Revilab ML 01 - anti-age и онкопротектор

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: REVILABML01

Revilab ML 01 — anti-age и онкопротектор. Съдържа пептиди на: епифиза, сърдечен мускул и черен дроб.

Revilab ML 01 е предназначен да подобри и стимулира основните защитни и комуникационни системи на тялото. Това е имунната система и централната нервна система, включително мозъка.

Резултати от използването на Revilab ML 01 са нормализиране на функциите на централната нервна система и мозъка; профилактика на заболявания на сърдечно-съдовата и централната нервна система; профилактика на онкологични заболявания; намаляване на заболеваемостта и повишаване на устойчивостта на организма към неблагоприятни фактори; предотвратяване на преждевременно стареене и нежелани промени, свързани с възрастта. Revilab ML е цялостен подход за подмладяване и качествено удължаване на живота.

Revilab ML 01 се препоръчва :

 • за предотвратяване на преждевременно стареене
 • за профилактика на атеросклероза, хипертония
 • за предотвратяване на преждевременно стареене
 • превенция на онкопатологията
 • антиоксидантна защита на организма
 • подобряват мозъчната циркулация
 • подобряване на централната нервна система
 • за профилактика на инфаркт и инсулт
Revilab_ML_01_1.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Принципи на действие на пептиден продукт против стареене Revilab ML 01

Тайната на цялата пептидна серия Revilab ML се крие в състава на продуктите и във високото качество на компонентите. Всеки от 9-те препарата не съдържа никакви спомагателни изкуствени добавки, но включва само активни съставки и единствено от естествен произход.

Принципът на действие на Revilab ML 01 се крие в механизма на действие на пептидите. Те са вградени в ДНК веригата, на строго подходящо място, и задействат възстановяването на естествените процеси в организма, които поддържат здравето и младостта.

Пептидният препарат против стареене Revilab ML 01 съдържа ултракъси пептиди от следните елементи на тялото: епифизна жлеза, В-звена на имунната система и черен дроб. Включени са също: екстракт от Griffonia, витамини (A, C, E), холин, ресвератрол и полиненаситени мастни киселини.

Revilab ML 01 е предназначен да подобри и стимулира основните защитни и комуникационни системи на тялото. Това е имунната система и централната нервна система, включително мозъка. В резултат на това сърдечно-съдовата система също се нормализира.

Какво представлява Revilab ML 01 ?

Revilab ML 01 е с подобрена формула и разнообразни функции, насочени към комплексно оздравяване и подмладяване на цялото тяло. Той нормализира общия метаболизъм, значително намалява риска от всякакви сериозни отклонения в здравето и дори патологии. 

Revilab ML 01 съдържа синтезирани пептиди. Това са ултра къси пептидни вериги, събрани почти „на ръка“ от естествени аминокиселини. Такива пептиди имат по-голям фокус и скорост на реакция. Те действат много по-бързо от конвенционалните природни пептиди, състоящи се от няколко аминокиселини, и обикновено се използват в самото начало на заболяването или в началото на лечебния процес за бързо стартиране на естествени лечебни механизми в организма.

Активни компоненти и свойства

 • Пептид на епифизата (пептид комплекс АА-1) – притежава селективен ефект върху клетките на невроендокринната система, нормализира обмяната на веществата в клетките и епифизната секреция на мелатонин, регулира хормоналния метаболизъм, упражнява регулаторно действие върху епифизната жлеза, надбъбречните жлези и целия организъм.
 • Пептид на сърдечния мускул (пептиден комплекс AA-8) – оказва влияние върху реакциите на клетъчния имунитет, хуморалния имунитет и неспецифична устойчивост на организма. Стимулира регенерационните процеси в случай на инхибиране, подобрява хода на процесите на клетъчния метаболизъм.
 • Чернодробен пептид (АА-10 комплекс) – притежава биологична активност, която се проявява в стимулиране регенерацията на чернодробната тъкан, чрез възстановяване синтеза на специфични тъканни протеини и нормализиране функционирането на чернодробните клетки.
 • Ресвератрол – Притежава мощни антиканцерогенни, хепатопротективни и противовъзпалителни свойства. Нормализира клетъчния метаболизъм и подобрява транспортирането на кислород, регулира мастния обмен в черния дроб, укрепва съдовите стени и намалява тяхната пропускливост, подобрява притока на кръв.
 • Холин битартрат – Способен е да подобрява паметта, да повишава познавателните (когнитивните) функции на мозъка, спомага с преодоляването на натоварването при повишени интелектуални натоварвания, улеснява процесите на обучение, повишава устойчивостта на мозъка при въздействието на екстремални фактори, увеличава способността на умствена концентрация. Холинът има подмладяващ ефект на клетъчното ниво и забавя процесите на стареене.
 • 5-хидрокситриптофан (екстракт от грифония) – Способства за подобряване работата на Централната и периферната нервна система. Предшественик на серотонина и мелатонина. Влияе благоприятно върху мозъчната функция, нормализира циклите на сън и бодърстване, премахва дисфорията – повишената тревожност и депресията.
 • Глутаминова киселина – Активен естествен невротрансмитер, който се абсорбира от организма ни без остатъци. Един от основните белтъчни строителни субстрати, заедно с аспарагиновата киселина. Нормализира обмяната на веществата, променя функционалното състояние на нервната и ендокринната системи. Като допълнение е в състояние е да изведе от организма опасните, токсични, обменни продукти като амоняк.
 • Аспарагинова киселина – Повишава имунитета, обмяната на веществата, участва в процесите на образуване на РНК. Влиза в състава на повечето сигнални молекули в организма. Изпълнява невропротекторни функции, играе важна роля в обмяната, ускорява възстановяването на работоспособността.
 • Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – Притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт и инсулт, множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.
 • Витамин С – Най-мощният антиоксидант, необходим за възпроизводството на съединителната тъкан, стабилизира имунитета и помага да се създаде устойчивост към различни стресови напрежения в организма.
 • Витамин Е (токоферол ацетат) – Мощен антиоксидант, който се бори ефективно срещу свободните радикали, оказва влияние върху извеждането на токсини и химикали от организма като по този начин намалява риска от образуване на канцерогени. Предпазва червените кръвни телца, подобрява транспорта на кислород до тъканите, кръвообращението, процесите на трофика и окисляване на клетките. Въздейства благоприятно върху кръвосъсирването като предотвратява образуването на кръвни съсиреци в съдовете. Използва се за превенция на атеросклероза на кръвоносните съдове.
 • Витамин А (ретинол) – Поддържа репродуктивните функции. Участва в зрителните процесите, фоторецепция. От ретиноевата киселина зависи растежът и целостта на епителните тъкани, включително лигавиците на трите канала: секреция на респираторни органи, храносмилателната и отделителната системи. Витамин А играе важна роля в поддържането на структурната цялост и функционирането на храносмилателния тракт. Ретинолът способства за съхраняването на гликогена – основното хранилище на енергия в организма.

Начин на приемане на Revilab ML 01 :
За хора над 18 години - по 1 капсула, сутрин 30 мин. преди хранене. Продължителността на приема е 4-6 седмици. 

Състав на Revilab ML 01:
Пептидни комплекси на епифизната жлеза, В-звена на имунната система, чернодробен ресвератрол, холин битартрат, екстракт от грифония, омега-3 полиненаситени мастни киселини, витамини Е, А, С.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!