• Начало »
  • Новини »
  • Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

8 януари 2015
Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

Превод на статията Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir: For younger looking skin от examiner.com

Колагеновите бустери за кожа са все по-популярни в продължение на много години. Но досега нищо не е превзело така категорично заглавията, както новата линия за грижа за кожата Натурален колаген от INVENTIA.

Колагеновата емулсия за лице и деколте от Inventia бързо се превърна в любим продукт в света на красотата. С уникалната форма на колагена, която е дълготрайна и лесно абсорбираща се в кожата, тя предлага идеални свойства против стареене за зряла кожа. С напредване на възрастта, недостигът на колаген в кожата се увеличава, отнемайки плътността и гладкостта на младежкия и вид. Този нов еликсир от INVENTIA е специално формулиран за борба с проблема както при мъжете, така и при жените.

Как работи Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia ?

Натуралният колаген INVENTIA се получава от строго инспектирани кожи на сладководна риба, хранеща се с планктон. Този стриктно пазен патентован процес създава "жив" колаген, който е съвместим с човешката ДНК и позволява по-добро усвояване от кожата. Тази революционна технология, която предпазва кожата намалява бръчките и спомага за много мека и гладка кожа, и е специално проектирана, за да се използва в областта на лицето и деколтето два пъти дневно.

Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir

Естествените съставки на колагена INVENTIA

  • Масло от пореч
  • Соево олио
  • Trylagen®, който всъщност е смес от активни пептиди и протеини
  • Витамин E – един от най-мощните природни антиоксиданти
  • Hydromanil- билков овлажняващ компонент
  • Хиалуронова киселина, спомагаща за намаляването на бръчките и фините линии
  • Масло от семена на нар, което съдържа рядка киселина, известна със своите силни противовъзпалителни свойства и антиоксиданти.

 Всички тези приказни природни съставки се вливат в кожата с всяко нанасяне, оставяйки след себе си по-стегната, по-мека, по-млада на вид кожа.

Какво казват хората (като мен) за Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia:

„След използване на еликсира в рамките на само две седмици, можех да видя огромна разлика особено на шията и деколтето ми. Кожата ми изглежда по-стегната, по-равномерно тонизирана и много по-гладка като цяло. Трябва да призная, че първоначално бях доста скептична към "рибеното нещо", но определено се радвам, че го опитах, така или иначе. Резултатите, които получих за такъв кратък период от време, бяха абсолютно невероятни. Нямам търпение да видя и резултатите след по-продължителна употреба!“

Къде можете да намерите продуктите на Natural Collagen INVENTIA?

Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia е на разположение за 68,00лв. за 30ml на www.aloha.bg, заедно с цялата линия продукти, включително Натурален колаген за Лице INVENTIA, Колаген нощен крем INVENTIA, Колаген еликсир за под очи IVENTIA и Златна маска с натурален рибен колаген INVENTIA.

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още