Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

7 януари 2019
Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

Моето име е Радостина Стоянова и съм на 24 години. Родена съм в град Русе, но в момента живея в София. Бих се определила като доста цветна личност, както ще забележите и от моите занимания. В София ме отведе желанието ми за развитие в сферата на Фармацията и към момента съм студентка в четвърти курс в Медицински университет - София. Още в гимназията ме влечаха и ми се отдаваха химията и биологията и реших, че това ще е моят път.

Ето и някои от моите отличия:

Неколкократна шампионка на България на 60, 100 и 200м

  • Шампионка на България на 60м 2006г. към Ученическа спортна школа
  • Шампионка на България при момичета под 16г. на 60м 2010г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 60м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 100м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 200м 2014г.
  • Бронзова медалистка от Балканско първенство на 200м през 2014г. в Серес, Гърция
  • Полуфиналистка на Европейско първенство за жени с българската щафетата 4х100м в Цюрих през 2014 г.

На 13.01.2018 г. се проведе Международен турнир "Академик" в град София. Спечелих два златни медала в дисциплините на 60 и 200 метра, съответно с резултати 7.71 и 25.04 сек. С този турнир открих сезона. Сега предстоят държавни първенства и международни турнири, на които очаквам още по-сериозни резултати.

А ето още информация за мен в публикация от 2018 г. 

Първоначално бях скептична към Вертера гел. Но тези вълшебни водорасли ми помогнаха да спазвам хранителния си режим и да намаля приема на дневните ми калории. Ефектът, който усетих от тях, е липсата на чувство за глад. Оказа се, че доставят нужните минерали и витамини на клетъчно ниво, така човек може лесно да пропусне поне едно хранене за деня (при мен чувство за глад настъпваше чак в късния следобяд). Горещо препоръчвам за сваляне на килограми!

Въпреки че съм на 24 години полагам грижи за кожата на лицето си. Биомаската за лице с водорасли е много икономична, с приятна текстура, мирисът е натурален и не е неприятен. Тя бързо попива в кожата, а след изплакване с хладка вода кожата е видимо освежена, подхранена и изчистена от себум и замърсявания. Има отличен хидратиращ ефект. Може да се използва по няколко пъти в седмицата, не предизвиква излишно дразнене, нито зачервяване. Подходяща е за всеки тип кожа, независимо от възрастта.

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още