BEE PURE - НАЙ-ЧИСТИЯТ ПРОПОЛИС в списание Жената Днес март 2015

4 март 2015
BEE PURE - НАЙ-ЧИСТИЯТ ПРОПОЛИС в списание Жената Днес март 2015

ЛЕЧЕБНИЯТ ПРОДУКТ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПЕН ЗА ХОРАТА, КАКТО ПЧЕЛИТЕ СА ГО СЪЗДАЛИ

Пчелите са удивителни същества – едни от най-старите обитатели на планетата ни, които от милиони години събират различни растителни вещества и като истински вълшебници ги превръщат в безценни нови продукти – пчелно млечице, мед, восък и прополис.

Медът от хилядолетия е и любима храна, и ценен лечител за хората. Най-безценният и популярен в народната медицина продукт е прополисът, или пчелен клей - растителни смоли, които пчелите превръщат във високоефективно средство срещу патогенни бактерии, вируси и гъбички.

Прополисът защитава кошера – с него се облицоват и клетките, където се излюпват новите пчели. От гръцки думата означава „защита на града“.

Лечебното действие на прополиса е познато от древността. Тъй като е ефективен срещу стрептококи и стафилококи, пчелният клей се е прилагал за заздравяване на гнойни рани и язви. Древните египтяни са го ползвали за мумифициране.

Днес под формата на мехлем или тинктура се използва за лечение на микози по кожата, дерматити, за дезинфекция на следоперативни рани. Приеман вътрешно, той засилва защитата на организма, като от една страна, увеличава кръвообразуването и производството на антитела, а от друга, спира развитието на различни видове бактерии и вируси, като наример тези на туберкулозата, салмонелата, херпеса и грипа.

Прополисът има много сложен състав, съдържа над 300 ценни биологични съединения, като антисептичните му свойства се дължат основно на флавоноидите и етеричните масла – естествени антибиотици, които някои растения изработват за защита от микроорганизмите.

Антимикотичният ефект е резултат от органичните киселини. Останалите вещества – смоли, восък, цветен прашец, дъбилни вещества, алдехиди, естери, терпени, аминокиселини, витамини и множество микроелементи, допълват тези действия.

Прополисът е изключително подходящ за профилактика и засилване на имунната система, както за възрастни, така и за малки деца. Предпазва от оксидантен стрес (по-силен е от витамин C) и неутрализира свободните радикали. Повече от 1600 научноизследователски проучвания доказват позитивните му ефекти.

Представяме ви BЕЕ PURE – естествените пчелни продукти, които са достъпни за първи път за хората 1:1 - точно във вида, в който пчелите са го произвели.

Компанията BEE PURE е основана през 1988 г. и се занимава с проучване и производство на 100% натурални висококачествени хранителни добавки, резултат от солиден научен подход и опит. След 14 години проучвания, през 2002 г. BEE PURE успява да произведе чисти натурални пчелни продукти, посредством иновативен процес, благодарение на който всичките им натурални субстанции и лечебни свойства са напълно съхранени.

7 милиона пчели събират нектар и прашец от цветя и други растения сред запазената природа на област Далмация в Хърватия, далеч от потенциални източници на замърсяване.

Над 400 обучени пчелари работят по специално разработени методи и стандарти за отглеждането на кошерите, за да се гарантира най-доброто качество на натуралните съставки.

Суровият прополис се проверява и пречиства в специално подготвено за целта устройство. Цветният прашец, събран от пчелите, се обработва в специална сушилня за намаляване на водното съдържание.

Впоследствие тези основни съставки се комбинират с други 100% чисти активни съставки, като например джинджифил, на база на изпитани с години рецепти.

Защо продуктите BEE PURE са специални?

Уникалният производствен процес гарантира 100% чисти натурални съставки в тяхната изцяло природна форма – без употребата на каквито и да било химически процеси или други допълнения. Всички продукти от прополис, предлагани по света, са добити и произведени чрез солвенти/разтворители (алкохол, полиетилен гликол). Посредством тези методи, до 40% от неразтворимите субстанции са безвъзвратно изгубени и много от естествените структури на съставките са променени. Пчелните продукти, които са добити и произве-дени посредством вода и олио, загубват до 80% от естествените съставки.

А нашето качество може да се види, помирише, опита и по-чувства!

Официален вносител и дистрибутор на продуктите с прополис Bee Pure e „Алоха България” ЕООД, а те могат да бъдат закупени oт читателите на „Жената днес” от сайта Aloha.bg с 20% отстъпка с код 1719

За поръчки на мед, прополис и пчелен прашец от пчелини FARMy – телефон 0877 722 884

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още