Copyright © 2020. All Rights Reserved

Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

7 януари 2019
Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

Моето име е Радостина Стоянова и съм на 24 години. Родена съм в град Русе, но в момента живея в София. Бих се определила като доста цветна личност, както ще забележите и от моите занимания. В София ме отведе желанието ми за развитие в сферата на Фармацията и към момента съм студентка в четвърти курс в Медицински университет - София. Още в гимназията ме влечаха и ми се отдаваха химията и биологията и реших, че това ще е моят път.

Ето и някои от моите отличия:

Неколкократна шампионка на България на 60, 100 и 200м

  • Шампионка на България на 60м 2006г. към Ученическа спортна школа
  • Шампионка на България при момичета под 16г. на 60м 2010г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 60м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 100м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 200м 2014г.
  • Бронзова медалистка от Балканско първенство на 200м през 2014г. в Серес, Гърция
  • Полуфиналистка на Европейско първенство за жени с българската щафетата 4х100м в Цюрих през 2014 г.

На 13.01.2018 г. се проведе Международен турнир "Академик" в град София. Спечелих два златни медала в дисциплините на 60 и 200 метра, съответно с резултати 7.71 и 25.04 сек. С този турнир открих сезона. Сега предстоят държавни първенства и международни турнири, на които очаквам още по-сериозни резултати.

А ето още информация за мен в публикация от 2018 г. 

Първоначално бях скептична към Вертера гел. Но тези вълшебни водорасли ми помогнаха да спазвам хранителния си режим и да намаля приема на дневните ми калории. Ефектът, който усетих от тях, е липсата на чувство за глад. Оказа се, че доставят нужните минерали и витамини на клетъчно ниво, така човек може лесно да пропусне поне едно хранене за деня (при мен чувство за глад настъпваше чак в късния следобяд). Горещо препоръчвам за сваляне на килограми!

Въпреки че съм на 24 години полагам грижи за кожата на лицето си. Биомаската за лице с водорасли е много икономична, с приятна текстура, мирисът е натурален и не е неприятен. Тя бързо попива в кожата, а след изплакване с хладка вода кожата е видимо освежена, подхранена и изчистена от себум и замърсявания. Има отличен хидратиращ ефект. Може да се използва по няколко пъти в седмицата, не предизвиква излишно дразнене, нито зачервяване. Подходяща е за всеки тип кожа, независимо от възрастта.

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още