Колаген козметика

Нашата специално разработена антиейджинг Колагенова козметика Inventia е хипоалергична и особено подходяща за чувствителна кожа.

Колагеновата козметика на Inventia е създадена да изглади фините линии, да изпъне и хидратира кожата, както и да намали до минимум признаците на стареене. Благодарение на уникалните си качества, цялата гама работи не само върху зряла кожа, но и предпазва от преждевременно стареене.

За нашите по-млади клиенти, козметиката с колаген осигурява много добро овлажняване на кожата. Всички продукти от серията са разработени с цел да подобрят естествената красота на кожата, да запазят нейната текстура и тонус и да поддържат нейното сияние и блясък.

За нашите клиенти в по-напреднала възраст, продуктите помагат за намаляване признаците на стареене на кожата и за засилване на нейната еластичност и блясък.

Тази транформираща кожата формула спомага за намаляване броя на бръчките, докато подобрява нейната хидратация и тонус.

Тя поддържа стегнатостта и еластичността на кожата чрез увеличаване производството на колаген. Всекидневното използване на нашите продукти води до по-стегната, хидратирана, сияйна, младежка и здраво изглеждаща кожа с изравнен тен.

Производители
Подреди по