Copyright © 2020. All Rights Reserved

Марти Иванова от Свой избор за Вертера

25 януари 2019
Марти Иванова от Свой избор за Вертера

Мартина Иванова или още позната сред мнозинството като "Марти от Свой Избор" е един от най-популярните автори и лектори на темите личностно и духовно развитие, себепознание и самопомощ в България. Тя е дългогодишен консултант по личностно развитие и холистичен терапевт. Нейният сайт за духовно израстване, себепознание и хармоничен живот - Свой Избор (www.svoizbor.com), е истински виртуален оазис съдържащ богата авторска информация. Там ежедневно се публикуват безплатно статии, практики, терапевтични методики, водени медитации. Водените й медитации  са едно от най-отличаващите и разпознаваеми средства за духовно разгръщане в България, впечатлили с трансформиращата си сила дори големия Нийл Доналд Уолш, в съвместно проведена практика в България. Нейните текстове и семинари, с практическата мъдрост приложима в ежедневния живот, стигат директно до сърцата на стотици хиляди търсещи по-добър живот.  Мартина е вестител на новото време, който пробужда и вдъхновява. Повече за безценната помощ която оказват нейните терапевтични методи и обучения, можем да разберем от самата нея.

Вижте статията, която Марти написа специално за блога на aloha.bg със съвети как да постигаме здраве, щастие, свобода с помощта на ТЕС.

Без да питаме Мартина какво е отношението ѝ към продуктите на Вертера, тя сама публикува информация в личния си фейсбук профил:

Това е толкова яко, че трябва да се сподели!!!
Започнах да ям този гел от водорасли по препоръка на много скъп и доверен приятел. Бях малко скептична, защото - кой не е приемал всякакви водорасли - спирулина, хлорела. Имат добър ефект, ама чак пък нещо уау, не са.

Първите два дена не можех да кажа нищо особено, освен, че вкусът не е от най-приятните - все пак са водорасли. Третият ден беше малко неприятен, защото явно започна детокс ефект и получих леко стомашно неразположение. На другия ден обаче, всичко беше ОК. И дори не усетих кога точно, но енергията която започнах да усещам, беше невероятна.

Един ден, втори ден, трети ден. Все по-отчетливо и по-отчетливо. Неочакван бонус ефект - сексуален апетит, който не се беше случвал от години. Половинката определено е доволен  Ставам рано в 6 - 6:30 ч., супер отпочинала, нахъсана, до 11ч. свършвам толкова много работа, колкото преди за няколко дена не успявах. Дори тренирах за пръв път от доста време насам и то от 9:30 и беше супер пълноценна тренировка! Преди в 9:30 едва започвах да планирам деня, камо ли да помисля за тренировка. 
Имам чувството, че в днешния ден свърших толкова много неща, които преди и за седмица не успявах. Мислех, че нещата които чета за високо продуктивните хора, са нещо като градска легенда. Е, аз днес, лично преживях "легендата". Сетивата ми са по-остри, светът изглежда различно. Чак питах дали няма някаква дрога в тези водорасли, че имат такъв уау ефект 

Други споделят за свалени килограми, изчезнали ставни болки и пак супер енергия и лечебни резултати в МНОГО СТРАШНИ заболявания, които чак ме е страх още да споделя, макар да са документирани с епикризи.
Ще продължавам да ги ям, защото това дава такова качество на живота, че колкото и да пиша, ще е малко. Благодаря!

Вярвам, че това е толкова качествена и ценна информация, че просто трябва да се споделя. В последните дни и седмици, съдбата ми изпрати хора на ръба на силите си, със страшни диагнози и все още толкова живот за живеене. Абсолютно сигурна съм, че появата на това нещо, и то след като го тествам лично вече втора седмица, е уместно и свързано.

В момента продуктите на Вертера не се предлагат за продажба онлайн. Ако желаете повече информация за начин на приемане, цени и промоции, моля пишете ми лично съобщение във facebook.

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още