Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

7 януари 2019
Отзив на Радостина Стоянова за продуктите на Вертера

Моето име е Радостина Стоянова и съм на 24 години. Родена съм в град Русе, но в момента живея в София. Бих се определила като доста цветна личност, както ще забележите и от моите занимания. В София ме отведе желанието ми за развитие в сферата на Фармацията и към момента съм студентка в четвърти курс в Медицински университет - София. Още в гимназията ме влечаха и ми се отдаваха химията и биологията и реших, че това ще е моят път.

Ето и някои от моите отличия:

Неколкократна шампионка на България на 60, 100 и 200м

  • Шампионка на България на 60м 2006г. към Ученическа спортна школа
  • Шампионка на България при момичета под 16г. на 60м 2010г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 60м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 100м 2014г.
  • Шампионка на България за старша възраст на 200м 2014г.
  • Бронзова медалистка от Балканско първенство на 200м през 2014г. в Серес, Гърция
  • Полуфиналистка на Европейско първенство за жени с българската щафетата 4х100м в Цюрих през 2014 г.

На 13.01.2018 г. се проведе Международен турнир "Академик" в град София. Спечелих два златни медала в дисциплините на 60 и 200 метра, съответно с резултати 7.71 и 25.04 сек. С този турнир открих сезона. Сега предстоят държавни първенства и международни турнири, на които очаквам още по-сериозни резултати.

А ето още информация за мен в публикация от 2018 г. 

Първоначално бях скептична към Вертера гел. Но тези вълшебни водорасли ми помогнаха да спазвам хранителния си режим и да намаля приема на дневните ми калории. Ефектът, който усетих от тях, е липсата на чувство за глад. Оказа се, че доставят нужните минерали и витамини на клетъчно ниво, така човек може лесно да пропусне поне едно хранене за деня (при мен чувство за глад настъпваше чак в късния следобяд). Горещо препоръчвам за сваляне на килограми!

Въпреки че съм на 24 години полагам грижи за кожата на лицето си. Биомаската за лице с водорасли е много икономична, с приятна текстура, мирисът е натурален и не е неприятен. Тя бързо попива в кожата, а след изплакване с хладка вода кожата е видимо освежена, подхранена и изчистена от себум и замърсявания. Има отличен хидратиращ ефект. Може да се използва по няколко пъти в седмицата, не предизвиква излишно дразнене, нито зачервяване. Подходяща е за всеки тип кожа, независимо от възрастта.

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още