• Начало »
  • Новини »
  • Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

12 декември 2017
Лечителят Георги Борисов за чакракчийството и билколечението (Видео)

Здравейте приятели,

Казвам се Георги Борисов и съм народен лечител чакракчия (намествач, правач). Занимавам се още с билколечение и радиестезия. Обучението ми продължи доста време - над 10 г. В чакракчийството ме въведе бай Костадин Гинин от Брезница с най-стария метод с въжетата, където съм го показал и в клипа по  по БНТ2,бай Стоян Дойнов от Тетевен Христо Лолев от Габрово и много други/.

Доста от хората идващи за помощ при мен си мислят, че от един път ще се излекуват. Да така е, но ако дойдат в рамките на 1 месец и няма да има нужда да приучаваме нервната система към новото положение на тялото. Паметта  е още прясна за старото местоположение и няма проблем. Проблемът идва като се закъснее с няколко месеца или както идват в повечето случай след 20-30 години от получаване на дадената травма. Посещенията са при мен от 1-3 пъти (рядко при тежки случай се стига и до повече от 3 процедури) и да наместваме и обучим нервната система, че слeд манипулацията това е правилното положение за тялото. Един пример ще дам, за да ме разберете правилно. Ако не помагаме като придържаме малкото дете то няма да проходи изправено, а ще си пълзи. За нервната система е важно да има движение и което ние си изберем, това и ще запамети за правилно. Желателно е докато се наместват нещата да се пият пробиотициколаген като хранителна добавка, витамин B12, B комплекс, цинк, селен и други хранителни добавки, защото като се отщипват нервите и се заредят в мозъка постъпва имформация за витамините, колагена и др. елементи нужни му за правилното оздравяване и ако ги няма в наличност няма и помощ. Така, че всичко е навързано в организма и си иска своето.

В билколечението първи ме въведе покойния вече бай Владо Бошнаков (мир на праха му). В радиестезията как се работи с махало бай Георги Асенов от Радомир, а него го е учил бай Иван Милев от с.Димчево, Бургаски окръг, който е светило в радиестезията. Радвам се, че все съм попадал на добри и отзивчиви лечители, майстори и все добри хора. Сега от 6 г. се занимавам професионално и ме радват постигнатите резултати от доста излекувани хора.

Който желае да се запише на тел. +359887637664 и +359899930709. Кабинетът ми е в гр.Благоевград, ул.Орфей 3.

Георги Борисов лечител чакракчия за лекуването на различни травми и билколечението.

Освен чакракчийството много добри резултати имам и в билколечението с моите билкови извлеци за следните неща: 

-Цялостно почистване на организма

-Кисти на яйчника, матка и др.

-Гнилостни процеси в организма

- проблеми с простата

-Нерви

- Цистит

- Имунитет и алергии

- Отслабване

-Бъбреци

Имам и много добър мехлем за лечение на :

-Псориазис

- Екзема, лишей, бръчки 

- Рани труднозарастващи

-Подсичане

- Болки в ушите

- Косопад ( + други съставки)

- Миома, вагинални гъбички, кандидоза

-Гъбички по краката (+ други съставки)

-Гнилостни процеси в чревния тракт, кръвта и лимфата

- Облекчава сърбящи бенки (меланоми) 

- Изгаряния

-Стрии (За стрии се добавя сода бикарбонат)

-Сенна хрема (добавя се и малко сода бикарбонат)

- Алергии

Искам да споделя с хората за един наболял проблем. Става дума за ЖИВАК който определени "доброжелатели" си позволяват да ви захранят или по друг начин да го внесат в тялото Ви. Единственият елемент, който се свързва с живака и го прави твърд и организма чак тогава може да го изхвърли е Сярата. Продава се във всички аптеки и дрогерии във вид на прах. Приема се по следния начин: 7 дни по 2 пъти на ден половин или час преди ядене на гладно по 1 лъжичка за кафе. Приема става по следния начин. Изсипва се лъжичката със сярата на езика и след това се пие вода или сок. Сярата не се разтваря в водата за това се прави по тоя начин първо сярата после водата. Друг начин е в една чиниика разбърквате сярата с кисело мляко и тогава се приема. За деца дозата е наполовина.

Засега това от мен и се опитайте да надскочите егото, суетата, завистта, злобата. Прощавайте и незабравяйте да простите и на себе си и си кажете, че се обичате. Весели празници и Бог да дава здраве, късмет и повече моменти за радост и щастие.

Вижте още статии от блога на aloha.bg

Мартин Гергов за трансформацията от четирикратен шампион до Mr.3hours  Шампионката Петя Дачева разкрива тайната на красотата си  

Д-р Илия Дамянов: Какво значи бруксизъм и как той бавно ни унищoжава  Съвети за предотвратяване появата на стрии от Станимир Михов

 

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още