Марти Иванова от Свой избор за Вертера

25 януари 2019
Марти Иванова от Свой избор за Вертера

Мартина Иванова или още позната сред мнозинството като "Марти от Свой Избор" е един от най-популярните автори и лектори на темите личностно и духовно развитие, себепознание и самопомощ в България. Тя е дългогодишен консултант по личностно развитие и холистичен терапевт. Нейният сайт за духовно израстване, себепознание и хармоничен живот - Свой Избор (www.svoizbor.com), е истински виртуален оазис съдържащ богата авторска информация. Там ежедневно се публикуват безплатно статии, практики, терапевтични методики, водени медитации. Водените й медитации  са едно от най-отличаващите и разпознаваеми средства за духовно разгръщане в България, впечатлили с трансформиращата си сила дори големия Нийл Доналд Уолш, в съвместно проведена практика в България. Нейните текстове и семинари, с практическата мъдрост приложима в ежедневния живот, стигат директно до сърцата на стотици хиляди търсещи по-добър живот.  Мартина е вестител на новото време, който пробужда и вдъхновява. Повече за безценната помощ която оказват нейните терапевтични методи и обучения, можем да разберем от самата нея.

Вижте статията, която Марти написа специално за блога на aloha.bg със съвети как да постигаме здраве, щастие, свобода с помощта на ТЕС.

Без да питаме Мартина какво е отношението ѝ към продуктите на Вертера, тя сама публикува информация в личния си фейсбук профил:

Това е толкова яко, че трябва да се сподели!!!
Започнах да ям този вертерагел от водорасли по препоръка на много скъп и доверен приятел. Бях малко скептична, защото - кой не е приемал всякакви водорасли - спирулина, хлорела. Имат добър ефект, ама чак пък нещо уау, не са.

Първите два дена не можех да кажа нищо особено, освен, че вкусът не е от най-приятните - все пак са водорасли. Третият ден беше малко неприятен, защото явно започна детокс ефект и получих леко стомашно неразположение. На другия ден обаче, всичко беше ОК. И дори не усетих кога точно, но енергията която започнах да усещам, беше невероятна.

Един ден, втори ден, трети ден. Все по-отчетливо и по-отчетливо. Неочакван бонус ефект - сексуален апетит, който не се беше случвал от години. Половинката определено е доволен  Ставам рано в 6 - 6:30 ч., супер отпочинала, нахъсана, до 11ч. свършвам толкова много работа, колкото преди за няколко дена не успявах. Дори тренирах за пръв път от доста време насам и то от 9:30 и беше супер пълноценна тренировка! Преди в 9:30 едва започвах да планирам деня, камо ли да помисля за тренировка. 
Имам чувството, че в днешния ден свърших толкова много неща, които преди и за седмица не успявах. Мислех, че нещата които чета за високо продуктивните хора, са нещо като градска легенда. Е, аз днес, лично преживях "легендата". Сетивата ми са по-остри, светът изглежда различно. Чак питах дали няма някаква дрога в тези водорасли, че имат такъв уау ефект 

Други споделят за свалени килограми, изчезнали ставни болки и пак супер енергия и лечебни резултати в МНОГО СТРАШНИ заболявания, които чак ме е страх още да споделя, макар да са документирани с епикризи.
Ще продължавам да ги ям, защото това дава такова качество на живота, че колкото и да пиша, ще е малко. Благодаря!

Вярвам, че това е толкова качествена и ценна информация, че просто трябва да се споделя. В последните дни и седмици, съдбата ми изпрати хора на ръба на силите си, със страшни диагнози и все още толкова живот за живеене. Абсолютно сигурна съм, че появата на това нещо, и то след като го тествам лично вече втора седмица, е уместно и свързано.

В момента продуктите на Вертера не се предлагат за продажба онлайн. Ако желаете повече информация за начин на приемане, цени и промоции, моля пишете ми лично съобщение във facebook.

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още