• Начало »
  • Новини »
  • Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

11 януари 2019
Споделен опит от  КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Като начало, нека драсна два реда за мен. Родила съм се отдавна в красивият крайдунавски град Русе. Обичам реката, както и залезите на нейният бряг. Увличам се също от чудесата на природата, от човешките взаимоотношения, а сияещият небосвод в ясна нощ направо спира дъха ми понякога. Всъщност едва ли има човек, който да остане равнодушен гледайки красивото и загадъчно звездно небе. Така преди повече от 20 години започнах да изучавам сложната наука за звездите. Всичко, което съм написала и казала по темата можете да видите на сайта ми : milenadankovakreya.com , а също и на фейсбук страницата ми К Р Е Я.
Интересното във връзка с Аloha.bg е това, че точно преди 12 месеца също имахме контакт, както и сега. Числото 12 има специално значение в астрологията – това са броят месеци в годината, броят зодиакални знаци, броят домове в хороскопа, цикълът на Юпитер – също. Относно последното, вижте ето този линк .

Но нека да видим как ми помогна Вертера гел.

Зимният сезон е време на настинки и надявам се не изненадвам никого с това. Върлуват разни грипни епидемии, хората се разболяват и не е особено приятно. Но.... ...Няма как! Идваме на тоя свят, за да изпитаме емоции в плюс и в минус.

На мен се случи да ми потече носа – хрема. Промени ми се гласа. Смятах да си взема капки от апеката, когато Елица Калоянова ми се обади. Чу ме и веднага каза : „Пробвай тези водорасли. Обещавам ти, че ще се спасиш от вирусите цяла зима.” 

Отначало погледнах на офертата скептично, но тя ме убеди. Направих регистрация в сайта и на следващият ден половинкилограмова кутия бе при мен. Гелообразна маса, в която се оказва водораслите са съхранени живи. Разбрах, че мога вътрешно и външно да ги ползвам, тоест, не само да ги ям. но и да ги мажа там, където си поискам.

Приемът като храна е препоръчителен да е на гладно, а аз исках да експериментирам на момента. Носът ми бе запушен, така и така дишах през устата, не беше никакъв проблем да поставя топчета от гел. След което си   намазах слой и на лицето като маска. Ефектът беше поразителен!  ГОРЕЩО  ПРЕПОРЪЧВАМ!

Не стига че хремата за нула време мина, но и тонизирана се чувствам. Водораслите  Vertera  са енергизиращи, бе, хора! Съдържат келп, който е препоръчителен при хипофункция на щитовидната жлеза. 

Вкусът е леко блудкав и когато сутрин на гладно ги приемам ми е малко кофти, признавам си, но пък се свиква. Ако няма да излизам през деня, обаче, си му хванах цаката. Направих си пастет, рецептата на който тук сега споделям с вас.

Необходими продукти за една доза :

  • 1 бр. добре узряло авокадо
  • 1 с. л водорасли Vertera
  • 2 скилидки чесън
  • Сол и зехтин на вкус

Авокадото заедно с водораслите пасирайте или просто размачкайте с вилица. Добавете чесъна /счукан или смлян в пресичка/ и овкусете със сол и капки зехтин. Намажете на препечена филийка и......ммммм. Вкусно! 

Можете да приготвите и двойна, тройна, и/или четворна доза, която да съхранявате в хладилник. При това положение, поставете задължително една костилка от авокадо в сместта.

Това е споделеният ми личен опит. Не че съм подстрекател, но пробвайте ги водораслите Vertera. Уверявам ви, че няма да съжалявате!

Толкова от мен,

КРЕЯ

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още