• Начало »
  • Новини »
  • За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

6 февруари 2015
За гладка, стегната и тонизирана кожа - Колаген успокояващ тоник на Inventia

За какво служи тоникът?

Тоникът за лице със сигурност е най-малко използваният козметичен продукт. И ако не го използвате всеки ден, това се дължи на факта, че не сте запознати с неговите предимства. Той има важната функция да поддържа степента на влажност на кожата, а това е от съществено значение тя да бъде мека и хидратирана. Неговата функция е не само да почиства, тонизира и освежава кожата, но да поддържа кожната тъкан и да предотвратява образуването на бръчки (ефектът анти-стареене).

Вероятно ви е известно, че чешмяната вода е с високо съдържание на варовик, но не знаете как да избегнете негативните ефекти? Използването на тоник е от съществено значение за балансирането на естествената киселинност на кожата. Той представлява лосион от леко кисели съставки, които помагат на кожата да запази необходимото ниво на киселинност. В резултат на употребата на сапуни или на твърде агресивни козметични продукти, рН на кожата се променя и може да доведе до увреждания по нея. Това е причината за най-често срещаните проблеми - суха или мазна кожа, акне, потъмняване и зачервявания, бръчки и т.н.

Ето защо, всяка жена, която държи на външния си вид, трябва да има на разположение тоник. Той се използва за отстраняване на остатъците от козметиката и грима, затваря порите на кожата и предотвратява натрупването на мъртви клетки. Тоникът прави кожата мека и свежа, но трябва да бъде избран внимателно и според вида на кожата.

Какъв тоник да избера?

За нормална, за суха и за чувствителна кожа правилният избор е тоник без алкохол. Единственият случай, в който можете да използвате тоник със съдържание на алкохол, е при мазна или смесена кожа. Ако пък изберете тоник със съдържание на колаген, ще бъдете една стъпка пред всички останали, защото той не само ще почисти кожата на лицето и шията, но ще се пребори успешно със стареенето и с неговите признаци - бръчки и отпускане на кожата. Съдържащият се в продукта колаген стимулира, възстановява, дълбоко регенерира и овлажнява и общо подобрява еластичността на кожата.

За онези от вас, които искат да се възползват от ефективното действие на тоник с колаген и без алкохол, нежният лосион за лице на Inventia - Колаген успокояващ тоник (Collagen Soothing Toner) е идеалното решение. Продуктът съдържа колаген, D-пантенол, екстракт от алое и нони, които спомагат за почистването, тонизирането, хидратирането и освежаването на кожата. Благодарение на неговото антибактериално, укрепващо, стимулиращо и регенериращо действие, Collagen Soothing Toner е изключително подходящ за чувствителна кожа, склонна към раздразнение.

Как да използвам Колаген успокояващ тоник на Inventia ?

Нанесете тоника върху памук, предварително леко намокрен, за да ускорите абсорбирането му. Почистете лицето и шията с кръгови движения, без да опъвате или да търкате кожата. Нанасяйте всяка сутрин и вечер като избягвате областта около очите и устата. Редовната му употреба предотвратява лющенето на епидермиса и помага за възстановяването и поддържането на естествения липиден баланс и за нормалното ниво на рН. Ако сте уморена, кожата обикновено е по-тъмна и се нуждае от масаж. В този случай нанесете тоника с леки потупвания, за да стимулирате микроциркулацията на кръвта и да възстановите изгубената свежест на кожата.

Купи колаген успокояващ тоник на Inventia на цена 24 лева СЕГА

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

В INBET.com знаем добре от какво се нуждаят нашите клиенти: богат избор от игри, щедри бонуси, бързи депозити и изплащания, лизенциран софтуер и удобна за потребителя платформа!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още