Пробиотици

Пробиотици

ProLact е нисколактозна суха пробиотична функционална хранителна добавка, получена от краве мляко, чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация.

Пробиотиците на ProLact НЕ съдържат генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти.

ProLact е свръх концентрат на оригиналното българско кисело мляко (йогурт – тракийската дума с която са наричали твърдото мляко получавано чрез ферментация на прясното мляко с помощта на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus), като от него са извлечени по биотехнологичен път само полезните съставки, без да е необходимо да консумирате останалата част около 95 %, която няма положителни ефекти.

Биотехнологичния режим на производство на ProLact дава възможност в 1 гр. сухо вещество от продукта да се съдържат милиарди живи и латентни клетки на Lactobacillus Bulgaricus, които запазват жизнеността си дори при стайна температура в продължение на над 2 години.

Пробиотиците ПроЛакт в капсули са базирани на пробиотичните храни PROLACT, но са в по-концентрирана форма, като към тях са добавени високо концентрирани билкови екстракти и етерични масла за допълнителен здравословен ефект.

 

 

Производители
Подреди по