quality Anti-ageing Collagen skincare 

Тази уникална козметична гама е резултатът от много деликатен и точен процес, съдържащ само няколко компонента, които са с почти 90% природни колагенови протеини, придружени от много ценен еластин. Сред по-необичайните съставки са: млечна киселина, каприлил гликол и специално пречистена вода, всяка от тези съставки е избрана да отговаря на много специални изисквания. Всички те играят важна роля в борбата с установени проблеми на кожата на всякаква възраст.

Janey Lee GraceМоето мнение ... След съвсем кратко време, използвайки тази система, определено забелязах, че появата на линии под очите ми намаля.

Развълнувана съм, че открих фирма, която има може би най-добрия натурален отговор на ботокса, Колагеновите гелове на Inventia - уникални, и това е единствената компания, която не хидролизира биологично активния морски колаген Тип I.

И така, какво има в тези колагенови гелове? Е, всъщност само пет натурални съставки: Колаген, каприлил гликол, еластин, млечна киселина и специално пречистена вода- резултатите са научно доказани, а продуктите са хипоалергенни, което е чудесно за всички видове кожа- особено се препоръчва за чувствителна кожа.

Collagen InventiaПод нехидролизиран колаген се разбира, че е получен без да се вреди на „тройната спирална структура“, като по този начин си запазва биологичната активност (това е като жива клетка). Така че в контакт с човешката кожа, се разгражда естествено на пептиди и аминокиселини, които са толкова малки, че могат да проникнат през кожата. По този начин стимулират рецепторите да произвеждат повече колаген (това е биологичната активност).

Продуктът има няколко впечатляващи претенции, като значително подобряване на здравината на кожата и "еластичността" й чрез увеличаване на колагена и еластина, предоставяне на интензивна хидратация, намаляване на броя на бръчките и подобряване на цялостния външен вид на кожата, целящо да изсветли и изглади тена й. Колагенът също помага на възстановителния процес- особено се препоръчва при пресни белези,стрии и за успокоение на кожата след слънчево изгаряне.

Моят извод? Лесен за употреба, когато за първи път прилагате очния серум, можете да усетите леко "стягане" на кожата, след което кремът продължава да действа и усещането за стягане намалява, не е мазен и миризмата му е приятна, необходимо е само малко количество. След съвсем кратко време, използвайки тази система, определено забелязах, че появата на линии под очите ми намаля… много е вълнуващо ... вижте тук!

 

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още