• Начало »
  • Новини »
  • Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

8 януари 2015
Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

Превод на статията Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir: For younger looking skin от examiner.com

Колагеновите бустери за кожа са все по-популярни в продължение на много години. Но досега нищо не е превзело така категорично заглавията, както новата линия за грижа за кожата Натурален колаген от INVENTIA.

Колагеновата емулсия за лице и деколте от Inventia бързо се превърна в любим продукт в света на красотата. С уникалната форма на колагена, която е дълготрайна и лесно абсорбираща се в кожата, тя предлага идеални свойства против стареене за зряла кожа. С напредване на възрастта, недостигът на колаген в кожата се увеличава, отнемайки плътността и гладкостта на младежкия и вид. Този нов еликсир от INVENTIA е специално формулиран за борба с проблема както при мъжете, така и при жените.

Как работи Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia ?

Натуралният колаген INVENTIA се получава от строго инспектирани кожи на сладководна риба, хранеща се с планктон. Този стриктно пазен патентован процес създава "жив" колаген, който е съвместим с човешката ДНК и позволява по-добро усвояване от кожата. Тази революционна технология, която предпазва кожата намалява бръчките и спомага за много мека и гладка кожа, и е специално проектирана, за да се използва в областта на лицето и деколтето два пъти дневно.

Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir

Естествените съставки на колагена INVENTIA

  • Масло от пореч
  • Соево олио
  • Trylagen®, който всъщност е смес от активни пептиди и протеини
  • Витамин E – един от най-мощните природни антиоксиданти
  • Hydromanil- билков овлажняващ компонент
  • Хиалуронова киселина, спомагаща за намаляването на бръчките и фините линии
  • Масло от семена на нар, което съдържа рядка киселина, известна със своите силни противовъзпалителни свойства и антиоксиданти.

 Всички тези приказни природни съставки се вливат в кожата с всяко нанасяне, оставяйки след себе си по-стегната, по-мека, по-млада на вид кожа.

Какво казват хората (като мен) за Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia:

„След използване на еликсира в рамките на само две седмици, можех да видя огромна разлика особено на шията и деколтето ми. Кожата ми изглежда по-стегната, по-равномерно тонизирана и много по-гладка като цяло. Трябва да призная, че първоначално бях доста скептична към "рибеното нещо", но определено се радвам, че го опитах, така или иначе. Резултатите, които получих за такъв кратък период от време, бяха абсолютно невероятни. Нямам търпение да видя и резултатите след по-продължителна употреба!“

Къде можете да намерите продуктите на Natural Collagen INVENTIA?

Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia е на разположение за 68,00лв. за 30ml на www.aloha.bg, заедно с цялата линия продукти, включително Натурален колаген за Лице INVENTIA, Колаген нощен крем INVENTIA, Колаген еликсир за под очи IVENTIA и Златна маска с натурален рибен колаген INVENTIA.

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още