Количката е празна


Прополис Bee Pure GASTRO

Кат. номер: PBPG
Производител: Hedera d.o.o.

Прополис Bee Pure GASTRO – ПОМАГА ПРИ СТОМАШНИ И ЧРЕВНИ ПРОБЛЕМИ

 

  • Джинджифил – успокоителен ефект за стомаха и червата.
  • Bee Pure прополис с повече от 300 биологично активни съединения.
  • Bee Pure цветен прашец от специалната далматинска билка Цистрозе: богата на витамини (A, B1, B2, B6, C и E), минерали и микроелементи (калций, магнезий, мед и желязо),
  • без алкохол, без глутен, без захар.
  • Ръчно производство без химикали и добавки.
  • Специално от пчелите от природен резерват в Далмация, Хърватска.

Gastro тройна комбинация:

Bee Pure прополис с най-високо качество, 100% чист и непроменен. Bee Pure цветен прашец е естествен източник на важни витамини, минерали и микроелементи като витамини А, В1, В2, В6, С и Е, както и калций, магнезий, мед и желязо. Допълнителна съставка джинджифил на прах – естествен лек за стомаха и червата.

Bee Pure Gastro е специална комбинация от прополис, пчелен прашец и джинджифил, добита в резултат на интензивни проучвания, доказали идеалната допълваща се комбинация от тези вещества.

Bee Pure Gastro е чист и висококачествен натурален продукт. Разработили сме иновативна технология, която произвежда пчелен прополис Bee Pure без използване на химически продукти като алкохол, метанол или други добавки. Следователно той остава 100% в естествената си форма.

Тъй като нашата цел е да запазим естествената сила на пчелните продукти, всички съответни биоактивни вещества в продуктите Bee Pure остават непроменени. 100% чиста природа, така че ценните витамини, минерали и микроелементи се запазват напълно. Няма други подобни продукти на пазара.


Препоръчителната продължителност на лечението е най-малко 1 месец с 2х2 капсули дневно.

Препоръчителна дозировка:
При превенция: 2x1 капсула дневно (1 опаковка = 1 месец).
При хронични оплаквания: 2х2 капсули на ден (2 опаковки = 1 месец).
При остри симптоми: 3x2 капсули дневно (3 опаковки = 1 месец).

Съдържание: 60 капсули от естествена целулоза . Приемат се преди хранене.
Състав на препоръчителната дневна доза (4 капсули): 800 мг чист прополис, 400 мг цветен прашец и 400 мг джинджифил на прах.

Начин на употреба: като хранителна добавка за възрастни: 2х2 капсули дневно. Алтернативно, съдържанието се разбърква в храна, която се консумира. За да се вземе необходимото количество биоактивни съединения, се препоръча редовен прием. Тъй като това е естествен продукт, може да се приема като добавка към медицински предписана терапия без противопоказания.

Предупреждение за АЛЕРГИИ: Хората, които са алергични към пчелни продукти, не трябва да използват Bee Pure прополис. За да се изключи възможна алергия, е необходимо да направите тест. Отваря се капсула и малко количество от праха се прилага към вътрешната страна на долната устна. Ако съществува алергия, тя се забелязва в рамките на 2-3 минути под формата на леко зачервяване.

Срок на годност: 2 годиниПодобни продукти

% Прополис Bee Pure капсули Прополис Bee Pure капсули 59,00 лв.
Ново Bee Pure Junior Bee Pure Junior
Ново Пчелно млечице GELEE ROYALE Пчелно млечице GELEE ROYALE
Ново Цветен прашец Bee Pure Цветен прашец Bee Pure