Revilab ML 03 за нервната система и очите

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab ML 03

Revilab ML 03 за нервната система и очите. Съдържа пептиди на: главен мозък, ретина и съдова стена.

Revilab ML 03 е многофункционален комплекс, базиран на специално подбрана комбинация от синтезирани ултракъси пептиди, които имат благоприятен ефект върху човешкото тяло, по-специално върху състоянието на нервната система и органите на зрението. Revilab ML 03 значително намалява риска от развитие на редица очни заболявания и ви позволява да поддържате зрителната острота за дълго време. Доказано е, че хората, приемащи този комплекс от пептиди, остават без очила много по-дълго от тези, които не приемат Revilab ML 03.

Комплексът съдържа ретинен пептид, който има благоприятен ефект върху очите и нормализира работата им. Съдовият пептид активира доставката на хранителни вещества до тъканите, а мозъчният пептид има положителен ефект върху работата на нервните рецептори, върху метаболизма в зрителния нерв, който активира предаването на нервните импулси и това значително подобрява зрението.

Ефективността на Revilab ML 03 се дължи на неговата високотехнологична формула. Синтезираните в лабораторни условия къси пептиди са напълно идентични с естествените, които се произвеждат от младо и здраво човешко тяло. Оптималната комбинация от активни съставки, минерали и витамини има подчертан регулаторен и възстановяващ ефект.

Revilab ML 03 се препоръчва при:

  • възпалителни и дегенеративни заболявания на нервната система
  • профилактика на очни заболявания, също и при пренапрежение в очите
  • заболявания на ретината
  • остри нарушения на церебралното кръвообращение (за превенция и рехабилитация)
  • рехабилитация след травми на главата

Опаковката Revilab ML 03 съдържа: 30 капсули по 0,36 г.

Revilab_ML_03.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 03 пептиди за нервна система и очи

Основни свойства на активните компоненти:

Пептид на главния мозък (пептид комплекс AA-5) – Стимулира регенерацията на невроните в Централната нервна система, притежава селективен ефект върху различни клетки на нервната тъкан и главния мозък, нормализира метаболизма в клетките и регулира тяхната функция.

Пептид на ретината (пептид комплекс AA-6) – Действа стимулиращо върху фоторецепторите и клетъчните елементи на ретината, спомага за подобряване на функционалното взаимодействие на пигментния епител и външните сегменти на фоторецепторите , глиални клетки при дистрофични изменения, ускорява възстановяването на чувствителността на ретината към светлина. Нормализира съдовата пропускливост, намалява проявите на локална възпалителна реакция, стимулира репаративните процеси при заболявания и травми на ретината.

Пептид на съдовата стена (пептиден комплекс AA-7) – Регулира метаболитните процеси в съдовите стени. Спомага за повишаване еластичността на кръвоносните съдове на артериалните, венозните и лимфните канали. Намалява риска от увреждане на съдовите стени, кръвоизливи и образуване на тромби. Подобрява кръвоснабдяването на органите и тъканите. Стимулира кръвотворния процес.

Астаксантин – представлява мощен антиоксидант, 100 пъти по-ефективен от витамин Е и 10 пъти по-ефективен от бета-каротин. Защитава организма от свободните радикали и продукти от гликирането на протеините. Въздейства общоукрепващо, забавя процеса на стареене, повишава имунитета, подобрява зрението, има положителен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт (успешно се прилага при диспепсия, ерадикация на Helicobacter Pylori), поддържа сърдечно-съдовата система, увеличава работоспособността и издръжливостта. Оказва особено въздействие върху кожата: намалява количеството на бръчките, повишава нивата на влажността и възстановява нейната еластичност.

Холин битартрат – Способен е да подобри паметта и да повиши познавателните (когнитивните) функции на мозъка, помага за справянето с повишените интелектуални натоварвания, улеснява процесите на обучение, повишава устойчивостта на мозъка при въздействие на екстремални фактори, увеличава способността за концентрация на вниманието. Холинът има подмладяващ ефект на клетъчното ниво и забавя процесите на стареене.

Каротиноиди – лутеин и зеаксантин, изолирани от екстракт от невен, предпазват лещите на очите от окислителните процеси, спомагат за поддържане остротата на зрението. Като антиоксиданти те неутрализират свободните радикали, които окисляват и увреждат ретината, предотвратяват развитието на катаракта и служат като отлична профилактика срещу свързана с възрастта макулна дегенерация.

Витамин В1 (тиамин) – поддържа имунната система на организма, осигурява нормално състояние на лигавиците, участва в образуването на червени кръвни телца и метаболизма на въглехидратите. Витамин В1 оптимизира познавателната активност и умствената дейност, оказва положителен ефект върху енергията, растежа, нормалния апетит, способността на запомняне при учене и е необходим за поддържане на мускулния тонус на червата, стомаха и сърцето.

Витамин В2 – необходим за образуването на еритроцити (червени кръвни клетки) и антитела, за регулиране на растежа и репродуктивните функции в организма, от съществено значение за здравата кожа, нокти, растежа на косата и пълното здраве на целия организъм, включително и функцията на щитовидната жлеза, помага за усвояването на желязо, като по този начин предотвратява развитието на анемия.

Витамин В6 – оказва голямо влияние върху състоянието на физическото и психическото здраве, подобрява обмяната на веществата в тъканите на мозъка, защото е основен катализатор в метаболизма на аминокиселини и синтеза на повечето невротрансмитери на нервната система. Витамин В6 повишава работоспособността на мозъка, подобрява паметта и настроението, въздейства благоприятно върху Централната и периферна нервна система, укрепва нервната система.
Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт, инсулт и множествена склероза. Омега-3 намалява риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.

REVILAB ML 03 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на REVILAB ML 03 : пептидни комплекси на главния мозък, на ретината, на съдовите стени, астаксантин, холин битартарат, полиненаситени мастни киселини омега-3, витамини В1, В2, В6, екстракт от невен.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!