Квантов успокояващ диск KC200

  • Производител: POMAGA
  • Кат. номер: KC200

Квантовият успокояващ диск подобрява качеството на съня, стимулира възстановяването на организма. Антената има 17 медни кръга от осцилиращата страна и антена за подобряване качеството на съня, която стимулира възстановяването на организма. 

Резонира със земното енергийно поле като увеличава чистата натурална жизнена енергия в участъка от организма близо до диска. Полученото въздействие е подобно на въздействиетона високо енергийните места по земната повърхност. От древни времена хората са забелязали благотворното въздействие върху организма на определени места по земната кора. Сега имате възможност подобно въздействие да го съберете в джоба си и винаги да ви е на разположение!

79,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Упътване за експлоатация

Eдно от предимствата на Квантовият успокояващ диск е елементарния начин на неговото използване. То се поставя максимално близо до тялото или под възгалвницата по време на сън. Силата на въздействието му зависи от времето прекарано близо до тялото.

Състав

Мед и текстолит обвити в епоксиден лак с надписи от полиестерна боя.

Размери

200 мм или 20 см.

Този продукт се предлага и доставя директно от производител

*Забележка: Ефективността на много алтернативни методи все още не е напълно доказана според научните критерии. Същото се отнася и за продуктите, описани в този онлайн магазин. Ние не даваме никакви обещания за изцеление. Всички твърдения за продуктите са вероятности и евентуално възможни, но все още не напълно научно доказани. Моля, винаги се обръщайте към Вашия лекар, алтернативен специалист или терапевт. Моля, обърнете внимание, че тази декларация се отнася за всички вероятни твърдения на този уебсайт, които са направени под формата на текст, снимки или графики, както и за всички твърдения във видеоклипове, които могат да бъдат видени на този уебсайт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!