Revifort - Ревифорт Онкопротектор 60 капсули

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: REVIFORT 4627099310160

Revifort - Ревифорт е онкопротектор, съдържащ глюкани, които стимулират имунната система и водят до активно многофазно унищожаване на раковите клетки. Активните компоненти на Ревифорт са екстракти от гъби Шийтаке, Рейши, Майтаке и Кордицепс.

Revifort - Ревифорт се препоръчва при:

• профилактика на онкопатология;
• в състава на комплексното лечение на онкоболни с различна локализация и стадий на процеса;
• имунна недостатъчност от различен произход;
• аутоимунни заболявания (разсеяна склероза, гломерулонефрит, ревматизъм, склеродермия, системна вълчанка и т.н.);
• хронични хепатити;
• захарен диабет;
• съчетана сърдечно-съдова патология;
• профилактика на преждевременното стареене;
• нарушена обмяна на веществата.

187,20 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 187,20 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revifort - Ревифорт е продукт, който съчетава в себе си достиженията на различни течения, както на източната, така и на класическата медицина. Такива известни представители от царството на гъбите, като Шийтаке, Рейши, Майтаке и Кордицепс са обединени заедно за първи път. Обърнахме им по-специално внимание в средата на 2000-та година, като започнахме внимателно да ги изучаваме, тъй като основните изследвания на такива специални гъби, използвани в областта на онкологията, се провеждат единствено в Япония и САЩ. В процеса на работа разбрахме, че потенциалът им все още не е разкрит до край от учените. На практика, това са наистина единствените природни източници на вещества от групата на глюканите, каращи имунната система активно и многофазово да унищожава туморните клетки, дори в самия център на тумора.

Основни свойства на активните компоненти на Revifort:

Шийтаке, това е най-добре проучената лекарствена гъба с доказани фармакологични свойства. Шийтаке има силно противотуморно въздействие. Тя съдържа полизахарида лентинан – това е молекула В-1,6-1,3-D глюкан, която има поливалентно действие върху организма: увеличава скоростта на съзряване на макрофагите, NK-клетките и цитотоксичните Т-лимфоцити (ЦТЛ); увеличава продължителността на живота им; индуцира и засилва литичната активност на макрофагите, естествените убийци и ЦТЛ. Става ясно, че В-1,601,3-D глюканите активират левкоцитите така, че те по-активно и умело да атакуват и разрушават туморните клетки. Лентинанът стимулира изработването от тези клетки на инхибитори на тумора (цитокини, TNF, IL-1).
При стимулиране с лентинан на ЦТЛ и NK-клетките се задейства унищожаването на чуждородните клетки с помощта на белтъците от перфорините и гранзимите. При разпознаването им левкоцитите се доближават плътно до тях и изхвърлят върху клетъчната повърхност перфорини, които моментално се вграждат във външната мембрана. Така се образуват дупки, през които клетката губи течност и загива. При недостатъчна ефективност на перфорините се изхвърлят гранзими, които разрушават ядрото на клетката. Прилагането само на лентинан предизвиква при пациентите с рак на стомаха повишено изработване на интерлевкин-1 и фактора некроза на тумора. Лентинанът също така индуцира изработването на интерферон и интерлевкин-2 при раково болни. Освен лентинана, противотуморно и имуностимулиращо въздействие проявяват и други полизахариди, които се извличат от шийтаке. Бил е изолиран полизахарид, който съдържа манан-пептидно съединение (KS-2) и емитанин, които рязко задържат нарастването на тумора. Лабораторните изследвания показват, че пречистеният полизахарид е нетоксичен, спомага за засилването на имунните реакции, стимулира регреса на тумора и дори и неговото изчезване за пет седмици при саркома, асцитен хепатом, карцином на Ерлих, както и на други моделирани тумори, а също така предпазва от химична канцерогенеза. Шийтаке е особено ефективна по отношение на тумори в стомашно-чревния тракт, белите дробове и кожата. Тя потиска разрастването на туморите и възпрепятства образуването на метастази. В Япония лентинанът често се използва за поддържане на имунната функция на раково болни по време на химиотерапия, тъй като е известно, че химиотерапевтичните агенти могат да доведат до сериозно потискане на имунитета.


Рейши са най-ценното средство срещу различни новообразувания. В резултат на сътрудничеството между Националния център за изследване на раковите заболявания и катедрата по агрохимия в университета Сизуока (Япония) през 1980 г. е бил открит най-силният от b-глюканите рейши (GL-I-2a-b).
b-глюканите рейши ускоряват съзряването на имунокомпетентните клетки, увеличават жизнения период на макрофагите, ЦТЛ и НК-клетките няколко пъти, активират ги така, че те започват да проявяват невиждано висока цитотоксична активност към всякакви атипични клетки. Те увеличават също така съдържанието на TNF – a, както и на IL-1 и IL-6. Освен това е открито, че ергостерините на рейши притежават пряко потискащо действие върху тумора. Клиничните проучвания показват, че пациентите, които приемат рейши, понасят по-добре курсовете на химиотерапия и облъчване. Те нямат изразено спадане на левкоцитите и имунологичните показатели.

