• Начало »
  • Новини »
  • Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

11 януари 2019
Споделен опит от  КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Като начало, нека драсна два реда за мен. Родила съм се отдавна в красивият крайдунавски град Русе. Обичам реката, както и залезите на нейният бряг. Увличам се също от чудесата на природата, от човешките взаимоотношения, а сияещият небосвод в ясна нощ направо спира дъха ми понякога. Всъщност едва ли има човек, който да остане равнодушен гледайки красивото и загадъчно звездно небе. Така преди повече от 20 години започнах да изучавам сложната наука за звездите. Всичко, което съм написала и казала по темата можете да видите на сайта ми : milenadankovakreya.com , а също и на фейсбук страницата ми К Р Е Я.
Интересното във връзка с Аloha.bg е това, че точно преди 12 месеца също имахме контакт, както и сега. Числото 12 има специално значение в астрологията – това са броят месеци в годината, броят зодиакални знаци, броят домове в хороскопа, цикълът на Юпитер – също. Относно последното, вижте ето този линк .

Но нека да видим как ми помогна Вертера гел.

Зимният сезон е време на настинки и надявам се не изненадвам никого с това. Върлуват разни грипни епидемии, хората се разболяват и не е особено приятно. Но.... ...Няма как! Идваме на тоя свят, за да изпитаме емоции в плюс и в минус.

На мен се случи да ми потече носа – хрема. Промени ми се гласа. Смятах да си взема капки от апеката, когато Елица Калоянова ми се обади. Чу ме и веднага каза : „Пробвай тези водорасли. Обещавам ти, че ще се спасиш от вирусите цяла зима.” 

Отначало погледнах на офертата скептично, но тя ме убеди. Направих регистрация в сайта и на следващият ден половинкилограмова кутия бе при мен. Гелообразна маса, в която се оказва водораслите са съхранени живи. Разбрах, че мога вътрешно и външно да ги ползвам, тоест, не само да ги ям. но и да ги мажа там, където си поискам.

Приемът като храна е препоръчителен да е на гладно, а аз исках да експериментирам на момента. Носът ми бе запушен, така и така дишах през устата, не беше никакъв проблем да поставя топчета от гел. След което си   намазах слой и на лицето като маска. Ефектът беше поразителен!  ГОРЕЩО  ПРЕПОРЪЧВАМ!

Не стига че хремата за нула време мина, но и тонизирана се чувствам. Водораслите  Vertera  са енергизиращи, бе, хора! Съдържат келп, който е препоръчителен при хипофункция на щитовидната жлеза. 

Вкусът е леко блудкав и когато сутрин на гладно ги приемам ми е малко кофти, признавам си, но пък се свиква. Ако няма да излизам през деня, обаче, си му хванах цаката. Направих си пастет, рецептата на който тук сега споделям с вас.

Необходими продукти за една доза :

  • 1 бр. добре узряло авокадо
  • 1 с. л водорасли Vertera
  • 2 скилидки чесън
  • Сол и зехтин на вкус

Авокадото заедно с водораслите пасирайте или просто размачкайте с вилица. Добавете чесъна /счукан или смлян в пресичка/ и овкусете със сол и капки зехтин. Намажете на препечена филийка и......ммммм. Вкусно! 

Можете да приготвите и двойна, тройна, и/или четворна доза, която да съхранявате в хладилник. При това положение, поставете задължително една костилка от авокадо в сместта.

Това е споделеният ми личен опит. Не че съм подстрекател, но пробвайте ги водораслите Vertera. Уверявам ви, че няма да съжалявате!

Толкова от мен,

КРЕЯ

Паник атаката е кратък епизод на силна тревожност, която предизвиква физическо усещане за страх. Паническите атаки могат да включват ускорен сърдечен ритъм, задух, замаяност, треперене и мускулно напрежение. Паник атаките се появяват често и неочаквано и обикновено не са свързани с някаква външна заплаха.

прочети още
528 Hz
28 юли 2023

528 херца е известна като честотата на любовта, 528 hz е една от най-известните и популярни честоти на Солфеджо. Този музикален тон се използва в местното население като звук, свързан с благословии, още преди писмената история.

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още