Пептиден комплекс 1 за артерии и сърце - 10 ml

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: PK1

Пептиден комплекс 1 за артерии и сърце. При атеросклероза и хипертония. Курс за прием 3 месеца (3 опаковки). Съдържа пептиди от кръвоносни съдове, черен дроб.

Пептиден комплекс 1 се препоръчва за :

  • предотвратяване на преждевременно стареене
  • профилактика на атеросклероза, хипертония
  • профилактика на инфаркт и инсулт
  • рехабилитация на пациенти след инфаркт и след инсулт
_01_1.pdf
43,20 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 43,20 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

 

Начин на приложение на ПК 1:
Нанесете 6-8 капки върху вътрешната повърхност на предмишницата или над китката и разтривайте, докато се абсорбира напълно. Продължителността на курса е 3 месеца. Могат да се използват до 6 пептидни комплекса едновременно. Една бутилка от 10 ml е достатъчна за около 30 дни.

Състав на ПК1 :
Дестилирана вода, пептидни комплекси A-3, A-7, глицерин, биоантиоксидантен комплекс "Neovitin®", феноксиетанол с етилхексилглицерол, пропиленгликол, ксантанова смола, PEG-40 рициново масло, етерично масло от розмарин, метилхлороназотиолизолин.

Противопоказания:
Индивидуална непоносимост към компонентите. По време на приложението не са установени странични ефекти.

Основни съставки

Етерично масло от розмарин

Като мощен стимулатор на имунната активност на човешкото тяло, етеричното масло от розмарин има благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система, способно е не само да се бори с възпалителните процеси, но и да действа като жлъчегонно средство.
Етеричното масло от розмарин се използва при дихателни проблеми, то успокоява и облекчава кашлицата.
Ароматът на розмарина се счита за „аромат на сърцето“. Той регулира функционирането на кръвоносната система и сърдечния мускул, а също така нормализира кръвното налягане. Известна е способноста на розмарина да намалява нивото на лошия холестерол в кръвта и има антисклеротичен ефект.
Ароматът на розмарин действа като естествено средство за облекчаване на болката. Препоръчително е да го втривате по челото, слепоочията и шията, за да облекчите свързаното със стреса главоболие.

Неовитин - Neovitin

Биоантиоксидантният комплекс Neovitin се изолира по оригинална технология от собствен щам на женшен, култивиран по биотехнологичен метод. Новата технология позволява да се постигне най-пълно извличане на антиоксидантния комплекс, без да се губи активността му.
Биоантиоксидантният комплекс Neovitin има антиоксидантен, противовъзпалителен, имуностимулиращ ефект, дължащ се на панаксозидите и специфичния полизахарид панаксан. Синергичното действие на активните компоненти на комплекса насърчава производството на антиоксидантни ензими и интерферон в организма, които инхибират реакцията на унищожаване на липиди от клетъчните мембрани на кръвоносните съдове, укрепват ги и по този начин увеличават устойчивостта на организма.
Неовитин контролира образуването на основните провокатори на преждевременно стареене - свободни кислородни радикали. Той е и основният агент за тяхното неутрализиране. Комплексът е стабилен по време на съхранение и има висока проникваща способност през дермата и лигавиците. Неовитинът има противовъзпалителни и регенериращи ефекти, което води до широкото му използване в продукти против стареене на кожата и терапевтични и профилактични продукти за грижа за устната кухина. Уникалните свойства на Neovitin са потвърдени от 11 патента за изобретения и наградени със златни медали на Руската академия по естествени науки. I.I. Мечников "За практически принос за укрепване здравето на нацията" и П. Ерлих от Европейската комисия за академичните награди "За специални услуги в областта на социалната и превантивна медицина"

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!