• Количката е празна

Биорезонансна терапия (БРТ)

2015-10-27

Биорезонансна терапия (БРТ) — е най-сигурният и ефективен метод за лечение на организма, без странични ефекти. За разлика от медикаментозните, тя въздейства не на химичните процеси (те са вторични), а на електромагнитните колебания и вибрации, свойственни за всички органи и системи в човека, и привеждането им към нормалното, към хармония. И по този начин, компенсира нарушените функции на тялото.

Биорезонансната терапия – това е терапия на електромагнитните колебания, с чиито структури организмът влиза в резонанс.

Въздействието е възможно както на клетъчно ниво, така и на ниво органи, системи на органите и цялостният организъм, така както различните нива се характеризират и управляват с различни частотно-вълнови параметри.

ХАРАКТЕРИСТИКИ на биорезонансната терапия

Основната идея за прилагането на резонанс в медицината е, че при правилен подбор на честотата и формата на лечебното (електромагнитното) въздействие може да засили нормалните (физиологичните) и да отслаби патологичните колебания в човешкото тяло.

Така биорезонансното въздействие може да бъде насочено както към неутрализиране на патологичните, така и към възстановяването на физиологичните колебания, нарушени при патологични състояния, т.е. за подтискане на смущения (шум) в информационното поле на тялото, без което е невъзможно да се излекува всяка болест.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ на биорезонансната терапия

Биорезонансата терапия притежава абсолютно универсален спектър на приложение. Областта на показания на този метод обхваща всички срещащи се нарушения, независимо от това дали те са остри, хронични или функционални.

На първо място – хронични дегенеративни заболявания, ревматизъм, отслабване на имунната система, алергии. Болкови симптоми от всякакъв характер. Невралгични болки, ревматични невралгии, подутини при пред и следоперативни болки, трудно зарастващи рани, следоперационно лечение. Астма, бронхит, гастрит, дуонденит, язва, болки в резултат на злокачествени образувания.

Терапевтичното въздействие може да се прилага върху всички органи и системи от органи. Някои заболявания, при които се постига терапевтичен успех: мигрена, хронични и остри заболявания на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови заболявания, панкреатит, кисти на задстомашната жлеза, матката и яйчниците, диабет при деца и възрастни, цистит, нефрит, белези /цикатриса/, пред и следоперационно лечение в стоматологията. Алергии, предимно към хранителни продукти, нарушения в съня, всички видове на токсично въздействие, включително отравяне и много други.

ГРАНИЦИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ на биорезонансната терапия

Може да се разчита на успех при използването на БРТ – терапията при лечение на всяко състояние, при което съществена роля играят електромагнитните колебания и информацията – била тя за патология или за здраве.

Сферата на използване е много голяма. Не е известна нито една област от медицината, в която да не играят роля собствените колебания на пациента. Затова може да се каже, че за използването на дадения метод не съществуват граници и противопоказания.

БРТ е особено ефективна в тези случаи, когато постигането на терапевтичен успех чрез методите на традиционната медицина е невъзможно или е съпроводено с големи загуби на време и пари.

МЕТОД НА БИОРЕЗОНАНСНАТА ТЕРАПИЯ

БОРБА С ПАРАЗИТИТЕ

Метода на биорезонасна терапия най-накрая откри за хората ефективен начин за борба с паразитите. Ако обикновенните болести все още се поддават на лечение, то паразитите са се превърнали в реална заплаха за човечеството.

Малко хора знаят, но на Земята има няколко хиляди видове живи многоклетъчни организми (плоски и кръгли червеи, насекоми, гъбички), единственият начин за съществуване на които е станало паразитизъм в различни органи и тъкани на тялото. Междувременно, официални статистически данни показват, че до 90-97% от всички жители на Земята са изправени в живота си с паразити и 75-80% от тях са постоянни носители.

Освен това, различните кожни заболявания – псориазис, невродермит, херпес, екзема, пъпки, себорея, папиломи, цепнатини на петите, отлепване и чупливост на ноктите, а също и възпалителните процеси в носоглътката, в околоносните кухини, в половите мъжки и женски органи – могат да бъдат следствие на паразитна или микробна инвазия.

БИОРЕЗОНАНСНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Биорезонансното въздействие може да убие микробите, вирусите и паразитите за няколко минути, а не за дни или за седмица, както антибиотиците. В сегашно време са изчислени електромагнитните честотни характеристики на всички известни видове микрорганизми и червеи, паразитиращи в човека, а също и формите на тяхното развитие в различните стадии.

Същността на този метод се съдържа в поразяване на възбудителя /причинителя/ на болестта чрез вълново излъчване с честотните характеристики на тези микроорганизми. Методът на честотно-резонансно лечение е особено ценен при наличие на вътреклетъчни вируси, бактерии и тъканни хелминти, при които е практически невъзможно справянето с други способи.

Биорезонансната терапия е особено ефективна в случаите, когато постигането на терапевтичен успех чрез традиционните методи е невъзможно или е съпроводено с големи загуби на време и пари.