Майтаке са новара звезда на микологията. Гъбата се проучва активно сравнително неотдавна – от преди 30 години. Доказано е, че ежедневното използване на екстракт от майтаке укрепва имунната система и значително намалява риска от раково заболяване. Противотуморното действие на майтаке е много мощно. В нея е открит бета-глюкан, наречен Gri-fon-D. Той има уникална структура и се отнася към най-мощните измежду проучените противотуморни полизахариди. Майтаке засилва цитотоксичната активност на макрофагите и спомага за потискане действието на канцерогените; проявява антиметастатична активност. Изследванията показват, че след приемането на екстракт от майтаке раковите клетки се унищожават от активирани имунокомпетентни клетки. Освен това, майтаке потиска ангиогенезата на тумора – бързото образуване на кръвоносна система в тумора, по която към тумора постъпват храна и кислород и се извеждат продуктите на разлагането.
Майтаке стимулира апоптозата на раковите клетки. Тази гъба стимулира също така производството на IL-6, известен благодарение на своята ефективност в борбата с раковите клетки, и стимулирането на синтезиране на различни лимфокини. Бета-глюканът в майтаке е високо активен срещу устойчиви към влиянието на хормони ракови клетки в простатата, а също така е ефективен при рак на пикочния мехур. При общата си противотуморна активност майтаке все пак проявява органоспецифичност, която се проявява при терапия на рака на млечната жлеза, матката, яйчниците, простата и пикочния мехур.

Кордицепс е един от основните препарати в националната медицина на Китай в продължение на 1200 години. Китайските лекари я използват за укрепване на здравословното състояние, за повишаване на тонуса и избавяне от много болести, като: бронхит, пневмония, стенокардия, туберкулоза, цистит, пиелонефрит, гломерулонефрит, хепатит, цироза, ревматизъм, преждевременно стареене, и това далеч не е пълният списък на възможностите.
Той притежава изразени имунорегулиращи и противотуморни свойства.

Revifort е ефективен при автоимунни заболявания като склеродермия, системна лупус еритематодес (вълчанка), ревматоиден артрит и ревматизъм, за сметка на нормализирането на дейността на органите, регулиращи имунитета. Кордицепсът има бактериостатично действие срещу десетки патогенни бактерии, притежава противовъзпалително действие и надвишава по ефективност хидрокортизона. Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и подобрява поносимостта на химиолъчевото лечение.


Пурпурна ехинацея, която съдържа етерични масла, полезни смоли, незаменими за здравето органични киселини, витамини и най-уникалните природни антиоксиданти ехиноцин и ехинолон. Съставът на лечебните жизнено важни витамини и микроелементи, съдържащи се в ехинацеята, е изключително богат – витамини А,С,Е, магнезий, манган, калий, натрий и др. Това чудесно растение е изключително богато на хранителни вещества и желязо, необходими за формирането на червените кръвни телца и подобряващо състава на кръвта с калций, който е незаменим за силни кости и зъби, което е важно в напреднала възраст, със селен, който дава възможност на организма да се съпротивлява с всякакви болести, а също така и със силиций, който е необходим за формирането на здрави тъкани след операции. Всички тези елементи засилват имунитета, подобряват обмяната на веществата, имат противоалергични, противомикробни, пикочогонни, противовирусни, противотуморни и противовъзпалителни свойства. Ехинацеята засилва имунитета по следния начин: активно пречиства цялата лимфна система, кръвта, черния дроб, бъбреците, пречи за разрушаването и спомага за възстановяването на здравите клетки, бори се срещу бактериите, вирусите, гъбичните причинители и болестотворните микроби, активира и мобилизира всички защитни сили на организма за борба с болестта. И при това превъзходно стимулира растежа на здрави клетки, изработването на антитела, незаменимо средство е при психично и физическо изтощаване, подобрява поносимостта на химиолъчевото лечение.

Ламинария са кафявите морски водорасли (т.н. морско зеле), които съдържат огромно количество витамини от групата В и микроелементи. Те имат мощно укрепващо и дезинтоксикиращо действие върху организма: стимулират дейността на стомашно-чревния тракт и черния дроб, синтеза на хемоглобин и узряването на еритроцитите, а също така растежа на здравите тъкани; спомагат за намаляване нивото на холестерол; нормализират функцията на щитовидната жлеза, обмяната на веществата и имунния статус.

Начин на употреба на Ревифорт:
За възрастни по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.
Продължителност на приемане – 1 месец
Почивка между отделните курсове – не по-малко от 10 дни.

Състав: гъби Шийтаке, гъби Рейши, гъби Майтаке, гъби Кордицепс, екстракт от лилава ехинацея, Laminaria талус, минерали (цинк, мед, желязо, манган, йод, селен), спомагателни вещества: лактоза, талк, калциев стеарат.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!