Revilab ML 08 за жени

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab ML 08

Revilab ML 08 за жени (женската репродуктивна система). Съдържа пептиди на: епифизната жлеза, съдовата стена, хрущял и пикочния мехур.

Revilab ML 08 е специално проектиран за естествена подкрепа на женското тяло, което е особено важно по време на менопаузата, както и при постоянно излагане на негативни фактори на околната среда. Представлява пептиден комплекс, чието действие е насочено към нормализиране на функциите на невроендокринната, пикочната и репродуктивната системи. Revilab ML 08 неутрализира разрушителните отрицателни външни влияния, повишава устойчивостта на стрес, натрупва резервни способности на организма, забавя процеса на стареене, свързаното с възрастта влошаване на метаболитните процеси и намаляване на хормоналните нива.

Пептидите в състава на Revilab ML 08 се характеризират с насочено действие, те имат благоприятен ефект върху специфични клетки и тъкани на тялото, подобряват процеса на регенерация, забавят стареенето и нормализират метаболизма.

Revilab ML 08 се препоръчва при:

  • нормализиране на невроендокринната система
  • нормализиране на всички циклични процеси в организма
  • да се нормализира работата на репродуктивната система и да се увеличи плодовитостта
  • забавяне и облекчаване проявите на менопаузата
  • превенция на онкологични заболявания
  • артериална хипертония, съдова атеросклероза, ангиопатия
  • превенция на нарушения на отделителната система, особено при менопауза и в напреднала възраст.


Опаковката Revilab ML 08 съдържа: 30 капсули по 0,35g.

Revilab_ML_08.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 08 пептиди за женския организъм

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на епифизната жлеза (пептиден комплекс АА-1) - Има селективно действие върху клетките на невроендокринната система, нормализира обмена в клетките на епифизната жлеза и секрецията на мелатонин, регулира хормоналния метаболизъм, има регулаторно действие върху епифизата, надбъбречните жлези и цялото тяло.

Пептид на съдовата стена (пептиден комплекс АА-7) - Регулира метаболитните процеси в съдовата стена. Допринася за подобряване на еластичността на кръвоносните съдове на артериалното, венозното и лимфното легло. Намалява риска от увреждане на съдовата стена, кръвоизливи и кръвни съсиреци. Подобрява кръвоснабдяването на органи и тъкани. Стимулира образуването на кръв.

Пептид на хрущял (пептиден комплекс АА-9) – Той има биологична активност, проявяваща се в нормализиране на метаболизма в костните и хрущялните тъкани, подпомага регенерацията на ставите и съединителната тъкан на кожната рамка.

Пептид на пикочния мехур (пептиден комплекс АА-13) – Притежава биологична активност, проявяваща се в нормализиране на уринирането, и възстановява метаболизма в клетките на стената на пикочния мехур, стимулира мускулния тонус на детрузора и сфинктера.

Ресвератрол – Притежава мощни антиканцерогенни, хепатопротективни и противовъзпалителни свойства. Нормализира клетъчния метаболизъм и подобрява транспортирането на кислород, регулира мастния метаболизъм в черния дроб, укрепва съдовата стена и намалява нейната пропускливост, подобрява реологията на кръвта.

L-аргининът влияе положително върху функционирането на редица системи на тялото, допринася за: стимулиране на производството на инсулин, намаляване на количеството телесни мазнини, стимулиране на процеса на производство на растежен хормон, ускоряване на процеса на регенерация.

Омега-3 полиненаситените мастни киселини имат изразено нормализиращо действие върху липидния метаболизъм, повишават еластичността на съдовите стени, спомагат за предотвратяване на инфаркти и инсулти, множествена склероза. Омега-3 полиненаситените мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет и са необходими за образуването на клетъчни мембрани, митохондриални влакна, нервна миелинова обвивка, съединителни тъкани.

Revilab ML 08 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на Revilab ML 08 : Пептидни комплекси на епифизната жлеза, съдовата стена, пикочния мехур, омега-3 полиненаситени мастни киселини, ресвератрол, аргинин.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!