Levain - Леваин 30 таблетки

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: LEVAIN 4627099311518

Levain - Леваин е имунономодулатор, който понижава риска от появата на метастази в лимфните възли и ограничава растежа на туморните образования.

Леваин с антистрес действие се прилага при автоимунни заболявания, за подобряване на дейността на ЦНС, за кръвоносната система, за намаляване на риска от развитие на заболявания в съответствие с лимфната система. Компонентите на фитогенезата (екстракти от елеутерокок, розова върба, снежна роза, магнолия, женско биле) спомагат за повишаване на работоспособността на изтощената скелетна мускулатура, за подобряване на липидната обмяна, за нормализиране на артериалното кръвно налягане. 

Levain - Леваин се репоръчва :


• при онкологични заболявания в състава на комплексна терапия;
• при намален имунитет;
• за подобряване на кръвообращението;
• за подобряване на липидния метаболизъм;
• за повишаване на тонуса и подобряване на самочувствието.

52,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 52,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Levain - Леваин е комплексен препарат с имуномодулиращо и анти-стрес действие, приема се при автоимунни заболявания, подобрява работата на централната нервна система, кръвоносната система, намалява риска от развитие на заболявания, свързани с лимфната система.

Компонентите на препарата (елеутерокок или сибирски жен-шен, бяла върба, родиола – златен корен, шизандра, женско биле) помагат да се подобри работоспособността на изтощени скелетни мускули, подобрява липидния обмен, нормализира артериалното налягане. При онкологични заболявания “Леваин” понижава риска от появата на метастази в лимфните възли, има ограничаващо действие върху растежа на туморни образования.

Основни свойства на активните съставки:

