• Начало »
  • Новини »
  • За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

6 февруари 2015
За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

За какво служи тоникът?

Тоникът за лице със сигурност е най-малко използваният козметичен продукт. И ако не го използвате всеки ден, това се дължи на факта, че не сте запознати с неговите предимства. Той има важната функция да поддържа степента на влажност на кожата, а това е от съществено значение тя да бъде мека и хидратирана. Неговата функция е не само да почиства, тонизира и освежава кожата, но да поддържа кожната тъкан и да предотвратява образуването на бръчки (ефектът анти-стареене).

Вероятно ви е известно, че чешмяната вода е с високо съдържание на варовик, но не знаете как да избегнете негативните ефекти? Използването на тоник е от съществено значение за балансирането на естествената киселинност на кожата. Той представлява лосион от леко кисели съставки, които помагат на кожата да запази необходимото ниво на киселинност. В резултат на употребата на сапуни или на твърде агресивни козметични продукти, рН на кожата се променя и може да доведе до увреждания по нея. Това е причината за най-често срещаните проблеми - суха или мазна кожа, акне, потъмняване и зачервявания, бръчки и т.н.

Ето защо, всяка жена, която държи на външния си вид, трябва да има на разположение тоник. Той се използва за отстраняване на остатъците от козметиката и грима, затваря порите на кожата и предотвратява натрупването на мъртви клетки. Тоникът прави кожата мека и свежа, но трябва да бъде избран внимателно и според вида на кожата.

Какъв тоник да избера?

За нормална, за суха и за чувствителна кожа правилният избор е тоник без алкохол. Единственият случай, в който можете да използвате тоник със съдържание на алкохол, е при мазна или смесена кожа. Ако пък изберете тоник със съдържание на колаген, ще бъдете една стъпка пред всички останали, защото той не само ще почисти кожата на лицето и шията, но ще се пребори успешно със стареенето и с неговите признаци - бръчки и отпускане на кожата. Съдържащият се в продукта колаген стимулира, възстановява, дълбоко регенерира и овлажнява и общо подобрява еластичността на кожата.

За онези от вас, които искат да се възползват от ефективното действие на тоник с колаген и без алкохол, нежният лосион за лице на Inventia - Колаген успокояващ тоник (Collagen Soothing Toner) е идеалното решение. Продуктът съдържа колаген, D-пантенол, екстракт от алое и нони, които спомагат за почистването, тонизирането, хидратирането и освежаването на кожата. Благодарение на неговото антибактериално, укрепващо, стимулиращо и регенериращо действие, Collagen Soothing Toner е изключително подходящ за чувствителна кожа, склонна към раздразнение.

Как да използвам Колаген успокояващ тоник на Inventia ?

Нанесете тоника върху памук, предварително леко намокрен, за да ускорите абсорбирането му. Почистете лицето и шията с кръгови движения, без да опъвате или да търкате кожата. Нанасяйте всяка сутрин и вечер като избягвате областта около очите и устата. Редовната му употреба предотвратява лющенето на епидермиса и помага за възстановяването и поддържането на естествения липиден баланс и за нормалното ниво на рН. Ако сте уморена, кожата обикновено е по-тъмна и се нуждае от масаж. В този случай нанесете тоника с леки потупвания, за да стимулирате микроциркулацията на кръвта и да възстановите изгубената свежест на кожата.

Купи колаген успокояващ тоник на Inventia на цена 24 лева СЕГА

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още