• Начало »
  • Новини »
  • Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

12 декември 2017
Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

Здравейте приятели,

Казвам се Георги Борисов и съм народен лечител чакракчия (намествач, правач). Занимавам се още с билколечение и радиестезия. Обучението ми продължи доста време - над 10 г. В чакракчийството ме въведе бай Костадин Гинин от Брезница с най-стария метод с въжетата, където съм го показал и в клипа по  по БНТ2,бай Стоян Дойнов от Тетевен Христо Лолев от Габрово и много други/.

Доста от хората идващи за помощ при мен си мислят, че от един път ще се излекуват. Да така е, но ако дойдат в рамките на 1 месец и няма да има нужда да приучаваме нервната система към новото положение на тялото. Паметта  е още прясна за старото местоположение и няма проблем. Проблемът идва като се закъснее с няколко месеца или както идват в повечето случай след 20-30 години от получаване на дадената травма. Посещенията са при мен от 1-3 пъти (рядко при тежки случай се стига и до повече от 3 процедури) и да наместваме и обучим нервната система, че слeд манипулацията това е правилното положение за тялото. Един пример ще дам, за да ме разберете правилно. Ако не помагаме като придържаме малкото дете то няма да проходи изправено, а ще си пълзи. За нервната система е важно да има движение и което ние си изберем, това и ще запамети за правилно. Желателно е докато се наместват нещата да се пият пробиотициколаген като хранителна добавка, витамин B12, B комплекс, цинк, селен и други хранителни добавки, защото като се отщипват нервите и се заредят в мозъка постъпва имформация за витамините, колагена и др. елементи нужни му за правилното оздравяване и ако ги няма в наличност няма и помощ. Така, че всичко е навързано в организма и си иска своето.

В билколечението първи ме въведе покойния вече бай Владо Бошнаков (мир на праха му). В радиестезията как се работи с махало бай Георги Асенов от Радомир, а него го е учил бай Иван Милев от с.Димчево, Бургаски окръг, който е светило в радиестезията. Радвам се, че все съм попадал на добри и отзивчиви лечители, майстори и все добри хора. Сега от 6 г. се занимавам професионално и ме радват постигнатите резултати от доста излекувани хора.

Който желае да се запише на тел. +359887637664 и +359899930709. Кабинетът ми е в гр.Благоевград, ул.Орфей 3.

Георги Борисов лечител чакракчия за лекуването на различни травми и билколечението.

Освен чакракчийството много добри резултати имам и в билколечението с моите билкови извлеци за следните неща: 

-Цялостно почистване на организма

-Кисти на яйчника, матка и др.

-Гнилостни процеси в организма

- проблеми с простата

-Нерви

- Цистит

- Имунитет и алергии

- Отслабване

-Бъбреци

Имам и много добър мехлем за лечение на :

-Псориазис

- Екзема, лишей, бръчки 

- Рани труднозарастващи

-Подсичане

- Болки в ушите

- Косопад ( + други съставки)

- Миома, вагинални гъбички, кандидоза

-Гъбички по краката (+ други съставки)

-Гнилостни процеси в чревния тракт, кръвта и лимфата

- Облекчава сърбящи бенки (меланоми) 

- Изгаряния

-Стрии (За стрии се добавя сода бикарбонат)

-Сенна хрема (добавя се и малко сода бикарбонат)

- Алергии

Искам да споделя с хората за един наболял проблем. Става дума за ЖИВАК който определени "доброжелатели" си позволяват да ви захранят или по друг начин да го внесат в тялото Ви. Единственият елемент, който се свързва с живака и го прави твърд и организма чак тогава може да го изхвърли е Сярата. Продава се във всички аптеки и дрогерии във вид на прах. Приема се по следния начин: 7 дни по 2 пъти на ден половин или час преди ядене на гладно по 1 лъжичка за кафе. Приема става по следния начин. Изсипва се лъжичката със сярата на езика и след това се пие вода или сок. Сярата не се разтваря в водата за това се прави по тоя начин първо сярата после водата. Друг начин е в една чиниика разбърквате сярата с кисело мляко и тогава се приема. За деца дозата е наполовина.

Засега това от мен и се опитайте да надскочите егото, суетата, завистта, злобата. Прощавайте и незабравяйте да простите и на себе си и си кажете, че се обичате. Весели празници и Бог да дава здраве, късмет и повече моменти за радост и щастие.

Вижте още статии от блога на aloha.bg

Мартин Гергов за трансформацията от четирикратен шампион до Mr.3hours  Шампионката Петя Дачева разкрива тайната на красотата си  

Д-р Илия Дамянов: Какво значи бруксизъм и как той бавно ни унищoжава  Съвети за предотвратяване появата на стрии от Станимир Михов

 

Паник атаката е кратък епизод на силна тревожност, която предизвиква физическо усещане за страх. Паническите атаки могат да включват ускорен сърдечен ритъм, задух, замаяност, треперене и мускулно напрежение. Паник атаките се появяват често и неочаквано и обикновено не са свързани с някаква външна заплаха.

прочети още
528 Hz
28 юли 2023

528 херца е известна като честотата на любовта, 528 hz е една от най-известните и популярни честоти на Солфеджо. Този музикален тон се използва в местното население като звук, свързан с благословии, още преди писмената история.

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още