• Начало »
  • Новини »
  • Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

22 декември 2017
Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

КРЕЯ е родена в Русе. Икономист по образование, възпитаничка на ВИНС-Варна. В сложната наука за звездите я въвежда Люмиер през 1997 год. Впоследствие възниква у нея интерес и към числата. С повишено внимание КРЕЯ третира връзката астрология-здраве, тъй като според нея тя е вековна. Има супер специално отношение към  бъдещите майки. Освен числата, буквите, звездите и здравето, друга нейна страст са пътешествията, също чуждите езици, нрави, обичаи. Може да се похвали с изключително богат житейски опит, натрупан по различни точки на планетата. В нейно лице имате астронумерологичен консултант с 20-годишен опит и практика.

Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог?

От 20-ти Декември 2017-та Сатурн влезе в своя собствен знак Козирог и ще го напусне окончателно на 17-ти декември 2020-та. През това време той ще бъде изключително силен. И тъй като е строгият учител, едни хора той ще възнагради, а към други ще бъде безпощаден и жесток. Всеки ще пожъне това, което е посял.

Астроложката Милена Данкова Крея в Шлагер Радио за новата 2018 г И тъй като Сатурн, Кронос или Хронос означава времето, тоест ti dekemwri- старостта, то мога да се обзаложа тук с всички вас, че ако си направите едно селфи точно сега, в този момент и следващо след още 30 месеца, ще забележите как времето е поставило върху лицата ви своя неумолим отпечатък. Даааааа, старостта. Какво прави тя с нас - съсухря ни. Естествено, нямам предвид онези от вас, които са нахално млади, както и онези, които ще се оставят в ръцете на козметичните дерматолози и пластичните хирурзи. За да се преборите с времето първото нещо, което се сещам е да не спирате да пиете много вода.

И второто е да ползвате колагенови /а и не само/ продукти.

Внимавайте сега в картинката! Динамиката на тежките планети за 2018-та като цяло е добра. Присъствието им е предимно в стихиите земя-вода /Уран е само изключение/. Земята се комбинира прекрасно с водата, тъй като водата напоява почвата и тя ражда плодове. И сега нека видим за кого годината ще бъде плодородна и за кого - не. Останалите, които не намерят себе си в тези редове, следва да почерпят, защото те ще имат безоблачно небе през 2018-та.

И така, първо имам намерение да изброя всички, които ще имат шанса да се радват на даровете на Сатурн. И това са родените първа декада Деви, Скорпион и Риби. Телците първа декада са изложени на смесени влияния, от една страна Сатурн ще ги подкрепи, но Уран от друга /между май и ноември/ ще ги посети и ще даде внезапни изненади.

Юпитер ще подари късмет на родените в периода 07.11.-03.12. Скорпиони и Стрелци /има отношение към цялата година/. Първодекадните Овен и Лъв ще видят неговата щедрост в двата последни месеца на 2018-та.   

Основно засегнати от негативно сатурново влияние ще бъдат първа декада от кардиналните знаци - Овен, Везни, Рак и Козирог. По-конкретно това са хората, родени в периодите между 21.03-31.03, 22.06-02.07, 23.09-04.10, както тези между 22.12-02.01 всяка година.

При Козирозите годината се очертава като доста интересна, повече информация можете да намерите ТУК.

Какво още ще ни донесе Сатурн - относно здравето?

Имайте предвид, че с възрастта човешкият организъм синтезира все по-малко и все по-малко колаген. А той е белтък, който осигурява здравината и еластичността на кожата /можете ли да си представите колко квадратни метра е кожата на вашето тяло например?/. Липсите му могат да влошат и положението с хрущяли, ставни връзки, сухожилия. С две думи - на опорно-двигателният апарат.  А без движението, за къде сме, хора?    

 От здравословно-естетична гледна точка, съветвам ви да прегледате козметичните продукти с натурален колаген, които са специално разработени за кожа /лице и тяло/, нокти и коса. За лицето простичко казано : където има колаген - изглежда кожата сияйна. А където няма колаген - има бръчкииииии.   Тук можете да намерите по-подробна информация за качествената козметика с колаген.

Липсващият колаген в организма дава неизбежно отражение на кожата и това е видимо, особено върху лицето. Има чар понякога в бръчките /да не говорим, че начинът по който те са разположени говори много за човека и дори за зодиакалният му знак, но да не издавам тук сега тайните от астрологията/. Това, което е повече опасно, според мен, е невидимата липса, но ето го спасението - таблетките с колаген за пиене. Така ще можете да укрепите и гръбнак, и стави, и движението като цяло. Със същата цел можете да ползвате и Хеликс Флекси с екстракт от охлюви

Докато Сатурн транзитира Козирог, със сигурност при всеки ще се наблюдава деминерализация на организма, при всички хора в различна степен. Заложете на богатите на калций храни, знаете какво е казал Хипократ : "Храната да ви е лекартво, а лекарството - храна." И не забравяйте, че храната в наши дни далеч не е това, което е била.

Ако сте с дефицит на Витамин D3, то няма да можете напълно да усвоявате калция. В студеното време ние инстиктивно избягваме престоя на открито и няма откъде да набавим така необходимия ни витамин. В подобни случаи можем да  заложим на прием на хранителни добавки с рибено масло, съдържащи различни микроелементи или минерали.

Перманентният стрес, както и изключително активният спорт изчерпват доста калций, хубаво е да имате това предвид. Друга причина за нарушаване на калциевата обмяна може да се окаже хормоналният дисбаланс, тъй като хормоните контролират движението на калция между скелета, кръвта и останалите части на тялото.

Сатурн управлява Козирога, зимата, студа, тоест влиянието му предразполага и към различни простудни заболявания. Добре е профилактично да приемате Витамин С, който спомага за правилното производство на колаген, за да се осигури доброто функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците и зъбите.

И на финал, нека спомена, че здравето е лична отговорност, всеки носи глава на раменете си и ако не си я ползва - негов си проблем. Искам и да пожелая щастлива и успешна 2018-та, както и да кажа : бъдете здрави! 

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

 

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още