Отзиви за колаген Inventia

?
Мартина Иванова : Моят смайващ опит с колаген за коса Inventia

Като всеки потребител, и аз бях объркана - как да се ориентирам в това море от продукти, където абсолютно всеки твърди, че неговият продукт е върхът на иновациите със супер, единствено по рода си качество.

Проведох едно истинско разследване - как да различа качественият продукт от компромисните заместители с които е залят пазара.Няма да повярвате какво съдържат повечето колагени - било то козметика или хранителна добавка!!!

Вижте личния ми опит, впечатления и резултати в снимки от колаген за коса Inventia. Едно полезно и истинско ревю на колагенов продукт. Вижте моята история и пътя ми от опасността за оплешивяване към гъстата и здрава коса.

Прочетете целия пост на Мартина Иванова в блога на Свой избор

?
hashtag.bg : Избрахме да ползваме: козметика с колаген Inventia Collagen

Това, което прави марката ценна за кожата ни е именно използването на натурален колаген, който е в немодифициран вид, т.е. идентичен с този, който присъства в тялото ни. Действието му е ненадминато и лесно ни става любим. А кожата сякаш ни казва, че иска именно жив колаген и попива всяка капчица. 

Още един плюс е разнообразието от продукти, подходящи както за млади, така и за хора в напреднала възраст. При първите резултатите са добре овлажнена кожа, видимо тонизирана и изчистена от несъвършенства, докато при вторите се наблюдава еластичност и блясък. 

 

?
Mannierox Blog за шампоан и балсам от Inventia

Към другата двойка от марката INVENTIA подходих с известна доза скептицизъм, защото до сега не бях ползвала продукти с колаген върху косата си, любезно ми бяха изпратени 3 продукта от aloha.bg, които ползвам нон стоп от момента в който съм ги получила. Искам да кажа, че решението ми да приема тези продукти беше едно от най-правилните, които съм вземала последно време, защото благодарение на някое чудо в този шампоан акнето по скалпа ми изчезна на 95%. Не знам на колко от вас е известно, но аз противно на нормалните хора имам акне не по лицето, а по скалпа. През годините съм пила какви ли не хапчета, мазала съм се с антибиотици и какво ли не ..накрая някакъв непознат шампоан, за чието съществуване дори не бях наясно до преди месец ме оправи. Признавам - прекрасен продукт, който ще купя отново. Не съдържа сулфати, малко жалко има доста парабени, НО това да нямаш пъпки по главата е безценно ...

Виж целия пост в Mannierox Blog

 

?
Janey Lee Grace за колаген Inventia

Развълнувана съм, че открих фирма, която има може би най-добрия натурален отговор на ботокса, Колагеновите гелове на Inventia - уникални, и това е единствената компания, която не хидролизира биологично активния морски колаген Тип I.

След съвсем кратко време, използвайки тази система, определено забелязах, че появата на линии под очите ми намаля.

Цялата статия, в оригинал можете да прочетете в сайта на Janey Lee Grace или преведена на български език - Janey Lee Grace : Иновативна, висококачествена грижа за кожата с колаген срещу стареене от Inventia

?
Колаген Inventia в бюти блога на Thingamyjic

От доста време насам слушам за така наречения жив колаген. Има доста магазини и различни марки, които го предлагат. Имах възможността да тествам три минита на INVENTIA, които съдържат натурален колаген. Пълната статия в оригинал можете да прочетете в блога на Thingamyjic

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас