Revilab ML 06 за храносмилателната система

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab ML 06

Revilab ML 06 за стомашно-чревния тракт (храносмилателната система). Съдържа пептиди на черния дроб, панкреас, белите дробове и стомашните стени

REVILAB ML 06 е сложен пептиден регулатор, който насърчава възстановяването на тъканите в органите на стомашно-чревния тракт, поддържа нормална скорост на метаболизма, забавя процеса на стареене и също така коригира функционирането на храносмилателната система. Високата ефективност на REVILAB ML 06 се дължи на иновативния му състав, оптималната комбинация от компоненти, които усилват действието на другия, укрепват тялото като цяло, действайки на клетъчно ниво. Пептидите, за разлика от хормоните, не водят до развитие на „синдром на отнемане“, тяхното действие е насочено и се разпространява изключително в желаните тъкани и органи.

Revilab ML 06 се препоръчва като поддържащо средство по време на рехабилитация след тежки стомашно-чревни заболявания, след хирургични интервенции. Той ускорява възстановяването и е ефективно средство за предотвратяване на развитието на заболявания на храносмилателната система.

Revilab ML 06 се препоръчва при:

  • гастродуоденит и язва на дванадесетопръстника
  • холецистит
  • панкреатит
  • хронични интоксикации
  • метаболитни нарушения
  • снижена чернодробна функция

Опаковката съдържа: 30 капсули по 0,35 g.

Revilab_ML_06.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 06 пептиди за стомашно-чревния тракт

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на черния дроб (комплекс АА-10) – Притежава биологична активност, която се проявява в стимулиране регенерацията на чернодробната тъкан чрез възстановяване на синтеза на тъканно-специфичните белтъци и нормализиране на функциите на чернодробните клетки.

Пептид на панкреаса (пептид комплекс АА-11) – Насърчава нормализиране на въглехидратния обмен при повишена толерантност към глюкоза и захарен диабет, както и подобрява синтеза на храносмилателни ферменти в клетките на панкреаса. Подпомага нормализирането на храносмилателните процеси (намалява подуването, чувството на тежест в корема и други симптоми на екзокринна панкреасна недостатъчност).

Пептид на белите дробове, стомашните стени (пептиден комплекс АА-15) – Възстановява функцията на белите дробове и бронхите при остри и хронични респираторни заболявания с инфекциозен и неинфекциозен произход. Възстановява функцията на дихателната система при възрастни индивиди и лица от третата възраст. Притежава силно изразено гастрозащитно действие, състояща се от антимикробно ефект по отношение на Хеликобактер пилори, сравнима с антибиотичното действие, което намалява съществено риска от развитие на язвена болест на стомаха, а при нейното наличие – ускорява процесите на възстановяване и пълното лечение на язвата.

Екстракт от сладък корен – женско биле (глициризинова киселина) – Глюколът, получен от сладък корен е активен срещу РНК и ДНК-съдържащи вируси, включително различните щамове на вирусите Varicella zoster, Herpes simplex, цитомегаловируси, човешки папиломавируси. Антивирусното действие е свързано с индуцирането на синтеза на интерферон. От сладък корен се изолират редица биологично активни вещества, които понижават нивото на холестерола в кръвта и стимулират изчезването на холестеролните плаки в кръвоносните съдове.

Екстракт от плодове на артишок – Притежава силно изразено холеретично действие – стимулиращо отделянето на жлъчка от чернодробните клетки , увеличавайки жлъчните сокове сухия остатък и съдържанието на холестерол. Артишокът има балансиран състав: витамини (B1, C, B2, B3, P), минерални вещества, белтъчини, каротин, органични киселини (гликолова, глицеринова, хининова, хлорогенна, кофеин). Листата на външната обвивка съдържат етерично масло и фибри, флавоноиди и горчивки. Артишокът има диуретичен, пречистващ и жлъчегонен ефект.

Екстракт от листа на ягоди – Съдържат аскорбинова и някои органични киселини, танини и полифенолни съединения, каротиноиди, етерично масло. Притежават много силни антиоксидантни свойства и съдоразширяващ ефект, източник на елагова киселина, която притежава силни антитуморни свойства. Приемат се за снижаване на холестерола и укрепване на стените на кръвоносните съдове.

Екстракт от лист градински живоляк – Притежава антисептичен, както и противовъзпалителен, хемостатичен и антихипоксичен ефект. Това намалява тонуса на гладката мускулатура на стомаха и червата, притежава умерено противовъзпалително действие, регулира храносмилането, оказва регенеративно действие при гастрит, гастродуоденит и други възпалителни заболявания на стомашно-чревния тракт.

Полиненаситените мастни киселини – омега-3 – Притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт, инсулт и множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.

REVILAB ML 06 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на Revilab ML 06: пептидни комплекси на черния дроб, панкреаса, белите дробове, стомашните стени4, полиненаситените мастни киселини омега-3, екстракти от сладък корен (женско биле), плод артишок, листа от ябълки, листа от ягоди.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!