Количката е празна


Пчелно млечице GELEE ROYALE

Кат. номер: PMGR
Производител: Hedera d.o.o.

Пчелното млечице Bee Pure във формата на таблетки за смучене съдържа чисто пчелно млечице, което се изсушава чрез постепенно замразяване и по този начин изцяло запазва естествените си съставки.

Тъй като пчелното млечице е предназначено за пчелите, затова преработено в течна форма, е добре усвоимо само в чувствителни им стомаси. Нашият стомах съдържа такива киселини, които могат да унищожат това вещество до 80%. Затова Bee Pure Пчелно млечице е разработено като пастили. По тази причина пчелното млечице се поема през устната лигавица и отива директно в кръвоносната система.

Нашата цел е да запазим естествената сила на пчелните продукти, всички съответни биоактивни вещества в продуктите Bee Pure остават непроменени. 100% чиста природа, така че ценните витамини, минерали и микроелементи напълно се запазват. Няма други подобни продукти на пазара.

  • Пчелното млечице вече е на разположение за първи път под формата на пастили.
  • Абсорбира се леко през устната лигавица с несравним ефект.
  • Богато е на аминокиселини, мастни киселини, витамини и тиамин, рибофлавин, пиридоксин, ниацин, пантотенова киселина, биотин, фолиева киселина, стероли, биоптерин и неоптерин,
  • без алкохол, без глутен, без захар (подсладител стевия).
  • Специално от пчелите-майки от природен резерват в Далмация, Хърватска.

Препоръчителна дневна доза: като хранителна добавка за възрастни: 1-2 таблетки дневно. Осигурява свободен достъп на биоактивните вещества директно до кръвоносната система.

Съдържание: 32 пастила. 1 таблетка съдържа 100 мг лиофилизирано пчелно млечице

Как Bee Pure да оползотвори лечебната сила на природата - пастилите Пчелно млечице Bee Pure се разтварят (смучат) в устата. Това осигурява пренасяне на най-ценните съставки чрез лигавицата директно в кръвоносната система и дава несравним ефект.

Предупреждение за АЛЕРГИИ: Хората, които са алергични към пчелните продукти, не трябва да използват Bee Pure Пчелно млечице. За да се изключи възможна алергия, е необходимо да направите тест. Вземете 1 пастил за 2-3 минути в устата и ако почувствате сърбеж, това означава, че вероятно имате алергия и не трябва да взимате пастили Пчелно млечице.

Срок на годност: 2 години

 

 


Подобни продукти

% Прополис Bee Pure капсули Прополис Bee Pure капсули 59,00 лв.
Ново Bee Pure Junior Bee Pure Junior
Ново Цветен прашец Bee Pure Цветен прашец Bee Pure
Ново Прополис Bee Pure Respiro Прополис Bee Pure Respiro