Revilab ML 07 за мъже

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab ML 07

Revilab ML 07 за мъже (мъжката репродуктивна система). Съдържа пептиди на: епифиза, съдови стени, тестиси и пикочен мехур.

Revilab ML 07 е високоефективен многофункционален продукт, създаден специално за поддържане на мъжкото тяло на нормално физиологично ниво. Комплексът от биологично активни вещества допринася не само за запазването, но и за увеличаване на адаптивния резерв.

Revilab ML 07 се основава на геропротектори, синтезирани в лабораторни условия пептиди, които забавят процеса на стареене на клетъчно ниво. Те предотвратяват генните дисфункции, активират протеиновия синтез, който насърчава регенерацията на клетките и тъканите. Ключова характеристика на пептидите и гаранцията за техния благоприятен ефект върху човешкото тяло е строго насочено действие. Веществата въздействат само на необходимите органи и системи, нормализират работата им и повишават степента на устойчивост на негативни влияния отвън.

Revilab ML 07 съдържа кратки физиологично активни пептиди, които имат благоприятен ефект върху функциите на тестисите, съдовата стена, епифизната жлеза и пикочния мехур. Revilab ML 07 подпомага оптималния метаболизъм, подобрява регенерацията, ускорява процеса на рехабилитация след наранявания и заболявания.

Revilab ML 07 се препоръчва при:

  • нарушения на уринирането, причинени от заболявания на простатата,
  • хроничен простатит,
  • аденома на простата,
  • еректилна дисфункция,
  • повишаване на функционалната активност в мъжкия организъм,
  • нормализиране на мъжкия хормонален статус,
  • нормализиране на подвижността на сперматозоидите.

Опаковката Revilab ML 07 съдържа: 30 капсули по 0,45 г.

Revilab_ML_07.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 07 пептиди за мъжкия организъм

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на епифизата (пептиден комплекс АА-1) Притежава избирателно действие върху клетките на невроендокринната система, нормализира обмяната на веществата в клетките на епифизата и секрецията на мелатонина, регулира хормоналния баланс, оказва регулаторно действие на епифизата, надбъбречните жлези и съвкупно върху целия организъм.

Пептид на съдовите стени (пептиден комплекс AA-7) Регулира метаболитните процеси в съдовите стени. Спомага за повишаване еластичността на кръвоносните съдове на артериалните, венозните и лимфните канали. Намалява риска от увреждане на съдовите стени, кръвоизливи и образуване на тромби. Подобрява кръвоснабдяването на органите и тъканите. Стимулира кръвотворния процес.

Пептид на семенниците (пептиден комплекс АА-12) Въздейства избирателно върху клетките на мъжката полова система, повишава функционалната активност и засилва подвижността на сперматозоидите, регулира хормоналния фонд.

Пептид на пикочния мехур (пептиден комплекс АА-13) Притежава биологична активност, която се проявява за нормализиране на уринирането и възстановяване на обмяната на веществата в клетките на стената на пикочния мехур, стимулира мускулния тонус на детрузора и сфинктера.

L-аргинин - Повлиява положително върху функционирането на редица системи в човешкия организъм. Допринася за стимулиране производството на инсулин, намаляване на телесните мазнини, стимулиране производството на растежния хормон и ускорява на процесите на регенерация. Въздейства благоприятно върху мъжкия организъм – подобрява функционирането на простатната жлеза, увеличава притока на кръв към гениталиите, стимулира сперматогенезата, създава оптимални условия за стабилна и продължителна ерекция.

L-карнитин - Природно вещество, свързано с витамините от група В, което осигурява енергия за целия процес на сперматогенеза и повлиява непосредствено мъжката способност при зачеването на дете. Изследванията през последните години показват възможността за използване на L-карнитин като вещество за коригиране на телесното тегло поради плавното и стабилно намаляване на количествата на мастната тъкан в организма.

Цинк - Възпрепятства развитието на вирусни инфекции, стимулира производството на белите кръвни телца – антитуморните компоненти на имунната система и подкрепя цялостната активност на неутрофилите, Т-лимфоцитите и нашите естествени антитуморни клетки (натуралните клетки убийци). Също така помага за намаляване на високия холестерол и кръвната захар. Цинкът насърчава синтеза на протеини, възстановяването на здравословно телесно тегло, помага при лечението и превенцията на катаракта.

Полиненаситените мастни киселини – омега-3 - Притежават силно изразено действие върху нормализирането на липидния обмен, повишават еластичността на съдовите стени, способстват за профилактика на инфаркт и инсулт, множествена склероза. Омега-3 полиненаситните мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет, особено необходими са при образуването на клетъчните мембрани, нишките на митохондриите, миелиновите обвивки на нервите и съединителната тъкан.

Revilab ML 07 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на Revilab ML 07 : пептидни комплекси на епифизата, съдовите стени, тестисите, пикочния мехур, омега-3 полиненаситени мастни киселини, L-карнитин, L-аргинин, цинков цитрат.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!