Квантов обезболяващ диск PK100 или PK200

  • Производител: POMAGA
  • Кат. номер: PK100

Квантов обезболяващ диск спира болката, намаля възпалението, стимулира възстановяването на организма.

Тази антена Lakhovsky MWO е проектирана като устройство за лечение с радионика, което може да се постави върху засегната част от тялото за определен период от време. Може да се използва и за зареждане на вода или напитки, съдържащи вода с положителна енергия. Двустранната антена на Лаковски е подобрена версия на класическата антена Lakhovsky MWO. Тази антена има 17 медни кръга от осцилиращата страна и тороид за спиране на болката, намаля възпалението, стимулира възстановяването на организма. Резонира със земното енергийно поле като увеличава чистата натурална жизнена енергия в участъка от организма близо до диска.

Резонира със земното енергийно поле като увеличава чистата натурална жизнена енергия в участъка от организма близо до диска. 

Едно от предимствата на устройството е елементарния начин на неговото използване. Квантовият елиминатор на болка поставя се върху мястото на болката или максимално близо до проблемното място. Времето необходимо за изчезване на болката зависи от това колко е сериозно състоянието и от колко време е. Пример, моментните болки минават след 5-10 минути въздействие. Хроничните или по-сериозни състояния се нуждаят от няколко часа. Също устройството усилва ефекта от препарати използвани успоредно с него.

39,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Квантовият обезболяващ диск спира болката, намаля възпалението, стимулира възстановяването на организма. Резонира със земното енергийно поле като увеличава чистата натурална жизнена енергия в участъка от организма близо до диска. Полученото въздействие е подобно на въздействиетона високо енергийните места по земната повърхност. От древни времена хората са забелязали благотворното въздействие върху организма на определени места по земната кора. Сега имате възможност подобно въздействие да го съберете в джоба си и винаги да ви е на разположение!

Упътване за експлоатация

Едно от предимствата на Квантовият обезболяващ диск е елементарния начин на неговото използване. То се поставя се върху мястото на болката или максимално близо до проблемното място. Времето необходимо за изчезване на болката зависи от това колко е сериозно състоянието и от колко време е. Пример, моментните болки минават след 5-10 минути въздействие. Хроничните или по-сериозни състояния се нуждаят от няколко часа. Също устройството усилва ефекта от препарати използвани успоредно с него. Малко по-силно е въздействието ако процепа на най-външния кръг на резонатора е поставен в посока Север или нагоре в съответстие с напечатаната стрелка.

Няма ограничение за времето на използване освен ако потребителя на усети някакъв дискомфорт. Тогава се прави пауза от няколко часа за да се даде време на организма да мине към новото състояние.

Квантовият обезболяващ диск не се нуждае от някаква специална поддръжка, може да се ползва в предоставената торбичка. Да бъде закачено с нея от вътрешната страна на дреха и да бъде носено. По този начин то няма да се надраска, изцапа и т.н. Но всичко зависи от личните предпочитания на потребителя.

Състав

Мед и текстолит обвити в епоксиден лак с надписи от полиестерна боя.

Размери

100 мм или 10 см.

200 мм или 20 см.

Този продукт се предлага и доставя директно от производител

*Забележка: Ефективността на много алтернативни методи все още не е напълно доказана според научните критерии. Същото се отнася и за продуктите, описани в този онлайн магазин. Ние не даваме никакви обещания за изцеление. Всички твърдения за продуктите са вероятности и евентуално възможни, но все още не напълно научно доказани. Моля, винаги се обръщайте към Вашия лекар, алтернативен специалист или терапевт. Моля, обърнете внимание, че тази декларация се отнася за всички вероятни твърдения на този уебсайт, които са направени под формата на текст, снимки или графики, както и за всички твърдения във видеоклипове, които могат да бъдат видени на този уебсайт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!