Lingual - лингвални пептиди

Lingual - лингвални пептиди

Лингвалните пептиди (серия Linguals) са разработени от Санкт Петербургския институт по биорегулация и геронтология. Linguals е нова линия от пептидни биорегулатори от класовете цитомакси и цитогени в сублингвална (подезична) форма на приложение. Този метод на приложение има очевидни предимства, които се състоят главно във високата бионаличност на пептидите и бързото достигане на очаквания ефект.

Цитомаксите и цитогените се отличават с редки качества: те са доказали своята ефективност, нямат странични ефекти и са напълно съвместими с други добавки и лекарства. Технологията за изолиране на пептиди е разработена през 1971 г. и оттогава е натрупан значителен опит в използването им сред няколко милиона потребители. В Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург беше установено, че благодарение на пептидите, продължителността на живота се увеличава с 30–38%, а ефективността на лекарствата е средно 75–95%.

Пандемията на коронавирус е изиграла роля в процеса на пускане на нови продукти и първите линвални пептиди от клас Цитомакси вече са в продажба: Endoluten Lingval, Cerluten Lingval, Vladonix Lingval, Ventfort Lingval, Visoluten Lingval, Taxorest Lingval, Suprefort Lingval.

Продуктите от клас цитомакси съдържат естествени пептиди, всеки от които има ефект върху определен орган или система от органи. Естествените пептиди са силно бионалични и бързо въздействат върху проблема, регулирайки общото състояние на организма.

За невроендокринната система е предназначен "Endoluten Lingval" (епифизна жлеза); за централната нервна система - "Cerluten lingval"; за имунната система - "Vladonix Lingval"; за сърдечно-съдовата система - "Ventfort lingual"; за очи и зрителна система - "Висолутен езиков"; за дихателната - Taxorest Lingval; за храносмилателната система - "Suprefort lingual" (панкреас).

Отличителна черта на новите пептидни биорегулатори е коригираната дозировка на основните компоненти. Благодарение на сублингвалната форма на приложение е възможно плавното регулиране на дозата в зависимост от индивидуалната реакция на всеки човек.

Как правилно да комбинирате и използвате пептидите, вижте тук.

 

Производители
Подреди по