Revilab ML 05 за дихателната система

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab ML 05

 

REVILAB ML 05 за дихателната система (белите дробове и бронхите). Съдържа пептиди на: Т-лимфоцити на имунната система, бронхите, белите дробове и стомашните стени.

Revilab ML 05 е ефективно средство за профилактика на заболявания, причинени от остра респираторна вирусна инфекция. Комплексът от пептиди е особено актуален през зимата, тъй като осигурява надеждна защита на организма срещу респираторни заболявания, грип и други заболявания на дихателните пътища. Геропротектор №5 подобрява имунитета на организма към въздушно-капкови инфекции, гарантира адекватен имунен отговор, осигурява така наречения адаптационен резерв и значително намалява риска от развитие на заболяването.

Revilab ML 05 съдържа комплекс от синтезирани пептиди, сходни по ефект на тези, произведени от абсолютно здраво човешко тяло. Благодарение на комбинираното действие на внимателно подбрани компоненти се постига подчертан и най-важният продължителен ефект върху много органи и системи, по-специално върху дихателните пътища.

Revilab ML 05 нормализира метаболитните процеси и е отлично средство за профилактика на заболявания на бронхите и белите дробове система, предписва се както за профилактика на заболявания, така и по време на рехабилитация след сериозни заболявания и операции.

REVILAB ML 05 се препоръчва при:

  • хроничен бронхит
  • белодробен емфизем
  • респираторни алергии
  • бронхиална астма

Опаковката съдържа: 30 капсули по 0,3 g.

Revilab_ML_05_1.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 05 пептиди за дихателната система

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на Т-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс АА-2) – притежава селективен ефект върху различните клетки на имунната система, нормализира обмяната на веществата в клетките и регулира функцията на имунната система.

Пептид на бронхите (пептид комплекс АА-14) – Насърчава намаляване на честотата на пристъпите на кашлица, премахване на бронхоспазъма и намаляване на количеството на отделяните храчки.

Пептид на белите дробове, стомашните стени (пептиден комплекс АА-15) – възстановява функцията на белите дробове и бронхите при остри и хронични респираторни заболявания с инфекциозен и неинфекциозен произход. Възстановява функцията на дихателната система при възрастни индивиди и лица от третата възраст. Притежава силно изразено гастрозащитно действие, състояща се от антимикробно ефект по отношение на Хеликобактер пилори, сравнима с антибиотичното действие, което намалява съществено риска от развитие на язвена болест на стомаха, а при нейното наличие – ускорява процесите на възстановяване и пълното лечение на язвата.

Екстракт от сладък корен – женско биле (глициризинова киселина) – Глюколът, получен от сладък корен е активен срещу РНК и ДНК – съдържащи вируси, включително различните щамове на вирусите Varicella zoster, Herpes simplex, цитомегаловируси, човешки папиломавируси. Антивирусното действие е свързано с индуцирането на синтеза на интерферон. От сладкия корен се изолират редица биологично активни вещества, които понижават нивото на холестерола в кръвта и стимулират изчезването на холестеролните плаки в кръвоносните съдове.

Витамин Е (токоферол ацетат) – Мощен антиоксидант, който се бори ефективно срещу свободните радикали, оказва влияние върху извеждането на токсини и химикали от организма като по този начин намалява риска от образуване на канцерогени. Предпазва червените кръвни телца, подобрява транспортирането на кислород до тъканите, кръвообращението, процесите на трофика и окисляване на клетките. Въздейства благоприятно върху кръвосъсирването, като предотвратява образуването на кръвни съсиреци в съдовете. Използва се за превенция на атеросклероза на кръвоносните съдове.

Витамин А (ретинол) – Поддържа репродуктивните функции. Първият продукт от окисляването на ретинол – ретинал – участва в процесите на фоторецепция (зрителна функция). От ретиновата киселина зависят растежът и целостта на епителните тъкани, включително лигавиците на трите канала: респираторни органи, храносмилателна и отделителна системи. Витамин А играе важна роля в поддържането на структурната цялост и функция на храносмилателния тракт. Ретинол насърчава запазването на гликоген в организма – основното хранилище на енергия в организма.

Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – Притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт, инсулт и множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.

Revilab ML 05 Начин на прилагане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на Revilab ML 05: пептидни комплекси на Т-лимфоцити на имунната система, бронхите, белите дробове, и стомашните стени, полиненаситените мастни киселини омега-3, витамини Е и А, екстракт от корен от женско биле.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!