• Начало »
 • Новини »
 • MWO Многовълнов осцилатор на Лаковски и Тесла (Антена на Лаховски)

MWO Многовълнов осцилатор на Лаковски и Тесла (Антена на Лаховски)

25 януари 2024
MWO Многовълнов осцилатор на Лаковски и Тесла (Антена на Лаховски)

История и принцип на действие на MWO на Лаковски

 

История на създаването

 

Многовълновият осцилатор е изобретен от Лаковски през 30-те години на миналия век.

 
Именно Лаковски забелязва, че клетъчните трептения в живите същества намаляват по амплитуда и честота, когато организмът е засегнат от заболяване. 
 
От това се ражда планът за разработване на машина, способна да осигурява външна електромагнитна стимулация, която да увеличава клетъчните вибрации и да регулира тяхната честота. 
 
Използвайки технологията за безжично предаване на енергия на Никола Тесла (инженер и учен физик) и пионерските си познания в изцяло новата област на радиовълните, Лаковски създава MBO - многовълнов осцилатор. Устройство, което помогнало да се справи с болести, за които се смятало, че са слабо лечими.
 
Десетилетия по-късно учените сглобяват съвременна версия на този осцилатор въз основа на документите на Лаковски, базирани на неговия патент.
MWO Лаковски
 

Принцип на действие на Многовълновият осцилатор на Лаковски (Лаховски)

 
 
Принципът на действие на апарата се състои в създаването на биореактивно поле с високи енергии. Тази енергия се нарича още скаларна енергия. 
 
Осцилаторът формира поле, благоприятно възприемано от всички живи организми, усилва гласа на междуклетъчната комуникация, като по този начин помага на организма да подобри регенерацията на тъканите, обмяната на веществата, да повиши имунните сили на организма. 
 
Когато патогени проникнат в човешкото тяло - техните вибрации започват да се "борят" с вибрациите на здравите клетки на организма. Ако вибрациите на здравите клетки са достатъчно силни, патогените умират. Ако това не е така - "неправилните" вибрации побеждават и човекът се разболява. 
 
Вирусите и бактериите създават подходяща среда за себе си, като принуждават човешките клетки да вибрират с удобна за тях (вирусите и бактериите) честота, която е неестествена за здравите клетки. По този начин болестта постепенно се закрепва в организма на пациента, което впоследствие може да доведе до смърт.
 
За да се устои на тази вибрационна атака, е необходимо клетките да се подсилят с хармонична енергия с помощта на широк спектър от радиочестоти. И тогава, в съответствие с принципа на симпатиковия резонанс (вибрации в хармония), всяка клетка ще може да разпознае точно честотата, необходима за усилване на собствените ѝ вътрешни вибрации, което ще я направи по-устойчива на вибрационните атаки на вирусите и бактериите.
 
Подходът на традиционната експертиза е да се унищожи източникът на болестта - вируси, бактерии и др. Обикновено унищожаването на "вредителите" не остава незабелязано и за самия човек. В най-добрия случай - това са антибиотици, които унищожават полезните бактерии заедно с вредните, нарушавайки човешката микрофлора. 
 
За щастие микрофлората може да бъде възстановена просто чрез изпиване на курс с пробиотици. В най-лошия случай е химиотерапията, която унищожава здравите клетки в организма, включително имунната система. 
 
Вместо да се унищожава източникът на заболяването, МБО може да се използва за насочване към здравите клетки в организма чрез усилване на тяхното излъчване. Той не само усилва радиацията на здравите клетки, но и добавя радиация със същата честота отвън с устройството си MBO. По този начин патогените стават неудобни в човешкото тяло, размножаването им спира, те умират и човекът оздравява.
 
Мултивълновият осцилатор настройва клетките ви към правилното състояние. Благодарение на това имунитетът ви се засилва, чувствате се енергични и бодри, по-добре се справяте с всякакви задачи и натоварвания.
 
 

Ефекти от изпозването на многовълновия осцилатор на Лаковски (Лаховски)

 • Укрепване на имунната система - Активира самолечебните сили на организма и подобрява общото здравословно състояние, имунитета, енергийния потенциал на клетките, органите и системите. Като съпътстващо средство MWO ефективно помага за справяне с различните причини за автоимунна реакция на клетките на организма.
 • Възстановяване на организма след терминални състояния - Въздействието на MWO повишава електрическия потенциал на клетката, така че тя става способна да се противопоставя на най-различни патогенни въздействия, като използва собствените си възможности за самозащита.
 • Детоксикация и подмладяване - Клетките на кожата, органите и системите на тялото се подмладяват. Подобрява общото състояние на организма. MWO отстранява кожни заболявания и гъбични заболявания.
 • Допълнителна помощ след онкологично заболяване - Възстановяване на клетките след химиотерапия, което помага за борба с рака в ранните му стадии.
 • MWO насърчава оздравяването на клетките, като увеличава измеримите стойности на техния електрически потенциал, връщайки стойностите на параметрите към референтните настройки.
 • Широка гама от ефекти
 • MWO е ефективен при автоимунни заболявания и заболявания на пикочно-половата система. 
 • СТОП на болката в ставите.
 • Позволява на организма да започне самостоятелно да се справя с различни заболявания.

Няма противопоказания

MWO няма странични ефекти. То може да се използва от всички, с изключение на пациенти с пейсмейкъри.MWO (многовълнов осцилатор, Multiple Wave Oscillator) използва широка честотна лента на радиочестотата, която увеличава драстично клетъчната вибрация чрез процеса на резонанс. Когато клетките се облъчват с правилно поляризирано електромагнитно поле (което има широк диапазон от честоти), всяка клетка ще улови честота и ще асимилира енергията от това поле и следователно ще бъде по-устойчива на вибрационна атака от вируси и бактерии . Оттогава науката е показала, че всяка клетка има ВЪТРЕШНО електрическо поле, а не само потенциал през клетъчната мембрана.

Това поле е изключително мощно:

 
„Използвайки новоразработени чувствителни към напрежение наночастици, изследователите откриха, че неизвестните досега електрически полета вътре в клетките са толкова силни или по-силни, от тези, произведени в светкавици“ Изследователи от Мичиганския университет, ръководени от професора по химия Раул Копелман представи резултатите си на годишната среща на Американското дружество за клетъчна биология през 2016 г.
 
Пасивните MWO използват медна антена с концентрични пръстени. Стойките MWO и столът, използвани за потребителя на MWO, не могат да съдържат метал, затова се използва PVC или друга пластмаса. Сесиите могат да достигат продължителност нщколко часа всеки ден обикновенно не се наблюдават неприятни странични реакции но все пак човек трябва да се наблюдава и в случай на дисконфорт да прекъсне за няколко часа.
 

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още

Паник атаката е кратък епизод на силна тревожност, която предизвиква физическо усещане за страх. Паническите атаки могат да включват ускорен сърдечен ритъм, задух, замаяност, треперене и мускулно напрежение. Паник атаките се появяват често и неочаквано и обикновено не са свързани с някаква външна заплаха.

прочети още