• Начало »
  • Новини »
  • Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Споделен опит от КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

11 януари 2019
Споделен опит от  КРЕЯ: как ми помогнаха водораслите Вертера + рецепта

Като начало, нека драсна два реда за мен. Родила съм се отдавна в красивият крайдунавски град Русе. Обичам реката, както и залезите на нейният бряг. Увличам се също от чудесата на природата, от човешките взаимоотношения, а сияещият небосвод в ясна нощ направо спира дъха ми понякога. Всъщност едва ли има човек, който да остане равнодушен гледайки красивото и загадъчно звездно небе. Така преди повече от 20 години започнах да изучавам сложната наука за звездите. Всичко, което съм написала и казала по темата можете да видите на сайта ми : milenadankovakreya.com , а също и на фейсбук страницата ми К Р Е Я.
Интересното във връзка с Аloha.bg е това, че точно преди 12 месеца също имахме контакт, както и сега. Числото 12 има специално значение в астрологията – това са броят месеци в годината, броят зодиакални знаци, броят домове в хороскопа, цикълът на Юпитер – също. Относно последното, вижте ето този линк .

Но нека да видим как ми помогна Вертера гел.

Зимният сезон е време на настинки и надявам се не изненадвам никого с това. Върлуват разни грипни епидемии, хората се разболяват и не е особено приятно. Но.... ...Няма как! Идваме на тоя свят, за да изпитаме емоции в плюс и в минус.

На мен се случи да ми потече носа – хрема. Промени ми се гласа. Смятах да си взема капки от апеката, когато Елица Калоянова ми се обади. Чу ме и веднага каза : „Пробвай тези водорасли. Обещавам ти, че ще се спасиш от вирусите цяла зима.” 

Отначало погледнах на офертата скептично, но тя ме убеди. Направих регистрация в сайта и на следващият ден половинкилограмова кутия бе при мен. Гелообразна маса, в която се оказва водораслите са съхранени живи. Разбрах, че мога вътрешно и външно да ги ползвам, тоест, не само да ги ям. но и да ги мажа там, където си поискам.

Приемът като храна е препоръчителен да е на гладно, а аз исках да експериментирам на момента. Носът ми бе запушен, така и така дишах през устата, не беше никакъв проблем да поставя топчета от гел. След което си   намазах слой и на лицето като маска. Ефектът беше поразителен!  ГОРЕЩО  ПРЕПОРЪЧВАМ!

Не стига че хремата за нула време мина, но и тонизирана се чувствам. Водораслите  Vertera  са енергизиращи, бе, хора! Съдържат келп, който е препоръчителен при хипофункция на щитовидната жлеза. 

Вкусът е леко блудкав и когато сутрин на гладно ги приемам ми е малко кофти, признавам си, но пък се свиква. Ако няма да излизам през деня, обаче, си му хванах цаката. Направих си пастет, рецептата на който тук сега споделям с вас.

Необходими продукти за една доза :

  • 1 бр. добре узряло авокадо
  • 1 с. л водорасли Vertera
  • 2 скилидки чесън
  • Сол и зехтин на вкус

Авокадото заедно с водораслите пасирайте или просто размачкайте с вилица. Добавете чесъна /счукан или смлян в пресичка/ и овкусете със сол и капки зехтин. Намажете на препечена филийка и......ммммм. Вкусно! 

Можете да приготвите и двойна, тройна, и/или четворна доза, която да съхранявате в хладилник. При това положение, поставете задължително една костилка от авокадо в сместта.

Това е споделеният ми личен опит. Не че съм подстрекател, но пробвайте ги водораслите Vertera. Уверявам ви, че няма да съжалявате!

Толкова от мен,

КРЕЯ

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още