Revilab ML 02 за кръвоносната система, химиопротектор - 30 капсули

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: REVILAB ML 02

REVILAB ML 02 пептиди за кръвоносната система, химиопротектор. Съдържа пептиди на Т-лимфоцити на имунната система, В-лимфоцитите на имунната система, костен мозък и черен дроб.

Revilab ML 02 е пептиден комплекс, характеризиращ се с подчертан антианемичен ефект, селективен ефект върху клетките на имунната система, благоприятен ефект върху реакциите на хуморален и клетъчен имунитет. Високата ефективност на биорегулатора се дължи на иновативния му състав, който съдържа синтезирани къси пептиди на В и Т-лимфоцитите на костния мозък и черния дроб, полезни витамини и полиненаситени киселини, които имат положителен ефект върху организма като цяло. Оптималната комбинация от тези компоненти нормализира работата не само на кръвоносната система, но и на други органи и системи на човешкото тяло.

Съставът на Revilab ML 02 спомага за нормализиране на метаболитните процеси на клетките, възстановява и нормализира процеса на хематопоеза, стимулира регенеративните процеси, насърчава възстановяването на тъканите, синтеза на специфични протеини, ускорява зарастването на рани.

Revilab ML 02 се отличава с антистресови, имуностимулиращи и антиоксидантни ефекти, високата му биологична активност стимулира възстановяването на чернодробната тъкан, това става възможно благодарение на активирането на синтеза на тъканно специфични протеини. Revilab ML 02 подобрява транспорта на кислород до тъканите, премахва токсините и вредните химикали от тялото и се бори със свободните радикали.

REVILAB ML 02 се препоръчва при:

 • анемия от различен произход;
 • нарушена дейност на кръвотворната система;
 • разширени вени;
 • артериосклероза на съдовете;
 • трофични язви;
 • тромбофлебит;
 • ангиопатия;
 • повишаване на имунитета;
 • метаболитни нарушения;
 • комплесно лечение при различни онкологични заболявания;
 • повишаване на устойчивостта на организма към интоксикации и различни инфекции.

Опаковката REVILAB ML 02 съдържа: 30 капсули по 0,3 г.

 

Revilab_ML_02.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

REVILAB ML 02 пептиди за кръвотворната система, химиопротектор

Основни свойства на активните компоненти:

 • Пептид на Т-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс АА-2) – притежава селективно действие върху различни клетки на имунната система, нормализира обмяната на веществата в клетките и регулира функциите на имунната система.
 • Пептид на В-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс AA-3) – влияе върху реакциите на клетъчния, хуморалния имунитет и неспецифичната резистентност на организма. Стимулира процесите на регенерация при тяхното потискане, подобрява протичането на процесите на клетъчния метаболизъм.
 • Пептид на костния мозък (пептид комплекс AA-4) – оказва въздействие върху кръвотворната система, притежава антианемично действие, стимулира регенерацията на тъканите, синтеза на тъканно-специфичните белтъци, пролиферативната и метаболитната активност на клетките, ускорява заздравяването на рани, активира функциите на клетките на съединителната тъкан, ендотелни клетки, макрофагите и левкоцитите в огнищата на увреждане, притежава антиоксидантни, имуностимулиращи и антистресови свойства.
 • Пептид на черния дроб (комплекс АА-10) – притежава биологична активност, която се проявява в стимулиране регенерацията на чернодробната тъкан чрез възстановяване на синтеза на тъканно-специфичните белтъци и нормализиране на функциите на чернодробните клетки.
 • Витамин Е (токоферол ацетат) – мощен антиоксидант, който се бори ефективно срещу свободните радикали, оказва влияние върху извеждането на токсини и химикали от организма като по този начин намалява риска от образуване на канцерогени. Предпазва червените кръвни телца, подобрява транспорта на кислород до тъканите, кръвообращението, процесите на трофика и окисляване на клетките. Въздейства благоприятно върху кръвосъсирването като предотвратява образуването на кръвни съсиреци в съдовете. Използва се за превенция на атеросклероза на кръвоносните съдове.
 • Витамин В9 (фолиева киселина) – подпомага работата на организма, подобрява психичното състояние на човека, стимулира производството на вещества, много от които осигуряват своевременно и адекватно предаване на нервните импулси, спомага за формирането на червени кръвни телца, регулира производството на адреналин, което повишава устойчивостта на организма към външни влияния.
 • Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – Притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт и инсулт, множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.
 • Витамин В6 – Подобрява усвояването на ненаситени мастни киселини, без които красотата и здравето не съществуват, пряко участва в обмяната на протеините и аминокиселините, влияе върху производството на хемоглобин, отнеговата работата зависи, колко енергия получава тялото от протеини, мазнини и въглехидрати.

 

REVILAB ML 02 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на REVILAB ML 02: пептидни комплекси на епифизата, В-лимфоцити на имунната система, чернодробен пептид, ресвератрол, холинбитартрат, екстракт от семената на грифония, полиненаситени мастни киселини омега-3, витамини Е, А и С.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!