• Начало »
  • Новини »
  • Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

22 декември 2017
Астроложката Милена Данкова - КРЕЯ: Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог? (ВИДЕО)

КРЕЯ е родена в Русе. Икономист по образование, възпитаничка на ВИНС-Варна. В сложната наука за звездите я въвежда Люмиер през 1997 год. Впоследствие възниква у нея интерес и към числата. С повишено внимание КРЕЯ третира връзката астрология-здраве, тъй като според нея тя е вековна. Има супер специално отношение към  бъдещите майки. Освен числата, буквите, звездите и здравето, друга нейна страст са пътешествията, също чуждите езици, нрави, обичаи. Може да се похвали с изключително богат житейски опит, натрупан по различни точки на планетата. В нейно лице имате астронумерологичен консултант с 20-годишен опит и практика.

Как да се преборим с остаряването докато Сатурн е в Козирог?

От 20-ти Декември 2017-та Сатурн влезе в своя собствен знак Козирог и ще го напусне окончателно на 17-ти декември 2020-та. През това време той ще бъде изключително силен. И тъй като е строгият учител, едни хора той ще възнагради, а към други ще бъде безпощаден и жесток. Всеки ще пожъне това, което е посял.

Астроложката Милена Данкова Крея в Шлагер Радио за новата 2018 г И тъй като Сатурн, Кронос или Хронос означава времето, тоест ti dekemwri- старостта, то мога да се обзаложа тук с всички вас, че ако си направите едно селфи точно сега, в този момент и следващо след още 30 месеца, ще забележите как времето е поставило върху лицата ви своя неумолим отпечатък. Даааааа, старостта. Какво прави тя с нас - съсухря ни. Естествено, нямам предвид онези от вас, които са нахално млади, както и онези, които ще се оставят в ръцете на козметичните дерматолози и пластичните хирурзи. За да се преборите с времето първото нещо, което се сещам е да не спирате да пиете много вода.

И второто е да ползвате колагенови /а и не само/ продукти.

Внимавайте сега в картинката! Динамиката на тежките планети за 2018-та като цяло е добра. Присъствието им е предимно в стихиите земя-вода /Уран е само изключение/. Земята се комбинира прекрасно с водата, тъй като водата напоява почвата и тя ражда плодове. И сега нека видим за кого годината ще бъде плодородна и за кого - не. Останалите, които не намерят себе си в тези редове, следва да почерпят, защото те ще имат безоблачно небе през 2018-та.

И така, първо имам намерение да изброя всички, които ще имат шанса да се радват на даровете на Сатурн. И това са родените първа декада Деви, Скорпион и Риби. Телците първа декада са изложени на смесени влияния, от една страна Сатурн ще ги подкрепи, но Уран от друга /между май и ноември/ ще ги посети и ще даде внезапни изненади.

Юпитер ще подари късмет на родените в периода 07.11.-03.12. Скорпиони и Стрелци /има отношение към цялата година/. Първодекадните Овен и Лъв ще видят неговата щедрост в двата последни месеца на 2018-та.   

Основно засегнати от негативно сатурново влияние ще бъдат първа декада от кардиналните знаци - Овен, Везни, Рак и Козирог. По-конкретно това са хората, родени в периодите между 21.03-31.03, 22.06-02.07, 23.09-04.10, както тези между 22.12-02.01 всяка година.

При Козирозите годината се очертава като доста интересна, повече информация можете да намерите ТУК.

Какво още ще ни донесе Сатурн - относно здравето?

Имайте предвид, че с възрастта човешкият организъм синтезира все по-малко и все по-малко колаген. А той е белтък, който осигурява здравината и еластичността на кожата /можете ли да си представите колко квадратни метра е кожата на вашето тяло например?/. Липсите му могат да влошат и положението с хрущяли, ставни връзки, сухожилия. С две думи - на опорно-двигателният апарат.  А без движението, за къде сме, хора?    

 От здравословно-естетична гледна точка, съветвам ви да прегледате козметичните продукти с натурален колаген, които са специално разработени за кожа /лице и тяло/, нокти и коса. За лицето простичко казано : където има колаген - изглежда кожата сияйна. А където няма колаген - има бръчкииииии.   Тук можете да намерите по-подробна информация за качествената козметика с колаген.

Липсващият колаген в организма дава неизбежно отражение на кожата и това е видимо, особено върху лицето. Има чар понякога в бръчките /да не говорим, че начинът по който те са разположени говори много за човека и дори за зодиакалният му знак, но да не издавам тук сега тайните от астрологията/. Това, което е повече опасно, според мен, е невидимата липса, но ето го спасението - таблетките с колаген за пиене. Така ще можете да укрепите и гръбнак, и стави, и движението като цяло. Със същата цел можете да ползвате и Хеликс Флекси с екстракт от охлюви

Докато Сатурн транзитира Козирог, със сигурност при всеки ще се наблюдава деминерализация на организма, при всички хора в различна степен. Заложете на богатите на калций храни, знаете какво е казал Хипократ : "Храната да ви е лекартво, а лекарството - храна." И не забравяйте, че храната в наши дни далеч не е това, което е била.

Ако сте с дефицит на Витамин D3, то няма да можете напълно да усвоявате калция. В студеното време ние инстиктивно избягваме престоя на открито и няма откъде да набавим така необходимия ни витамин. В подобни случаи можем да  заложим на прием на хранителни добавки с рибено масло, съдържащи различни микроелементи или минерали.

Перманентният стрес, както и изключително активният спорт изчерпват доста калций, хубаво е да имате това предвид. Друга причина за нарушаване на калциевата обмяна може да се окаже хормоналният дисбаланс, тъй като хормоните контролират движението на калция между скелета, кръвта и останалите части на тялото.

Сатурн управлява Козирога, зимата, студа, тоест влиянието му предразполага и към различни простудни заболявания. Добре е профилактично да приемате Витамин С, който спомага за правилното производство на колаген, за да се осигури доброто функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците и зъбите.

И на финал, нека спомена, че здравето е лична отговорност, всеки носи глава на раменете си и ако не си я ползва - негов си проблем. Искам и да пожелая щастлива и успешна 2018-та, както и да кажа : бъдете здрави! 

Написах специално за вас!

С обич,

КРЕЯ

 

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още