Revilab ML 04 за сърдечно съдовата система

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: Revilab ML 04

REVILAB ML 04 за сърдечно-съдовата система. Съдържа пептиди на: епифиза, съдова стена и съдечен мускул

Revilab ML 04 е многофункционално комплекс, основан на ултракъси пептиди, синтезирани в лабораторни условия, но напълно идентични с естествените пептиди, произведени от младо и здраво човешко тяло. Комплексът има благоприятен ефект върху органите, участващи в процесите на хемопоезата, активира метаболитните процеси, нормализира работата на сърдечно-съдовата система, забавя процесите на стареене и насърчава възстановяването на вътрешните органи. Комплексът се препоръчва по време на рехабилитационния период за пациенти, претърпели сериозни заболявания и хирургични интервенции, той коригира нарушения, възникнали в резултат на различни видове патологии.

Компонентите на Revilab ML 04, усилват действието един на друг и допринасят за постигането на максимален ефект. Те подобряват работата на тъканите и довеждат функционалността им до оптималното за тялото ниво.

REVILAB ML 04 се препоръчва при:

 • профилактика на атеросклероза, хипертония
 • профилактика на инфаркт и инсулт
 • рехабилитация на пациенти след инфаркт и след инсулт
 • варикозно разширени вени
 • артериална хипертония
 • трофични рани
 • тромбофлебит
 • артериосклероза на съдовете
 • ангиопатия


Опаковката REVILAB ML 04 съдържа: 30 капсули по 0,35 г.

Revilab_ML_04.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 04 за сърдечно-съдовата система

Основни свойства на активните компоненти:

Пептид на епифизата (пептид комплекс АА-1) – притежава селективен ефект върху клетките на невроендокринната система, нормализира обмяната на веществата в клетките и епифизната секреция на мелатонин, регулира хормоналния метаболизъм, упражнява регулаторно действие върху епифизната жлеза, надбъбречните жлези и целия организъм.

Пептид на съдовите стени (пептиден комплекс AA-7) – регулира метаболитните процеси в съдовите стени. Спомага за повишаване еластичността на кръвоносните съдове на артериалните, венозните и лимфните канали. Намалява риска от увреждане на съдовите стени, кръвоизливи и образуване на тромби. Подобрява кръвоснабдяването на органите и тъканите. Стимулира кръвотворния процес.

Пептид на сърдечните мускули (пептиден комплекс AA-8) – регулира работата на сърдечно-съдовата система и възстановява функцията на миокарда. Повишава устойчивостта на сърдечните мускули към хипоксия, оказва умерено аритмично въздействие. Влияе върху реакциите на клетъчния и хуморалния имунитет и върху неспецифичната устойчивост на организма. Стимулира регенерационните процеси в случай на инхибиране, подобрява хода на процесите на клетъчен метаболизъм.

Ресвератрол – притежава мощни антиканцерогенни, хепатопротективни и противовъзпалителни свойства. Нормализира клетъчния метаболизъм и подобрява кислородния, регулира мастния обмен в черния дроб, укрепва съдовите стени и намалява тяхната пропускливост, подобрява притока на кръв.

Никотинамид (витамин РР) – играе важна роля в въглеродната, белтъчната и липидната обмяна на вещества. Необходим е за нормалната секреция на жлъчен сок, за дейността на червата, стимулира функцията на нервната система, влияе положително върху работата на ендокринните жлези. Притежава способността да разширява капилярите на кръвоносните съдове, поради което облекчава кръвообръщението в органите и тъканите и защитава от сърдечно-съдови заболявания, тормбози, хипертония и диабет. Витамин РР е необходим и за поддържане на кожата в здраво състояние.

Рутин (витамин Р) – използва се при лечение на сърдечно-съдови заболявания, като антиоксидант и потенциален противотуморен компонент. Неговите свойства въздействат върху състоянието на кръвта и помагат на тромбоцитите да не се слепват. Витамин P насърчава лечението на капилярите и спомага за тяхната работата, помага за предотвратяване на капилярното кървене, укрепва имунната система, необходим е за засилването на естествената защита на организма от вируси и инфекции.

Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт и инсулт, множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.

REVILAB ML 04 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав н REVILAB ML 04: пептидни комплекси на епифизата, съдовите стени, сърдечните мускули, ресвератрол, рутин, полиненаситени мастни киселини омега-3, витамин РР.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!