 •  Елеутерокок бодлив
  Използва се като тонизиращо и общоукрепващо средство. Съдържа в състава си елеутерозид, който има свойството да повишава пропускливостта на клетъчните мембрани, по-специално за глюкозата. Елеутерококът също има понижаващо нивата на кръвната захар свойство, подобрява процесите на терморегулация в организма и активно се използва за лечение и профилактика на простудни заболявания. Препоръчва се при синдром на хронична умора, нарушена концентрация, като укрепващо средство след преживяни продължителни заболявания от различен произход, при невроза.
 • Китайска лимонова трева
  Основните активни съставки на китайският лимоник – Шизандра(Schisandra chinensis) са схизандрин и схизандрол. Използва се за повишаване на общия тонус на организма, за стимулиране на симпатиковата нервна система, за стимулиране на сърдечно-съдовата и дихателната система, за лечение на апатия и депресия. Също така, това растение има способността да стимулира секрецията на стомашния сок, подобрявайки храносмилателните процеси. Лимоновата трева подобрява възбуждането в мозъчната кора и повишава нивото на работоспособност.
 • Левзея(Leuzea) шафран
  Редовният прием на този растителен компонент благоприятства натрупването на АТФ и гликоген в сърдечната, скелетната мускулна тъкани и черния дроб, спомага за намаляване на съдържанието на глюкоза при наблюдаваната адреналинова хипергликемия и инхибира развитието на хипогликемия в случай на исползващи инсулин пациенти. Препаратите с левзеи в състава проявяват антихипоксични и понижаващи липидите качества, повишават устойчивостта на организма към физически натоварвания и негативни (стресови и екстремални) фактори на околната среда, подобряват паметта, повишават концентрацията и интелектуалната активност и намаляват умората. Дългосрочната и редовна употреба на адаптогена облекчава протичането на дерматити, алергични прояви, автоимунни и астматични състояния, възстановява клетъчния и хуморален имунитет, нормализира ендокринната дейност, оказва ноотропно действие.
 • Rhodiola rosea – Златен корен
  Неговият състав се съдържа родиолиз и родозин, които имат стимулиращо въздействие върху организма: антихипоксично – подобрява работата на сърдечно-съдовата система; антиоксидантно – повишава активността на супероксиддисмутазата (СОД), намалява нивото на свободните радикали и пероксидацията на макромолекулите; антитуморно – активира имунната система. По своите тонизиращи и общоукрепващи свойства, родиола може да се нарече една от най-мощните растителни адаптогени, известни на човечеството.
 • Кипри теснолистни или Иван-чай (Горска върбовка)
  Дъбилните вещества(танини) и пектините, съдържащи се в Кипри, имат антибактериално и антивирусно действие, допринасят за извеждането на тежките метали от човешкото тяло по време на интоксикация. Листата на растението са богати на аскорбинова киселина – в тях се съдържат 4 пъти повече витамин С, отколкото в лимона. Това свойство на Горската върбовка ви позволява ефективно да се преборите с настинки и остри респираторни инфекции. Тритерпеноидите са способни да инхибират растежа на раковите клетки. Кумарините притежават спазмолитични и вазодилатиращи свойства. Благодарение на влизащите в състава на кипри – магнезий, витамини от група В, флавоноиди, той ефективно нормализира психо-емоционалното състояние (намалява нервността, раздразнителност, облекчава главоболието). Оказва съдействие в нормализирането на храносмилането и обмяната на веществата, подобрява всички видове метаболитни процеси, особено на липидите и въглехидратите.
 • Корен от женско биле (лакрица или сладък корен)
  Екстрактът на корена съдържа вещества, сходни както по структура, така и по действие със стероидните хормони, които се произвеждат от кората на надбъбречната жлеза, това подчертава изразените противовъзпалителни и антиалергични свойства на женското биле. При поглъщане женското биле има обгръщащо, спазмолитично, заздравяващо, антипиретично, отхрачващо, антимикробно и антивирусно въздействие.
  Към днешна дата, известни не само противовъзпалителни, но и антитуморни свойства на женско биле. Последните проучвания потвърдиха и научно обосноваха употребата на това лекарствено растение при злокачествени тумори. От лакрица е възможно да се изолират редица биологично активни вещества, които намаляват нивото на холестерола в кръвта и допринасят за отстраняването на холестеролните плаки в кръвоносните съдове. Лакрицата е много по-сладка от захарта. Това се дължи на съдържащата се глициризинова киселина в него. През последните години глициризиновата киселина и нейните соли се използват широко като средство за детоксикация при хранително и лекарствено отравяне, при инфекциозно-възпалителни, алергични и други заболявания.
 • Жълт кантарион или Хиперикум(Hypericum)
  Растението се ползва с широка популярност в традиционната медицина. Отдавна се приема вътрешно като хемостатично, противовъзпалително, антивирусно средство. Противовъзпалително действие – поради стягащи свойства, както и инхибиране на освобождаването на арахидонова киселина от гранулоцитите. Жълтият кантарион потиска растежа на Staphylococcus aureus и други микроорганизми, като херпес вируси и хепатит B. Жълтият кантарион регулира функциите на ендокринните жлези и стомашно-чревния тракт, повишава защитните функции на организма.  Наскоро бе открито друго свойство на Хиперикум. В резултат на клинични проучвания е установен антидепресантният ефект на хиперикумния концентрат, който има положителен ефект върху нервната система. Изследванията доказват, че жълтия кантарион има значими антистресови, седативни и антидепресивни ефекти. Антидепресантният ефект се дължи на способността на Hypericum да инхибира обратното поемане на серотонин, норепинефрин и допамин, като по този начин повлиява обмена на мелатонина. Хиперикум нормализира съня, оказва седативно действие, като в същото време е в състояние да подобри настроението, да повиши цялостната ефективност на човека.
 • Амарант – Куча лобода или Щир бодлив (Amaranthus spinosus)
  “Амарант” се превежда буквално като отричане на смъртта или даряващ безсмъртие. Особено внимание трябва да се обърне на ценното вещество в растението – сквален. То допринася за насищането на органи и тъкани в организма с кислород, повишава защитните функции на организма, бори се срещу рака, спомага за намаляване на нивата на холестерола в кръвта, предпазва организма от последиците на радиоактивното облъчване, има антимикробно действие. Амарантът има уникално високо сред растенията съдържание на сквален – въглеводород, предшественик на тритерпените и стероидите, включително тези, използвани за лечение на атеросклероза. Според резултати от медицинските изследвания скваленът е признат като най-важният компонент, изпълняващ ролята на регулатор на липидния и стероидния метаболизън в човешкото тяло, притежаващ антиоксидантни свойства.
 • Широколистен /Голям/ живовляк (Plantago major)
  екстрактите от живовляк имат силно противовъзпалително действие,а високото съдържание на дъбилни вещества и фитонциди подсигуряват неговия бактерициден ефект. Наличието му на полизахариди спомага за намаляването на възпаления. Препарати, имащи в състава си живовляк, укрепват имунитета и повишават ефективността на други средства в борбата срещу злокачествените тумори, предпазват вътрешните органи от увреждане при лъче- или химио-терапии. В зависимост от вида на инфузията, живовлякът може да тонизира или обратно – да успокои и понижи кръвното налягане.

Начин на приемане: Възрастни по 1-2 таблетки на ден по време на хранене. Продължителност на приема 2-3 недели. При необходимост приема може да се удължи.

Състав: MCC (носител), лактоза (пълнител), екстракт от елеутерокок, екстракт от женско биле, екстракт от китайски магнолия, екстракт от левков шафран, екстракт от листата на Chamaenerion/fireweeds/, екстракт от живовляк, екстракт от хиперикум, екстракт от амарант, екстракт от родиола, аеросил (противослепващ агент), калциев стеарат (стабилизатор).

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!