Copyright © 2020. All Rights Reserved

Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

8 януари 2015
Колагенова емулсия за лице и деколте Inventia : за по-млад вид на кожата

Превод на статията Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir: For younger looking skin от examiner.com

Колагеновите бустери за кожа са все по-популярни в продължение на много години. Но досега нищо не е превзело така категорично заглавията, както новата линия за грижа за кожата Натурален колаген от INVENTIA.

Колагеновата емулсия за лице и деколте от Inventia бързо се превърна в любим продукт в света на красотата. С уникалната форма на колагена, която е дълготрайна и лесно абсорбираща се в кожата, тя предлага идеални свойства против стареене за зряла кожа. С напредване на възрастта, недостигът на колаген в кожата се увеличава, отнемайки плътността и гладкостта на младежкия и вид. Този нов еликсир от INVENTIA е специално формулиран за борба с проблема както при мъжете, така и при жените.

Как работи Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia ?

Натуралният колаген INVENTIA се получава от строго инспектирани кожи на сладководна риба, хранеща се с планктон. Този стриктно пазен патентован процес създава "жив" колаген, който е съвместим с човешката ДНК и позволява по-добро усвояване от кожата. Тази революционна технология, която предпазва кожата намалява бръчките и спомага за много мека и гладка кожа, и е специално проектирана, за да се използва в областта на лицето и деколтето два пъти дневно.

Natural Collagen Inventia Face & Cleavage Elixir

Естествените съставки на колагена INVENTIA

  • Масло от пореч
  • Соево олио
  • Trylagen®, който всъщност е смес от активни пептиди и протеини
  • Витамин E – един от най-мощните природни антиоксиданти
  • Hydromanil- билков овлажняващ компонент
  • Хиалуронова киселина, спомагаща за намаляването на бръчките и фините линии
  • Масло от семена на нар, което съдържа рядка киселина, известна със своите силни противовъзпалителни свойства и антиоксиданти.

 Всички тези приказни природни съставки се вливат в кожата с всяко нанасяне, оставяйки след себе си по-стегната, по-мека, по-млада на вид кожа.

Какво казват хората (като мен) за Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia:

„След използване на еликсира в рамките на само две седмици, можех да видя огромна разлика особено на шията и деколтето ми. Кожата ми изглежда по-стегната, по-равномерно тонизирана и много по-гладка като цяло. Трябва да призная, че първоначално бях доста скептична към "рибеното нещо", но определено се радвам, че го опитах, така или иначе. Резултатите, които получих за такъв кратък период от време, бяха абсолютно невероятни. Нямам търпение да видя и резултатите след по-продължителна употреба!“

Къде можете да намерите продуктите на Natural Collagen INVENTIA?

Колагеновата емулсия за лице и деколте Inventia е на разположение за 68,00лв. за 30ml на www.aloha.bg, заедно с цялата линия продукти, включително Натурален колаген за Лице INVENTIA, Колаген нощен крем INVENTIA, Колаген еликсир за под очи IVENTIA и Златна маска с натурален рибен колаген INVENTIA.

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още